голямата мъка ГП

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами сега питаме! :D
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

по-добре късно, от колкото никога :laughing3:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да, поне на септември ще сме подготвени. :twisted:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Айде ,айде,моля ви.Нямало логика.Не учим добре и затова ни къса.Само разбрах,че трябва да му се учи от лекциите.
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

айде разберете се какаъв му е "пинизът" на тоя изпит, тоя Русчев и въобще учебната дисциплина като цяло, че да знам догодина какво да правя :) питам патило :read2:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

shaho написа:Айде ,айде,моля ви.Нямало логика.Не учим добре и затова ни къса.Само разбрах,че трябва да му се учи от лекциите.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
симпатяга
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Че ще се учи от лекциите му, ясно.Ама аз така и направих :!: Повечето от въпросите бяха директно от лекцийки...Ама добре - щом е толкова безпристрастен - защо не ми показа теста лично да се убедя, че не съм имала необходимия брой точки????? :evil:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

got написа:Че ще се учи от лекциите му, ясно.Ама аз така и направих :!: Повечето от въпросите бяха директно от лекцийки...Ама добре - щом е толкова безпристрастен - защо не ми показа теста лично да се убедя, че не съм имала необходимия брой точки????? :evil:
ми ти поиска ли си го :twisted:?!? поискай го, вдигни скандал, ако си сто процента сигурна, че си права, то и това не е без значение...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Нямам намерение да вдигам скандал.Само да знам за какво става въпрос. :? Асистентът ни ни връщаше колоквиумите и всички обсъждахме верните отговори...Странно е, че никой нищо не показва на изпита по ГП...Поне да знаем защо сме скъсани...Не съм чула на някой да е показал теста... :roll:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ами защото никога не се показва. аз ти обясних още преди време - тоя изпит няма никаква логика, никой не знае какво всъщност е объркал и дали въобще нещо е объркал. просто русчев си прави лимита от 70% скъсани и това е. абсурдно е иначе да се помисли, че 250 човека не са отворили за ГП, особено както ни наплашват отдалеч. а за да имаш двойка означава общо взето, че не си виждал даже учебник по ГП на живо...

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да!Точно на такива мисли ме избива :!: Дали лимитът, който цели е заради комплекси или друго , факт е, че е нарочно... :lol:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Можехме да си видим тестовете- поне аз видях моя...ама беше много подтискащо, защото не ти дават време да го разгледаш.... Абе, ужасна беше ситуацията при наш'те групи....
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Сериозно ли сте си видели тестовете, бе хора??? :P И какво - за теб обективно ли беше???Вие ли си ги искахте?Едва ли положението е било по-отчайващо, отколкото при нас... :cry: :cry:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

аз си го поисках, както и няколко други колеги и доколкото се спомням got си някъде 7-8 група, а аз 5 -сети се колко отчайващо беше :?
а за теста- не мога да с представя по-обективно оценяване- нямаше никъде място за свободна интерпретация...
ама нали ти казах- толкова бяха припряни, че общо взето хвърляш бегъл поглед и ти го взимат...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мерси за отговора, Малиция. :) Щом е било обективно...В какъв смисъл са припряни?Като ти го е дал, нали целта е да го разгледаш все пак... :roll:
Успех на всички, които ще се пробват на септемврийската сесия. :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”