Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Мнение от maimunka »

Току що по новините казаха, че се е паднало създаване и укрепване на българската държава. По мое мнение това е възможно най-лесната тема. Сега ме е яд, че не съм се явила на история, защото само от обща култура щях да напиша много. Много се радвам за темата и дано всички да са доволни и да има повече шестици на фона на погрома по литература.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а мен ме е яд, че се подлъгах по наште и не отидох, защото нямало смисъл :evil:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Това на мен ми е най-лесната тема, защото най-много съм я учил (и най-старателно - като за първа)! Не беше честно да се падне темата, от която всички почват да учат. Оценките няма да са въобще реалистични :( Ще има прекалено много високи оценки за сметка на редовния. Пак се прецаках :(
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Вярно е че тази тема всеки я знае, защото всеки почва да учи от нея и няма как да не я знаеш. Колкото до теб everyday трябвало е да отидеш независимо дали родителите са ти казвали, че има смисъл или няма смисъл. Нали знаеш законите на Мърфи. Явно ще има много шестици.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не че няма да са реалистични...но си има разлика...maimunka, знам че е така....само че като ми казаха:"Айде тръгвай за Видин, няма да те оставяме в София" и аз какво да кажа :evil: сега ми викат:"Май трябваше да идеш, а?" :evil: :evil: :evil:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ами да...за какво говориме...то аз съм доказан 100% карък
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Raya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Това момиче има зверски късмет...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Raya_Alexandra написа:Една приятелка отива на изпит в СУ само с една научена тема - Тази! :lol:
Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

everyday_ написа:ами да...за какво говориме...то аз съм доказан 100% карък
И аз съм страшен карък - никога нямам късмет за нищо, а има хора при , които нещата стават от само себе си без въобще да влагат усилия.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

maimunka написа:
Това момиче има зверски късмет...
Повече от зверски! :shock: Още не мога да повярвам... А тука хората от форума говореха за някакви страхотии от сорта на ВСВ... :roll:

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

явор написа:Работата е там, че това е сигурно темата` която най-много се знае от кандидатите и за която има най-много такива случаи като този на приятелката ти! Просто не е честно :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Знам :roll: И аз не бих искала догодина да се падне нещо такова. :?

Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

maimunka написа:И аз съм страшен карък - никога нямам късмет за нищо, а има хора при , които нещата стават от само себе си без въобще да влагат усилия.
да знам...собственият ми брат е такова животно...има чувството понякога, че е взел и моя късмет :evil: винаги, когато е искал и му е трябвал късмет го е имал...а да не говорим при кандидатстване (и след 7-ми клас и за ВУЗ-а му се падна всичко, което искаше :( )
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

everyday_ написа:
maimunka написа:И аз съм страшен карък - никога нямам късмет за нищо, а има хора при , които нещата стават от само себе си без въобще да влагат усилия.
да знам...собственият ми брат е такова животно...има чувството понякога, че е взел и моя късмет :evil: винаги, когато е искал и му е трябвал късмет го е имал...а да не говорим при кандидатстване (и след 7-ми клас и за ВУЗ-а му се падна всичко, което искаше :( )
Какво съвпадение - моя брат отиде на изпит в СУ като се има впредвид, че през последните 5 години въобще не го бях виждала да учи. В деня преди изпита чете малко и на другия ден си отиде с една химикалка в джобчето - резултата беше приет на първо класиране и на първо желание.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

да, а нас какво....кучета ни яли :evil:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”