Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Благодаря за отговора.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Поради стечение на обстоятелствата ми се наложи да замина за София по-рано. Има ли опции да спя на общежитие няколко дни преди да излезе класирането?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Ами има , ама е много скъпо...
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
@Ер Малка - може да използваш студентските общежития на хотелски начала, но ще ти излезе около 18-20лв на вечер. Повече инфо ТУК 
ЕДИТ:
ЕДИТ:
Настаняване при възможност в общежитията на цена 7.40 лв./легло
Такова настаняване се прави в неучебния период – месеците август и септември и при наличие на свободни места.
ДС - 
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
-
johniebg
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ъаъа
Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Аз имам един такъв въпрос - при положение , че ще пишем молба до декана /заради два невзети/, това нали няма да е проблем за класирането?
И всъщност тези от комисията като те класират интересува ли ги изобщо дали имаш невзети или просто гледат дали си записал следващата година?

И всъщност тези от комисията като те класират интересува ли ги изобщо дали имаш невзети или просто гледат дали си записал следващата година?
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
Може би зависи дали си завършил бакалавър в СУ?abovetherim написа:Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Поне предни години тези, завършили бакалавър в СУ, кандидастват за общежитие заедно с другите, макар и все още да не е ясно дали са приети за магистри. Кандидатства се със стария ФН.
Не съм сигурна как стои точно въпросът с новите попълнения от другите университети, знам само че тях ги настаняваха отделно.

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
За класирането няма, след това нали се дават уверения, че си записала годината.The_Viper написа:Аз имам един такъв въпрос - при положение , че ще пишем молба до декана /заради два невзети/, това нали няма да е проблем за класирането?
И всъщност тези от комисията като те класират интересува ли ги изобщо дали имаш невзети или просто гледат дали си записал следващата година?![]()
Реално погледнато опасността е за теб, че ако не те допуснат да запишеш годината ще трябва да напуснеш общежитието и да платиш за престоя като за хотелски начала (но щом си с 2, май няма такава опасност).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Едва ли ще работи със студенти....johniebg написа:Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
- Sunbeam
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика на масовата и худ. комуникация
Предварително се извинявам, ако въпроса ми се повтаря. Има ли начин да те приемат на общежитие, при условие, че живееш постоянно в София, нямаш деца, брак и родителите ти са си здрави и с работа? (знам, че редовните срокове изтекоха, но искам да знам дали съм пропуснала шанса си
)
Педагогика на масовата и художествена комуникация, 4 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не си го пропуснала 
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Не съм от СУ, ако е заради това можеха някъде да оповестят как точно стоят нещата. Иначе разбрах, че от 8ми до 12ти отново могат да се подават електронни заявления, като класирането излиза на 15ти, така че все пак има някакъв шансVictoria написа:Може би зависи дали си завършил бакалавър в СУ?abovetherim написа:Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Поне предни години тези, завършили бакалавър в СУ, кандидастват за общежитие заедно с другите, макар и все още да не е ясно дали са приети за магистри. Кандидатства се със стария ФН.
Не съм сигурна как стои точно въпросът с новите попълнения от другите университети, знам само че тях ги настаняваха отделно.
Ваше благоpодие, госпожа удача,
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Напротив, точно когато е периода за настаняване, комисията по принцип работи цял ден.pacho_r написа:Едва ли ще работи със студенти....johniebg написа:Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
А сега, т.е. докато изготвят класацията не работи със студенти.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Някой може ли да разясни каква е процедурата по настаняване. Къде се ходи, какво трябва да се носи и т.н. Ако отида на 24 вечерта в софия, ще може ли на 25 сутринта като почна да правя там квото се прави да свърша до следобяд