Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
-
marielastanoeva
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/mariella.stanoeva
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Благодаря,но тук няма достатъчно информация за това дали всичко това се извършва в този 42 блок,където е комисията по настаняване
Добра идея ли е да си занеса настолния компютър в общежитието
Има ли доста хора които си ги носят?
някой може ли да ми каже как стой въпроса относно настаняването на студенти от различни ВУЗ, имащи граждански брак ? подадохме си заявлението към СУ ( така ни казаха ), но сега какво следва ?
Моля ВИ ако някой е класиран за общежитие , но няма да го ползва ,или познава някой който няма да ползва , да ми пише на лично!! Важно е ! Мерси...
ПП Момче съм.
ПП Момче съм.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Не. Плащаш на касите, които са в 42Б. След това отиваш в блока, където са те настанили и заповедта ти трябва да е при нея, както и там си оправяш всичко необходимо, за да ти дадат ключ за стаята ти и да се настаниш.marielastanoeva написа:Благодаря,но тук няма достатъчно информация за това дали всичко това се извършва в този 42 блок,където е комисията по настаняване
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Относно настаняването през лятото, по-точно в неучебно време, за което питах по-рано:
Каквото и да ви обясняват от 123-та стая, места в общежитията по 7.40лв на вечер има. Въпросът е дали има кой да ги даде на тази цена. Ще ви обяснят, че има само от 18лв (евентуално и от 14лв), ще ви обяснят, че в общежитията настаняват само лятото, а видиш ли, август си е вече късна есен. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ! Август си е лято.
Могат да ви дадат стая от 7.40лв. Аз съм доволен от това, което получих. 100 пъти по-добро беше от стаите в които бях 2 години на общежитие.
Каквото и да ви обясняват от 123-та стая, места в общежитията по 7.40лв на вечер има. Въпросът е дали има кой да ги даде на тази цена. Ще ви обяснят, че има само от 18лв (евентуално и от 14лв), ще ви обяснят, че в общежитията настаняват само лятото, а видиш ли, август си е вече късна есен. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ! Август си е лято.
Могат да ви дадат стая от 7.40лв. Аз съм доволен от това, което получих. 100 пъти по-добро беше от стаите в които бях 2 години на общежитие.
Някой знае ли дали консумативите за август ще ги качат в системата за онлайн плащане?
-
gotthelife
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Сега ще бъда втори курс и попълвам заявлението. На последната стъпка за въвеждане на успех се обърках какво да пиша. По мои сметки успехът ми с едната двойка е 4.7 , отдолу пише, че според СУСИ е 4.66, обаче в самата платформа ми излиза 5.00. И въобще не знам какво да напиша в първото поле и трябва ли да го закръгля..
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Какви документи са ми необходими при настаняването в общежитието? И ще ми е нужна ли Студентска книжка и Уверение, че съм записала 1 курс...понеже го мярнах някъде като изискване, за да се настаня...
И също на кого трябва да представя Обходен лист?
Искам и да попитам, ако желая да сменя стаята, колко пъти имам това право в годината?
Искам и да попитам, ако желая да сменя стаята, колко пъти имам това право в годината?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За месец август консумативите надали ще излязат тази седмица, затова и навсякъде (включително и на сайта на СБО) съобщението е променено и понастоящем гласи: "Студентите, чиято настанителна заповед за учебната 2011/2012 г. е до 31.08.2012 г., в срок до 14.09.2012 г. да заплатят наем за август и консумативи до месец юли (вкл.)."
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- redempion
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
Една приятелка вече си плати консумативите за Август 
If it ain't fun , don't do it! 
да, ама в системата още ги няма. Надявам се да ги качат, че не мога постоянно да ходя до 42 бл., и не мога постоянно да стоя в София.redempion написа:Една приятелка вече си плати консумативите за Август
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Може да ги платиш и в края на месеца. Важното е да са платени консумативите за юли и наема за август.
Иначе се представя на домакинката.
Ако ще си първи курс не ти трябва, а и нямаш (тъй като ти го дават при напускане на предишната стая).CrystalsnowflakE написа:...
....
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Някой знае ли какви са сроковете за подаване на електронното заявление за настаняване в общежитие за магистрите ? Гледам някакви срокове тук http://uni-campus.net/index.php?section ... ages_id=31 но не виждам нищо за магистри, пише единствено за студенти в горен курс.
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Всъщност си имам, мисля, че изяснихме този въпрос по-рано. Благодаря за отговора.thegirl написа:Може да ги платиш и в края на месеца. Важното е да са платени консумативите за юли и наема за август.
Ако ще си първи курс не ти трябва, а и нямаш (тъй като ти го дават при напускане на предишната стая).CrystalsnowflakE написа:...
....