Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Спорт
Ей ама е много трудно да отделите 2 минути и да влезете в сайта на университа....
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... disciplini
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... disciplini
Колеги, за право задочно няма спорт нали?
-
vasilenaaa
- В началото бе словото
Смятате ли, че аеробиката е добър избор? 
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Къде мога да разбера къде се провеждат спортовете, понеже гледах в сайта, но нищо не намерих. 
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- lusiborisova
- В началото бе словото
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Да, наистина...clinical_dead написа:В сайта не е променена датата от 15 септември на 01 октомври![]()
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
-
geri_me
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Писах съобщение относно разминаването в датите за записване(някъде пише от 15 септември, на други места от 1-ви октомври). Отговориха ми, че тази година записването започва от 1 октомври 12ч. и е он-лайн.
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Може ли някой, който е ходил на катерене да разясни как стоят нещата? Какви са изискванията? Необходимо ли е да се снабдяваме с някаква екипировка? Само в Ректората ли се провеждат тренировките? Благодаря предварително за отговорите!!! 
- Datenshi
- В началото бе словото
- Специалност: Немска филология
Добро утро! ^^ Имам един мъничък въпрос. Преди малко се опитах да подам желанието си за спорт, но поради някаква странна причина не ми позволява да си избера дисциплината, а същевременно си пише, че кампанията е стартирала. Исках да питам дали и при друг е така, или да търся проблема при мен. Благодаря предварително. ;P
"Miracles only occur for those with the determination to never stop trying!"
Може би странната причина е това "Записването е онлайн от 1 до 6 октомври 2012 г."
Друга странна причина е че нямаме седмично разписание (ние с теб със сигурност нямаме...знам ли в някой друг факултет може и да има) и няма как да запишем спорт без да го знаем (разписанието). Вярно, че можеш да се запишеш в понеделник от 10 и да ходиш в четвъртък от 18, но...
За твое успокоение - проблема е при всички
Друга странна причина е че нямаме седмично разписание (ние с теб със сигурност нямаме...знам ли в някой друг факултет може и да има) и няма как да запишем спорт без да го знаем (разписанието). Вярно, че можеш да се запишеш в понеделник от 10 и да ходиш в четвъртък от 18, но...
За твое успокоение - проблема е при всички
- Datenshi
- В началото бе словото
- Специалност: Немска филология
Мм, благодаря много. ^^ Няма да се шашкам значи и ще си подам на първи. хР Просто много ми се искаше да тренирам тенис, защото обожавам този спорт, а разбрах, че местата бързо се запълват там. Затова и сe стрелнах към подаването още като се докопах до компа. 
Последно промяна от Datenshi на 15 Сеп 2012, 10:27, променено общо 1 път.
"Miracles only occur for those with the determination to never stop trying!"
-
marilyn
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Здравейте, моето въпросче е относно фехтовката. Да разбирам ли, че екипировката трябва да си я купуваме сами?
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Не се изисква да се снабдявате сами с екипировка, освен в случаите когато сами проявите желание или просто разполагате с налична. 

- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Аре и аз. Нямам задължителен спорт като предмет в програмата, ама ме блазни туризмът с тия разходки нагоре-надолу. Всички ме спират и викат, че ще си блъскам главата после, щото то няма да е кал, няма да е пек, снег и лед. Неудобна работа и нищо друго освен разходки. Ама аз искам. Обичам разходки. Поне да пробвам, ако не друго.
Има ли начин да се присламча към групата неофициално и какъв е съответно?
Къде трябва да отида, с кого да говоря и такива работи xD
Има ли начин да се присламча към групата неофициално и какъв е съответно?