Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Някой ако може да сподели нещо за 2-ро класиране.... има ли такова чудо или да не се надявам...?
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
- Cybershade
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Второ класиране има само по право (социални)
Those who endure.. conquer.
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Някой ще бъде ли добричък да ми каже нещичко за 57Б ... О.о ;( Нито съквартиранти мога да си намеря,нито инфо...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
plamenka
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Е не е ли малко тъпо, цяло лято им плащаш.. и накрая кур!??
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако нямаш необходимия успех...
Има класиране по социални критерии и класиране за текущо освобождаващи места (като при него се настават студентите и в общежития на други университети, след като са обявили свободните си места).
От 01.10 до 04.10 се подават документите за класирането по социални критерии. На 08.10.2012 се обявява класацията. (Б.9 http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf)
От 08.10 до 12.10 се подават електронно документи за текущо освобождаващите се места, а списъкът с класираните се обявява на 15.10.2012. (В.20 http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf)
Второ класиране точно няма.LittleBlackStar написа:Някой ако може да сподели нещо за 2-ро класиране.... има ли такова чудо или да не се надявам...?
Има класиране по социални критерии и класиране за текущо освобождаващи места (като при него се настават студентите и в общежития на други университети, след като са обявили свободните си места).
От 01.10 до 04.10 се подават документите за класирането по социални критерии. На 08.10.2012 се обявява класацията. (Б.9 http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf)
От 08.10 до 12.10 се подават електронно документи за текущо освобождаващите се места, а списъкът с класираните се обявява на 15.10.2012. (В.20 http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- what_is_love
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: трети
А уж тенденцията, както каза миналата година изпълнителният директор, да бъдат настанени всички, които желаят да живеят в общежитие!!!
SUCK!!!!!
SUCK!!!!!
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
- thegirl
- Легендарен флуудър
Това не означава, че няма да те настанят. В повечето случаи настаняват всички, които не са класирани сега, в класирането за текущо освобождаващи места.
-
plamenka
- В началото бе словото
а какав е реда за напускане? като не си приет сега..
-
Extrac
- В началото бе словото
- Специалност: Геофизика
Приет съм в 55А
Там как са стаите че съм доста от далеко, утре тръгвам и искам да знам горе-доло какво да взема ако трябва ремонт нещо да правя
Там как са стаите че съм доста от далеко, утре тръгвам и искам да знам горе-доло какво да взема ако трябва ремонт нещо да правя
- thegirl
- Легендарен флуудър
Отиваш на касите плащаш всичко до момента на напускане и отиваш при домакинката, за да си оправиш документите.plamenka написа:а какав е реда за напускане? като не си приет сега..
Може преди това да се разбереш с нея за багажа, дали трябва преди да си оправиш документите да го изнесеш или може и след това.
-
plamenka
- В началото бе словото
thegirl написа:Отиваш на касите плащаш всичко до момента на напускане и отиваш при домакинката, за да си оправиш документите.plamenka написа:а какав е реда за напускане? като не си приет сега..
Може преди това да се разбереш с нея за багажа, дали трябва преди да си оправиш документите да го изнесеш или може и след това.
ахам, благодаря ти
- Siss
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
- Обратна връзка:
Имам един въпрос... Излязоха класиранията и се оказа, че съквартирантката ми, с която постоянно се карахме миналата година, не е класирана и де факто мястото и е свободно. Отделно от това една моя приятелка са я настанили в друг блок, в който тя изобщо не си харесва стаята. Има ли начин тя да се премести на все още свободното място при мен преди второто класиране?
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
Какво мога да направя,ако не съм настанена освен да се изнеса и до кога ми е срока да се изнеса,при положение че съм плащала летен наем 
- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
Уффф, не съм класиран за две стотни 
- Lotus Flower
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
- Адрес в галерията на СУ: не казвам
Искам да попитам как стоят нещата с блок 52В и защо в схемата на блоковете в сайта на СБО пише, че стаите са с по 2, максимум 3 легла, а ние ще бъдем 4 момичете (според класирането)? Т.е. как става тази работа?