Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
potter_ina
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от potter_ina »

Къде да отбележа че имам редовно учаща сестра в държавен ВУЗ? Аз никъде не мога да намеря!!!!! Тя е първи курс, а там са сложили опцията за брат/сестра в по-висок курс във държавен ВУЗ-софия?!?!?! Със сестра(УНСС) ми искаме да живеем заедно.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Вече ти отговорих в другата тема, но да напиша и тук.

Трябва ти да отидеш при нея, а не тя при теб. Живее се в общежитието на по-малката.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
vlast_vd
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от vlast_vd »

Брат ми е редовен студент в ТУ-София 3 курс и не искаме да сме заедно. Ето ги и трите опции в онлайн записването :
1 Нямам редовно учащ брат/сестра в друго ВУ.

2 Имам редовно учащ брат/сестра в по-висок курс/по-висока образователна степен в друго държавно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.

3 Имам редовно учащ брат/сестра в частно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.
Пратил съм мейл на КН и чакам, но междувременно ако някой е решил този проблем- може да го сподели.
potter_ina
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от potter_ina »

От комисията ми казаха,че сестра ми трябва да настани при мен,защото съм с по-предна буква от азбуката ...ние сме първокурсници за тази година
talon
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от talon »

Здравейте,
искам да попитам дали само аз немога да влизам тук: http://193.107.71.10/sbo/
Получих потвърждение на имейла ми в zimbra, на което се казва че на горе посочения адрес трябва да попълня заявление декларация за ПСБО, но след като не мога да вляза, това може да се окаже малко трудно :D

EDIT: грешката която ми излиза е че името, паролата или факулетния номер са грешно, въпреки че ги проверих няколко пъти
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Не са ти грешни, а системата се е бъгнала. Проверявай периодично, докато влезеш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Консумативите за август дали ще се появат в онлайн системата, защото не ми се реди пак на опашка? Днес за да си платя наема за септември, чаках три часа. А ми излиза скъпо да се обаждам.
vanchetooo
В началото бе словото
Специалност: stopansko upravlenie

Мнение от vanchetooo »

аз изпратих е-мейл на КН преди 2 дни и все още нямам отговор на въпросите си, опитах се да ги намеря и по телефона, но пак без успех.. така че не разчитайте много на тях :Д
bLaf
От дъжд на вятър
Специалност: Инженерна физика
Курс: втори

Мнение от bLaf »

Здравейте,

завърших бакалавър в СУ, а сега кандидатствам за магистратура пак в СУ. Тез от СБО искат да си въведа факултетния номер за 2012/2013, пък аз още дори не знам дали ще ме приемат магистър и нямам факултетен номер. Ок, влязох с факултетния си номер от бакалавърската степен.

И вътре пак - "Кой курс ще сте 2012/2013 година?" и "каква степен ще сте?" Е как да им кажа, че още не са ме приели магистратура щот класиранията излизат по-късно от крайния срок за подаване на молби в СБО? Въпросът е шит, трябваше да е "кой курс ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ БИ ще сте 2012/2013 г.?" и "Каква степен ЕВЕНТУАЛНО ще сте през 2012/2013г.?"...

Това не е толкова въпрос, колкото оплакване... аз ще попълня формуляра все едно са ме приели..
vlast_vd
В началото бе словото
Специалност: КН

Мнение от vlast_vd »

vlast_vd написа:Брат ми е редовен студент в ТУ-София 3 курс и не искаме да сме заедно. Ето ги и трите опции в онлайн записването :
1 Нямам редовно учащ брат/сестра в друго ВУ.

2 Имам редовно учащ брат/сестра в по-висок курс/по-висока образователна степен в друго държавно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.

3 Имам редовно учащ брат/сестра в частно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.
Пратил съм мейл на КН и чакам, но междувременно ако някой е решил този проблем- може да го сподели.
Обадих се на КН и казаха, че тези опции се избират само ако искаме да сме заедно на общежитие. Може да се премине на следващата стъпка без да се избира нито една от тях.
Extrac
В началото бе словото
Специалност: Геофизика

Мнение от Extrac »

При предимствата на общежитията какво печеля освен, че получавам 100% стая?
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

Нищо, какво друго искаш ^^
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Хладилник, телевизор, куче.. :joker:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
FeelTheRain
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от FeelTheRain »

Здравейте, понеже с колегите ми се чудим и не сме сигурни, реших да питам тук, ако някой от горните курсове знае и може да ни даде инфо. Втори курс ПР сме. Заверките на стажа (предполагам и при вас) са на 10-ти и 11-ти септември. От КН са казали, че докато стажът ни не е заверен, се броял като невзет изпит/ двойка (?!) и от тук идва недоразумението. Знаете ли дали заявленията се обработват, след като стажът е заверен и при сегашно попълване, все едно бихме кандидатствали с един невзет изпит (т.е. незаверения стаж), или информацията в СУСИ се ъпдейтва автоматично и можем да подадем документа сега, а след заверката - балът ни ще бъде преизчислен?
Надявам се да не съм ви затруднила с разбирането на ситуацията:) Ще съм благодарна, ако някой може да каже как са нещата със от минали години:)
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

трябва ли пак да прикачваме снимка към молбата, като вече имаме пропуск?
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”