Проблем със СУСИ

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

fabsss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Проблем със СУСИ

Мнение от fabsss »

Ох, миналата година ходих на спорт (който ми е избираема дисциплина), а в СУСИ нищичко не се споменава за него, нито го има като взет/невзет, изобщо няма такава графа. Имам ли основание за притеснение ???
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

СУСИ редовно оплесква спорта.
СУСИ редовно оплесква всичко.
Човек да си помисли, че студентите за толкова време на упорито оплескване ще са свикнали със ситуацията. :lol:
Като си заверяваш новия семестър, питай лелката от отдел студенти за оценките, които те интересуват. Тя ще ти каже дали в действителност има нещо липсващо или грешката е само в електронната система.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
sdddd
В началото бе словото

Мнение от sdddd »

В СУСИ не очаквай да видиш спорта... Най- вероятно като попиташ в отдел Студенти ще ти дадат индивидуален протокол, с който да отидеш в Департамента по спорт, да ти нанесат оценката като им покажеш книжката, след което да го върнеш в отдел Студенти.
Аватар
lusiborisova
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от lusiborisova »

И аз имам проблем със СУСИ. По един предмет имам 5, а ми е нанесено 4 и се чудя дали не те са го объркали или преподавателят е объркал нещо.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Суси е сбъркано по твърде много показатели, за да се счита за достоверен източник на информация. На твое място обаче бих проверила каква ми е оценката по протокол - току виж грешката е там, а не при въвеждането на оценката в електронната система.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”