Изпита по английски
Модератор: Boromir
re
Ами аз писах че тя не се е поинтересувала, тъй като текста насочваше точно натам. Никъде не пишеше да го е питала и той да е отказал да каже.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни.. примерно имаше 1 въпрос който беше Кога последно протагонистката е говорила с тяхните ... аз писах- след като е обявила , че заминава с мъжа си...! но никъде в текста го нямаше това. а и всички възможни отговори не бяха точни... достатъчно подобни тестове съм правил и мисля че самите упражнения са с доста различна степен на сложност ... дори от 1 и също упражнение различните изречения... пирмерно на error correctionа .... както и да е ... дано вържа няква прилична оценка да съм спокоен че не съм забравил езика.!
такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни.. примерно имаше 1 въпрос който беше Кога последно протагонистката е говорила с тяхните ... аз писах- след като е обявила , че заминава с мъжа си...! но никъде в текста го нямаше това. а и всички възможни отговори не бяха точни... достатъчно подобни тестове съм правил и мисля че самите упражнения са с доста различна степен на сложност ... дори от 1 и също упражнение различните изречения... пирмерно на error correctionа .... както и да е ... дано вържа няква прилична оценка да съм спокоен че не съм забравил езика.!
ре
Ами не мога да коментирам дали са направени правилно или неправилно тестовете или изпита, ама според мен да не знаеш дори дали оценката ти ще е над 2 не е реално. Да се съмняваш между 2 и 5 не е реално. Защото сега като гледам на другите отговорите такива мисли ме спохождат. От една страна си мисля че може всичко да съм оплескал и да имам патенце. От друга - някои въпроси ми се сториха лесни и си мисля че може да хвана и над 4. Не е истина просто ...
Бай дъ уей - супер ще е наистина да се изнесат някъде отговорите поне. Ще ги има ли поне в София ? Айде за в интернет разбрахме че няма да стане.
Бай дъ уей - супер ще е наистина да се изнесат някъде отговорите поне. Ще ги има ли поне в София ? Айде за в интернет разбрахме че няма да стане.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
да ги ебаblessing написа:Не. Но не от липса на желание.ЦарСамуил написа:Абе верно ли ако есето ти е 298 думи не ти дават точки
Просто няма време да броят.
Хващат ти броя думи на 1вия ред и умножават по редовете.
Ако по смисъл покриваш минимума, за броя думи на мисъл може лек компромис.
на кембридж изпитите не беха такива цербери
Да не говорим за изреченията с по 2 грешки. Трябваше да гадая коя от 2те не е забелязал съставящия теста и коя се предполага, че трябва да открия. Нищо чудно да се окаже D.qwertybg написа:такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни..
А няма да ви обяснявам колко съм спорила на ридинга с explanatory answers...
А това направо ме вбесяваblessing написа:Да не говорим за изреченията с по 2 грешки. Трябваше да гадая коя от 2те не е забелязал съставящия теста и коя се предполага, че трябва да открия. Нищо чудно да се окаже D.qwertybg написа:такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни..
и в УНСС имаше грешки и в СУ имаше грешки
Един изпит не могат да направят
blessing написа:Да не говорим за изреченията с по 2 грешки. Трябваше да гадая коя от 2те не е забелязал съставящия теста и коя се предполага, че трябва да открия. Нищо чудно да се окаже D.qwertybg написа:такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни..
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Нали не очакваш да го цитирам дословно :)Ronnie написа: :shock: къде успя да видиш изречение от error-а с 2 грешки?!аз такова не съм виждала...и не мисля че има...
Едната грешка беше времето, другата - не помня.
Учили са ни в такива случаи да пишем тази с времето (като намирахме издънки в книжките).
Нека кажа и аз какво направих:
Диктовка: със сигурност съм сбъркал emphasis (писал съм го emphasize). Много възможно е да изскочат и още грешки.
Тест: не ми се видя много лесен. На Reading нищо със сигурност не мога да кажа, но съм писал astonishment. На Cloze Test със сигурност ми е грешно put blame (писал съм attribute), както изглежда и outside (писал съм outdoor), за другите не знам. На Error Identification не ми се видяха много трудни, но я ми кажете какво писахте на едно изречение, където беше sooner or later? Аз писах, че има грешка и че времето след sooner or later трябва да е Present Simple. Paraphraze имаше места за чудене. Какво писахте там, където имаше No matter..., While... и т.н.?
Есе: No comment... Там само проверяващите знаят.
Диктовка: със сигурност съм сбъркал emphasis (писал съм го emphasize). Много възможно е да изскочат и още грешки.
Тест: не ми се видя много лесен. На Reading нищо със сигурност не мога да кажа, но съм писал astonishment. На Cloze Test със сигурност ми е грешно put blame (писал съм attribute), както изглежда и outside (писал съм outdoor), за другите не знам. На Error Identification не ми се видяха много трудни, но я ми кажете какво писахте на едно изречение, където беше sooner or later? Аз писах, че има грешка и че времето след sooner or later трябва да е Present Simple. Paraphraze имаше места за чудене. Какво писахте там, където имаше No matter..., While... и т.н.?
Есе: No comment... Там само проверяващите знаят.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.