Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
pafaka
В началото бе словото

re

Мнение от pafaka »

Ами аз писах че тя не се е поинтересувала, тъй като текста насочваше точно натам. Никъде не пишеше да го е питала и той да е отказал да каже.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
Аватар
qwertybg
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от qwertybg »

такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни.. примерно имаше 1 въпрос който беше Кога последно протагонистката е говорила с тяхните ... аз писах- след като е обявила , че заминава с мъжа си...! но никъде в текста го нямаше това. а и всички възможни отговори не бяха точни... достатъчно подобни тестове съм правил и мисля че самите упражнения са с доста различна степен на сложност ... дори от 1 и също упражнение различните изречения... пирмерно на error correctionа .... както и да е ... дано вържа няква прилична оценка да съм спокоен че не съм забравил езика.!
Аватар
qwertybg
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от qwertybg »

такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни.. примерно имаше 1 въпрос който беше Кога последно протагонистката е говорила с тяхните ... аз писах- след като е обявила , че заминава с мъжа си...! но никъде в текста го нямаше това. а и всички възможни отговори не бяха точни... достатъчно подобни тестове съм правил и мисля че самите упражнения са с доста различна степен на сложност ... дори от 1 и също упражнение различните изречения... пирмерно на error correctionа .... както и да е ... дано вържа няква прилична оценка да съм спокоен че не съм забравил езика.!
pafaka
В началото бе словото

ре

Мнение от pafaka »

Ами не мога да коментирам дали са направени правилно или неправилно тестовете или изпита, ама според мен да не знаеш дори дали оценката ти ще е над 2 не е реално. Да се съмняваш между 2 и 5 не е реално. Защото сега като гледам на другите отговорите такива мисли ме спохождат. От една страна си мисля че може всичко да съм оплескал и да имам патенце. От друга - някои въпроси ми се сториха лесни и си мисля че може да хвана и над 4. Не е истина просто ...

Бай дъ уей - супер ще е наистина да се изнесат някъде отговорите поне. Ще ги има ли поне в София ? Айде за в интернет разбрахме че няма да стане.
Мисля, следователно нямам какво друго да правя.
ЦарСамуил
В началото бе словото

Мнение от ЦарСамуил »

Абе верно ли ако есето ти е 298 думи не ти дават точки
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

ЦарСамуил написа:Абе верно ли ако есето ти е 298 думи не ти дават точки
Не. Но не от липса на желание.
Просто няма време да броят.
Хващат ти броя думи на 1вия ред и умножават по редовете.
Ако по смисъл покриваш минимума, за броя думи на мисъл може лек компромис.
ЦарСамуил
В началото бе словото

Мнение от ЦарСамуил »

blessing написа:
ЦарСамуил написа:Абе верно ли ако есето ти е 298 думи не ти дават точки
Не. Но не от липса на желание.
Просто няма време да броят.
Хващат ти броя думи на 1вия ред и умножават по редовете.
Ако по смисъл покриваш минимума, за броя думи на мисъл може лек компромис.
да ги еба :P
на кембридж изпитите не беха такива цербери
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

qwertybg написа:такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни..
Да не говорим за изреченията с по 2 грешки. Трябваше да гадая коя от 2те не е забелязал съставящия теста и коя се предполага, че трябва да открия. Нищо чудно да се окаже D.

А няма да ви обяснявам колко съм спорила на ридинга с explanatory answers...
ЦарСамуил
В началото бе словото

Мнение от ЦарСамуил »

blessing написа:
qwertybg написа:такаа аз също мисля ( както повечето от вас), че самият изпит (тестовата част ) не е съставена правилно.! аз съм държал CAE и разликата е огромна... тук (особено на readingА) има много двусмислици и темподобни..
Да не говорим за изреченията с по 2 грешки. Трябваше да гадая коя от 2те не е забелязал съставящия теста и коя се предполага, че трябва да открия. Нищо чудно да се окаже D.

А това направо ме вбесява
и в УНСС имаше грешки и в СУ имаше грешки
Един изпит не могат да направят
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

blessing написа:

:shock: къде успя да видиш изречение от error-а с 2 грешки?!аз такова не съм виждала...и не мисля че има...
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

Vaskes написа:45 точки са 3. Оттам нататък всяка точка е седем стотни.
Това сигурно ли е?
Ако е така ще е просто приказка.
Обаче аз знам, че за 3 трябват 60%, а не 50.
Тогава нагоре всичко се променя...
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

Ronnie написа: :shock: къде успя да видиш изречение от error-а с 2 грешки?!аз такова не съм виждала...и не мисля че има...
Нали не очакваш да го цитирам дословно :)
Едната грешка беше времето, другата - не помня.
Учили са ни в такива случаи да пишем тази с времето (като намирахме издънки в книжките).
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

Според вас жената от рийдинга от "унлимитид рейндж of choices" ли е избирала? :? щото аз това писах.... :roll:
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Нека кажа и аз какво направих:

Диктовка: със сигурност съм сбъркал emphasis (писал съм го emphasize). Много възможно е да изскочат и още грешки.

Тест: не ми се видя много лесен. На Reading нищо със сигурност не мога да кажа, но съм писал astonishment. На Cloze Test със сигурност ми е грешно put blame (писал съм attribute), както изглежда и outside (писал съм outdoor), за другите не знам. На Error Identification не ми се видяха много трудни, но я ми кажете какво писахте на едно изречение, където беше sooner or later? Аз писах, че има грешка и че времето след sooner or later трябва да е Present Simple. Paraphraze имаше места за чудене. Какво писахте там, където имаше No matter..., While... и т.н.?

Есе: No comment... Там само проверяващите знаят.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
blessing
В началото бе словото

Мнение от blessing »

Ronnie написа:Според вас жената от рийдинга от "унлимитид рейндж of choices" ли е избирала? :? щото аз това писах.... :roll:
Твърдо не. Той е подбирал вариантите, от които тя да избира.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”