[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
bachyyy
- В началото бе словото
Re: [КСК 2012] Математика
Zdraveite : ) moje li nqkoi da mi prati izpita ot tazi godina ili pone primeren takuv?
(Iskam da kandidatsvam v stopansko upravlenie)
Използвай кирилица.
svetlio.varna
Използвай кирилица.
svetlio.varna
-
mvladimirova
- В началото бе словото
- Специалност: ИС
- Курс: първи
в сайта на ФМИ ги има абсолютно всички изпитиbachyyy написа:Zdraveite : ) moje li nqkoi da mi prati izpita ot tazi godina ili pone primeren takuv?
кое е по-добре според вас СТАТИСТИКА или ПРИЛОЖНА МАТЕМАТИКА ?
-
bachyyy
- В началото бе словото
Imam oshte edin vypros. :angel Ima li razlika mejdu Matematika1 i Matematika2 za edna i sushta tema? Naprimer Тригонометрични функции e vkluchena i v dvete matematiki ,no ima li razlika v materiala?
Писането на кирилица е задължително.
svetlio.varna
Писането на кирилица е задължително.
svetlio.varna
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
@reperw - За мен лично по-добрата и предполагам по-интересната специалност е Статистиката. Съдейки по учебния план, ПМ, като че ли учат "по-общи" неща
...
@bachyyy - Да, има разлика между 2-те математики - програма на Мат. I и Мат.II. Освен в материала, разлика има и в коефициента, по който се умножава оценката за повечето специалности от ФМИ (ЦЪК).
@bachyyy - Да, има разлика между 2-те математики - програма на Мат. I и Мат.II. Освен в материала, разлика има и в коефициента, по който се умножава оценката за повечето специалности от ФМИ (ЦЪК).
ДС - 
-
bachyyy
- В началото бе словото
Има ли разлика в изданията на сборника по математика за 9-12 клас и кандидатстуденти от 2000 и 2005 ?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Бъди малко по-конкретен...Ако става дума за сборника на Чакърян, Сидеров и Хаджийски, тогава мисля, че ДА. Аз имам от 2005 и си спомням,че госпожата ни, понеже имаше по-старото издание, често сравняваше задачите с нейния и си допълваше ако някоя липсва или е разместена като номерация
.
НО и каквото издание да имаш, ако го изрешиш, ти гарантирам успех на изпита
!
НО и каквото издание да имаш, ако го изрешиш, ти гарантирам успех на изпита
ДС - 
-
bachyyy
- В началото бе словото
Toчно за него става на въпрос.Благодаря за отговорите!
Здравейте, имам въпрос относно кандидатстването.Насочил съм се към Софтуерно инженерство.Какви са вариантите ми?Ако държа изпит по математика I равнище+матура по математика, взима ли се оценката от дипломата за средно образование?
-
oto
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако държиш матура по математика оценката от дипломата по математика не се взима като балообразуваща, а ще се вземе оценката от матурата. И още нещо-оценката от дипломата за средно образование не се взима предвид в твоя случай.axlll написа:Здравейте, имам въпрос относно кандидатстването.Насочил съм се към Софтуерно инженерство.Какви са вариантите ми?Ако държа изпит по математика I равнище+матура по математика, взима ли се оценката от дипломата за средно образование?
А има ли вариант,при който оценката ми по математика от дипломата да играе роля?
Да - ако не държиш матура по математикаaxlll написа:А има ли вариант,при който оценката ми по математика от дипломата да играе роля?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Ок,благодаря ви 
А бихте ли могли да ми препоръчате учебници,по които мога да се подготвя за изпита по математика 2?