Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Aneto
Пишете, о, братя

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Aneto »

Благодаря за отговора.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Поради стечение на обстоятелствата ми се наложи да замина за София по-рано. Има ли опции да спя на общежитие няколко дни преди да излезе класирането?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Ами има , ама е много скъпо...
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от driplio »

@Ер Малка - може да използваш студентските общежития на хотелски начала, но ще ти излезе около 18-20лв на вечер. Повече инфо ТУК :wink:

ЕДИТ:
Настаняване при възможност в общежитията на цена 7.40 лв./легло

Такова настаняване се прави в неучебния период – месеците август и септември и при наличие на свободни места.
ДС - :pukeright:
Аватар
abovetherim
В началото бе словото
Специалност: Клинична и консултативна психология

Мнение от abovetherim »

Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
johniebg
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: кандидат-студент

Мнение от johniebg »

Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Аз имам един такъв въпрос - при положение , че ще пишем молба до декана /заради два невзети/, това нали няма да е проблем за класирането?
И всъщност тези от комисията като те класират интересува ли ги изобщо дали имаш невзети или просто гледат дали си записал следващата година? :scratch: :?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

abovetherim написа:Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Може би зависи дали си завършил бакалавър в СУ?
Поне предни години тези, завършили бакалавър в СУ, кандидастват за общежитие заедно с другите, макар и все още да не е ясно дали са приети за магистри. Кандидатства се със стария ФН.
Не съм сигурна как стои точно въпросът с новите попълнения от другите университети, знам само че тях ги настаняваха отделно.
Изображение
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

The_Viper написа:Аз имам един такъв въпрос - при положение , че ще пишем молба до декана /заради два невзети/, това нали няма да е проблем за класирането?
И всъщност тези от комисията като те класират интересува ли ги изобщо дали имаш невзети или просто гледат дали си записал следващата година? :scratch: :?
За класирането няма, след това нали се дават уверения, че си записала годината.

Реално погледнато опасността е за теб, че ако не те допуснат да запишеш годината ще трябва да напуснеш общежитието и да платиш за престоя като за хотелски начала (но щом си с 2, май няма такава опасност).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

johniebg написа:Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
Едва ли ще работи със студенти.... :!:
Аватар
Sunbeam
В началото бе словото
Специалност: Педагогика на масовата и худ. комуникация

Мнение от Sunbeam »

Предварително се извинявам, ако въпроса ми се повтаря. Има ли начин да те приемат на общежитие, при условие, че живееш постоянно в София, нямаш деца, брак и родителите ти са си здрави и с работа? (знам, че редовните срокове изтекоха, но искам да знам дали съм пропуснала шанса си :) )
Педагогика на масовата и художествена комуникация, 4 курс
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не си го пропуснала :)
Facebook
Изображение
Аватар
abovetherim
В началото бе словото
Специалност: Клинична и консултативна психология

Мнение от abovetherim »

Victoria написа:
abovetherim написа:Хм, аз отново да попитам - има ли специален срок за подаване на електронно заявление за магистри и само електронно ли може да се подава. Питам защото сега говорих с човек от настанителната кампания, който ми каза, че срокът е бил до вчера...но за да се подаде електронно заявление ти трябва факултетен номер, а аз още не знам дали съм приет, камо ли да съм се записал и да имам факултетен номер. Класиранията за магистратурите (поне моята специалност) още не са излезли, а срокът за общежитията е бил до вчера...или аз не съм разбрал нещо или системата е измислена от имбецил...
Може би зависи дали си завършил бакалавър в СУ?
Поне предни години тези, завършили бакалавър в СУ, кандидастват за общежитие заедно с другите, макар и все още да не е ясно дали са приети за магистри. Кандидатства се със стария ФН.
Не съм сигурна как стои точно въпросът с новите попълнения от другите университети, знам само че тях ги настаняваха отделно.
Не съм от СУ, ако е заради това можеха някъде да оповестят как точно стоят нещата. Иначе разбрах, че от 8ми до 12ти отново могат да се подават електронни заявления, като класирането излиза на 15ти, така че все пак има някакъв шанс :)
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

pacho_r написа:
johniebg написа:Какво е седмичното работно време на комисията по настаняване в периода на настянавеното?
Едва ли ще работи със студенти.... :!:
Напротив, точно когато е периода за настаняване, комисията по принцип работи цял ден.
А сега, т.е. докато изготвят класацията не работи със студенти.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Някой може ли да разясни каква е процедурата по настаняване. Къде се ходи, какво трябва да се носи и т.н. Ако отида на 24 вечерта в софия, ще може ли на 25 сутринта като почна да правя там квото се прави да свърша до следобяд :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”