Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
дано да е в личното инфо.. поне така е в страницата на ПУ-то а и на предварителния по история в СУ-то само в личното инфо ги качиха оценките ужас ужас... ша има рев..Ef написа:миии да де, така казват.. ама аз и друг въпрос имам - къде ще публикуват оценките - в личното инфо или отделна 'графа' ще с турнат с електронна стена на плача
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Разбира се, че в личното инфо....Винаги там ги публикуват. Ако някой е крайно нетърпелив, може да отиде на Стената и да се самоиздири. Иначе почти веднага, след като разлепят списъците с оценки, ги нанасят на всеки в Персоналната информация.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- Kristinche
- В началото бе словото
Айде ако някой може да ми каже къде е публикувана тази статия на Валери Стефанов за "Човекът и времето в поезията на Далчев"
Да я намеря та да се поизмъча малко докато излязат резултатите, понеже за Далчев аз съм чела само на Божидар Кунчев критика (не че съм писала от нея)
Да я намеря та да се поизмъча малко докато излязат резултатите, понеже за Далчев аз съм чела само на Божидар Кунчев критика (не че съм писала от нея)
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
браво евридейче, радваш ме, аз се попритесних да не ти се прецака успеха от тъпия далчев (аз хич не го харесвах едно времеeveryday_ написа:че мен 4 ме устройва идеално
и защо да е калъф...мен пък си ме радва много...един от авторите, които исках да ми се падне беше той
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
честно казано на мен и 3 ми стига за задочнотоnrggirl написа:браво евридейче, радваш ме, аз се попритесних да не ти се прецака успеха от тъпия далчев (аз хич не го харесвах едно времеeveryday_ написа:че мен 4 ме устройва идеално
и защо да е калъф...мен пък си ме радва много...един от авторите, които исках да ми се падне беше той
)...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
абе, ей, лами неземни, уона би литератори или квит' сте там.
к'ви сте, че да казвате кой е калъф и кой не е?
"тъпия Далчев"... моме, бих ти предложил да идеш до най-близкия магазин за оръжие, да си вземеш един евтин газов, да го налапаш и да се гръмнеш самосиндикално. не ти ли дойде на ума, че може тъпият да не е той, а отношението ти към него да е проекция на личните ти мозъчни възможности?
и се имате за хора, които кандидатстват с литература и разбират от тоя предмет...
жалка история.
к'ви сте, че да казвате кой е калъф и кой не е?
"тъпия Далчев"... моме, бих ти предложил да идеш до най-близкия магазин за оръжие, да си вземеш един евтин газов, да го налапаш и да се гръмнеш самосиндикално. не ти ли дойде на ума, че може тъпият да не е той, а отношението ти към него да е проекция на личните ти мозъчни възможности?
и се имате за хора, които кандидатстват с литература и разбират от тоя предмет...
жалка история.
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мисля, че никой проверяващ не е уточнявал точно броя стихотворения, които трябва да се засегнат...това сама трябва да си прецениш, в смисъл такъв - тях не ги интересува точно колко, дали 5 или 10, въпросът е там, където засегнеш проблема да успееш да защитиш и обосновеш тезата
а иначе се гледат водещи стихотворения дали си ги засегнала, не е нужно цялото творчество
тактиката 3 от 3 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"