Може ли да си платя изпит?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ох, ауч, малее, как ме засегна, заболя ме сърцето, край, разби всичко детско в мен, отивам да се отвращавам от себе си. чудя се какво да се почерпя по повод твоя коментар (ама да знаеш - с голямо отвращение ще го направя)33 написа:ей от такива като вас трябва да ви се повръща, не от специалностите
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Предлагам, за да се спре покупко-продажбата на изпити да се вдигнат преподавателските заплати. За да не се чуди никой "откъде пари" предлагам
1. да се прекрати раздаването на стипендии
2. Общежитията в Ст. град да се продадат на търг с явно наддаване
3. да се спре издръжката на ст. столове
4. всички да плащаме по 1000лв на семестър
5. ако не е достатъчно да се продаде к'вото е останало от базата на СУ, да остане само ректората и няколко по-важни факултета
6. да се съкрати колкото може повече персонал
Това би трябвало да направи заплатите примерно по 30000лв на месец. с малко късмет и Роналдо ще дойде да преподава ядрена физика.
1. да се прекрати раздаването на стипендии
2. Общежитията в Ст. град да се продадат на търг с явно наддаване
3. да се спре издръжката на ст. столове
4. всички да плащаме по 1000лв на семестър
5. ако не е достатъчно да се продаде к'вото е останало от базата на СУ, да остане само ректората и няколко по-важни факултета
6. да се съкрати колкото може повече персонал
Това би трябвало да направи заплатите примерно по 30000лв на месец. с малко късмет и Роналдо ще дойде да преподава ядрена физика.
++++
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ааа, забрави! Просто изразих възмущението си и нямам никакво намерение да съдействам за разпространението на такива отвратителни практики в Нашия Университет!!!33 написа:PrincessA, къде това бе? Я го дай насам, да опитам - по какво държавния изпит?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
всеки има право да учи каквото и където си пожелае, дори да не му харесва - въпрос на избор... и на възможности, ако тези, които искат да учат дадена специалност, се напънат малко за да влязат, а не да негодуват, че в нея учат хора, които дори не я харесват...33 написа:ей от такива като вас трябва да ви се повръща, не от специалностите
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
precisamente!!!няма сега да будувам, защото на някой си разбираш ли не му стигнало да влезе моята специалност, и си умира от яд. а и аз конкретно никого не съм прецакала, тъй че... мразете ме, no me importainaccessibility написа:всеки има право да учи каквото и където си пожелае, дори да не му харесва - въпрос на избор... и на възможности, ако тези, които искат да учат дадена специалност, се напънат малко за да влязат, а не да негодуват, че в нея учат хора, които дори не я харесват...33 написа:ей от такива като вас трябва да ви се повръща, не от специалностите
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!