МАГИСТРАТУРИ
- oceanoflights
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: кандидат-студент
Re: МАГИСТРАТУРИ
Явно няма да е и днес... 
Явно...
Въпреки че направих справка с минали години и досега винаги е излизало по-рано от посочената дата. Вече не се издържа това чакане....
Въпреки че направих справка с минали години и досега винаги е излизало по-рано от посочената дата. Вече не се издържа това чакане....
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- oceanoflights
- В началото бе словото
Да, миналата година е излязло на 20-ти. Според мен утре НАЙ-КЪСНО трябва да излезе. Защото понеделник е последния срок,пък в крайна сметка не всички са от София и трябва едва ли не да прелетим и да зарежем всичко в последния момент, за да хванем дните за записване ако случайно сме приети на 1-во класиране.
Доста кофти са го направили... И на мен ми писна да цъкам на сайта постоянно
Доста кофти са го направили... И на мен ми писна да цъкам на сайта постоянно
Едва ли това, че не всички са в София, интересува някого, за съжаление... Пък и да сме в София, сигурно сме на работа и трябва да си пускаме отпуски, което е добре да се случи предварително... Така че...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Много се излагат с това бавене...Класирането за ФСлф излезе още на 14 септември. Бях кандидатствала там и във ФФ. Май ще си запиша в моя факултет и няма да чакам това класиране, сигурно щях да се изнервя максимално, ако разчитах само на ФФ...
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
То и за ФМИ май излезе на 14-ти. Не знам какво пречи на всички факултети да оповестят предварително класиране и да кажат, че то става факт със Заповед на Ректора... 
- oceanoflights
- В началото бе словото
Още няма нищо... 
Предварително класиране е излязло за следните факултети (това май на 14-ти): ФМИ, ФСлФ, ИФ, СтФ (за специалисти) 
- oceanoflights
- В началото бе словото
Събота и неделя не работят, нали? Да не очакваме класиране тогава...Еми в такъв случай ако до края на деня няма нищо, остава понеделник. Поне да бяха направили повече дни за записване, егати.... 
Докато чакаме, искам да питам нещо всички, които следят темата. Тъй като съм завършила бакалавърската си степен в СУ, при подаването на документите вместо диплома за завършено образование дадох приложение към нея (от ФНПП). Въпросното приложение ми го взеха заедно с документите за кандидатстване. Живот и здраве, ако ме приемат, трябва ли при записването да предствавя ново приложение/уверение, издадено от ФНПП, или ще използват старото? Питам, защото издаването на такива документи е свързано с много чакане по опашки, а записването за магистратура е само два дни. Моля някой, който е сигурен, да каже. 
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
А аз да попитам, класирането което се очаква да излезе е само за държавна поръчка или ще излезе и платеното ?
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
Класирането което трябва да излезе до 24-ти е само за държавна поръчка.
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Мхмм, ще си почакам значи още доста 
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Чл. 27. (1) Вторият етап на класиране е окончателен. В срок до 28.09.2012 г. факултетите представят в Учебен отдел предложение за класиране на кандидати за освободени от първия етап места, субсидирани от държавата и за кандидатите за обучение срещу заплащане. Не се попълват места за обучение срещу заплащане, ако са останали неусвоени места, субсидирани от държавата.
(2) В срок до 05.10.2012 г. Ректорът издава обща заповед за записването на кандидатите от втория етап на класирането. За издаването на заповедта факултетите представят отбелязаните в чл. 26, ал. 1, т.т. 1, 2, 3 и 4 документи.
Явно до 05 октомври... Явно вече класирането излиза в последния момент, а не както преди години, няколко дни по-рано.
(2) В срок до 05.10.2012 г. Ректорът издава обща заповед за записването на кандидатите от втория етап на класирането. За издаването на заповедта факултетите представят отбелязаните в чл. 26, ал. 1, т.т. 1, 2, 3 и 4 документи.
Явно до 05 октомври... Явно вече класирането излиза в последния момент, а не както преди години, няколко дни по-рано.
- oceanoflights
- В началото бе словото
Какво мислите, ако звънна във ФФ да попитам кога ще излезе класирането, дали ще кажат нещо по въпроса или ще измърморят и ще тряснат телефона както обикновено? 
Някой звънял ли е тия дни да пита?
Някой звънял ли е тия дни да пита?