Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
potter_ina
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Спорт

Мнение от potter_ina »

Здравейте! В програмата ми показа,че в петък имам спорт , та въпросът ми е дали може ли да ходя в четвъртък вместо в петък?....
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Разбира се, в програмата го има само ориентировъчно, може да ходиш когато си решиш :D
A man's dreams are an index to his greatness !
potter_ina
В началото бе словото

Мнение от potter_ina »

благодаря за отговора! :)
geri_me
В началото бе словото

Мнение от geri_me »

а какво ще рече хоноруван преподавател, и може ли да се запишеш при такъв в желаното от теб време?
Spotlight
В началото бе словото

Мнение от Spotlight »

Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са? :) :bounce:
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

geri_me написа:а какво ще рече хоноруван преподавател, и може ли да се запишеш при такъв в желаното от теб време?
Щом е записан във графика, значи може, а иначе аз го разбирам така - преподавател, който е нает срещу хонорар, т.е. не е от СУ, а от някакъв друг ВУЗ или нещо такова :roll:
ДС - :pukeright:
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Точно или е от друг ВУЗ или е студент.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
geri_me
В началото бе словото

Мнение от geri_me »

Благодаря за разяснението :wink:
zlatibs
В началото бе словото
Специалност: Италианска филология

Мнение от zlatibs »

Здравейте!
Искам да попитам как стоят нещата с народните танци? :D Ако някой посещава тези часове да каже доволен ли е, как са условията?
Благодаря предварително.
MadlenP
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от MadlenP »

Сигурна съм, че някой преди мен е питал и съжалявам, че ще питам отново. Кажете ми на какво ниво е тениса. Благодаря!
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
ZEEP
В началото бе словото

Мнение от ZEEP »

Сега като се записваме за спорт до 6 окт,първата учебна седмица няма да ходим на спорт защото не сме се записали още така ли е ?
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Spotlight написа:Аз искам да попитам някой, който е ходел преди на аеробика.. при кой преподавател е ходил и с какво впечатление е останал? Колко време е една тренировка? Не ме притеснява натоварването, а по -скоро преподавателките? добри ли са? :) :bounce:
Добри са всички май:) Около час е една тренировка, музиката е динамична. Правят се комбинации, има малко коремни преси. Не е нищо сложно. Разтоварващо е след един ден, прекаран на лекции или пред компютъра. Аз познавам Гери Минковска, тя е добра. Другата преподавателка също не е лоша, не мисля, че има от какво да се тревожиш, ако искаш аеробика, просто я запиши.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

Здравейте!
Много искам да ви питам нещо, защото имам някво усещане, че пак не съм разбрала правилно. Та въпроса ми е следния:
След като вече имам програма на лекциите, както и програма на часовете по аеробика, реших че ще ходя в понеделник. Според графика на аеробиката, в понеделник има голям отрязък от време, в който има часове - ако не се лъжа от 12 до 19 ч., като са дадени например 12-13ч, 13-14ч, 14-15ч и т.н. Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Аватар
amd
В началото бе словото

Мнение от amd »

AuroraMoreux написа:Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).

Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация :lol: .
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ :bounce:
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

amd написа:
AuroraMoreux написа:Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).

Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация :lol: .
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ :bounce:
Meрси много за инфото :D
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”