Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
amd
В началото бе словото

Re: Спорт

Мнение от amd »

Potato написа:Аре и аз. Нямам задължителен спорт като предмет в програмата, ама ме блазни туризмът с тия разходки нагоре-надолу. Всички ме спират и викат, че ще си блъскам главата после, щото то няма да е кал, няма да е пек, снег и лед. Неудобна работа и нищо друго освен разходки. Ама аз искам. Обичам разходки. Поне да пробвам, ако не друго.
Има ли начин да се присламча към групата неофициално и какъв е съответно? :lol: Къде трябва да отида, с кого да говоря и такива работи xD
Единственото, което ти трябва да знаеш е началната точка и часът...
Миналата година ходих неофициално...Когато записваха присъствията, водача ме пита "вие как се казвате?", отговорих му "аз идвам само да се разхождам, няма ме в списъците", след което човека само се усмихна :D ...усети ме, че сме "1 порода" и си приказвахме на следващите разходки.
Малко е неудобно да...в началото разходките са адска скука....когато отидем на Витоша е по-добре :). След като не си официално записана, то ще можеш да подбираш кога да ходиш и кога не (макар, че зимата е доста забавно).
Аватар
Potato
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия & Potato
Курс: първи

Мнение от Potato »

Благодаря за информацията, сега съвсем се надъхах <3
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

А и не се притеснявайте от информацията, която разпространяват недоволни колеги, че са изкачвали Витоша при едва ли не бедствени условия. Това съвсем не е така- в повечето случаи или те пускат с присъствие, или те карат да повървиш 10 минути, което съвсем не е трагедия. А и ако си отговорен и си ходиш редовно още от началото на октомври, 10-те си присъствия ще си ги направил още към средата на декември и няма да ти се налага да ходиш през най-неприятните месеци за туризъм януари и февруари.
Хубавото на туризма е че в повечето случаи се получава лаф и никак не е зле да си сред природата на приятна раздумка с нови хора. А и това шлаене никой от нас няма да може да си гo позволява като го грабне живота , започне да работи и навлезе в истинския живот, така че използвайте момента, ако обичате планината и разходките :)
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от SevenDayS »

Сайтът за записване на спорт е отворен т.е. можеш да се запишеш. Проблем ли ще е, ако го направим преди 1-и октомври?
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
Аватар
amd
В началото бе словото

Мнение от amd »

SevenDayS написа:Сайтът за записване на спорт е отворен т.е. можеш да се запишеш. Проблем ли ще е, ако го направим преди 1-и октомври?
Проблема е че НЕ можеш да се запишеш...ако искаш все пак опитай и сподели до къде стигна :)
Spookyy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Spookyy »

Може ли малко информация за спортното катерене? :) Екипировката дават ли ни я или трябва сами да си я закупим и трудни ли са заниманията и изпитът накрая? :]
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

Йей, и аз смятам да запиша катерене :cheers: ...по въпроса-има си екипировка и всичко необходимо; повече инфо ТУК .
ДС - :pukeright:
geri_me
В началото бе словото

Мнение от geri_me »

хей, а ако спортът ми е от 2-рия семестър, мога ли по време на 1-вия пак да ходя? :)
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

Да, може:
1)да го запишеш като факултативен
2)или просто да се разбереш с треньора и да си ходиш на съответния спорт неофициално :roll:
Последно промяна от driplio на 19 Сеп 2012, 10:49, променено общо 1 път.
geri_me
В началото бе словото

Мнение от geri_me »

driplio написа:Да, може просто да се разбереш с треньора и да си ходиш на съответния спорт неофициално :roll: ...

OK :cyclopsani:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Защо да е неофициално. Това, че не е задължителен не значи че нямаш право да ходиш. И оценка ти се пише, и кредити си имаш. Всичко си е официално, просто ти се получава над долната граница, което е само бонус за теб самия.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

е разбира се, че ако иска може да го запише като факултативен, но имам приятели, които си посещават някои спортове от време на време, просто ей така без оценки и т.н., т.е неофициално :roll:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Е, и така може, ако треньорът се съгласи, ама защо да не се запише човек, нищо не губи, само може да спечели.

Мисълта ми беше повече, за начина по-който си го написал - излиза, че това е единственият вариант. А не е, затова уточних. Не виждам от какво да се разбира това, което казах, щом колегата не знае. Нали затова пита : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

ок, съжалявам за подвеждането :wink:
Kaloyan_king
В началото бе словото
Специалност: Фотоника и лазерна техника
Курс: втори

Мнение от Kaloyan_king »

Има ли тук хора които тренират лека атлетика? Мисля да се запиша, и се интересувам на кой дисциплини се набляга, защото мен ме бива главно в бягането(със скачането съм леко зле). И въобще какво е положението? До колкото разбрах от сайта на департамента по спорт, тренировките се провеждат във факултета по биология, така ли е?
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”