Настанителната заповед е при домакинката. А заявлението се купува от книжарница и се заверява в отдел студенти и чак тогава го носиш на домакинката, но него може да го дадеш и по-късно, т.е. след като си се настанил.silverdream написа:А когато се настаняваме от къде трябва да вземем настанителната заповед и уверението, които трябва да представим?
Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Добре, аз ли нещо не разбирам... гледам ето тук: http://www.uni-campus.net/editor/files/ ... iavane.pdf - заповедта за настаняване за тази година, там на 4-та страница точка 16 пише:thegirl написа:Настанителната заповед е при домакинката. А заявлението се купува от книжарница и се заверява в отдел студенти и чак тогава го носиш на домакинката, но него може да го дадеш и по-късно, т.е. след като си се настанил.silverdream написа:А когато се настаняваме от къде трябва да вземем настанителната заповед и уверението, които трябва да представим?
"На всички учащи се, класирани за общежитие, се издават настанителни заповеди с указани блока, стаята, началото и края на настанителния период. Настанителните заповеди следва да са с подпис на член на КН и печат на КН, потвърден с втори подпис на Зам. директор на ПСБО и печат на ПСБО-Направление "Общежитие"."
Та как домакинката ще ни издаде това с всичките подписи и печати? Предполагам, когато го имаме отиваме при нея, но от къде го вземаме? От офиса на КН? Или? Както казах може аз да бъркам нещо, но не ми е ясно..
-
potter_ina
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Здравейте. Имам сестра, която е първи курс в УНСС за тази година и искаме да живеем заедно,но видяхме,че от опциите за брат или сестра има 3, две от които не ни вършат работа,а 3-та е:'' Имам редовно учащ брат/сестра в по-висок курс/по-
висока образователна степен в друго държавно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.'' Сестра ми е първи курс и нямам идея как да попълним тази декларация при положение,че няма опция сестрата/братът да е първи курс...
висока образователна степен в друго държавно ВУ-София, с който/която искаме да живеем заедно.'' Сестра ми е първи курс и нямам идея как да попълним тази декларация при положение,че няма опция сестрата/братът да е първи курс...
- Прикачени файлове
-
- uhuhuh.JPG
- (27.14 KiB) Not downloaded yet
- Godot
- В началото бе словото
Одобриха ми молбата но се като влизам получавам : " Грешно потребителско име, парола или факултетен номер. ".
facepalm...добре започваме
facepalm...добре започваме
The only time a lawyer can cry is when it's all over
-
valentinaa_
- В началото бе словото
Здравейте, може ли някой да ми обясни от къде трябва да получа нова парола за вход в системата на студентските общежития, за да попълня заявление-декларация, защтото старата вече е невалидна?:)
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
АБе на някой дава ли му грешно потребителско и парола?
При положение , че моите НЕ са грешни - и съм сигурна в това! Някой да има същия проблем?
При положение , че моите НЕ са грешни - и съм сигурна в това! Някой да има същия проблем?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
MatthewScott
- В началото бе словото
Да и при мен е така, и при още няколко човека, които питах.The_Viper написа:АБе на някой дава ли му грешно потребителско и парола?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Мерси. Офф... значи пак се е сринала системата.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Ако след като си пратил заявлението искаш да пишеш съквартирантка има ли някакъв шанс това да стане? 
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
Някой може ли да изреди всички стъпки по време на настаняването? Плащане на сумата, документите, които се взимат и се представят. Извинявам се, ако въпросът ми е бил задаван и преди, но нямам възможността да следя темата. Благодаря предварително.
-
MatthewScott
- В началото бе словото
След като го пуснеш за обработване, повече не ти дава да го редактираш.SugarWithSpice написа:Ако след като си пратил заявлението искаш да пишеш съквартирантка има ли някакъв шанс това да стане?
Thunder_st
Заглавие: Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2012, 09:58
O
В електронната форма падащото меню за избор на факултет е неактивно, поне при мен, и това не ми позволява да премина напред. Някой друг със същия проблем?
Заглавие: Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2012, 09:58
O
В електронната форма падащото меню за избор на факултет е неактивно, поне при мен, и това не ми позволява да премина напред. Някой друг със същия проблем?
-
ZEEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Сейм...но все пак има хора който са успели да подадат.The_Viper написа:Мерси. Офф... значи пак се е сринала системата.
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
И аз това се зачудихMatthewScott написа:Добре, аз ли нещо не разбирам... гледам ето тук: http://www.uni-campus.net/editor/files/ ... iavane.pdf - заповедта за настаняване за тази година, там на 4-та страница точка 16 пише:thegirl написа:Настанителната заповед е при домакинката. А заявлението се купува от книжарница и се заверява в отдел студенти и чак тогава го носиш на домакинката, но него може да го дадеш и по-късно, т.е. след като си се настанил.silverdream написа:А когато се настаняваме от къде трябва да вземем настанителната заповед и уверението, които трябва да представим?
"На всички учащи се, класирани за общежитие, се издават настанителни заповеди с указани блока, стаята, началото и края на настанителния период. Настанителните заповеди следва да са с подпис на член на КН и печат на КН, потвърден с втори подпис на Зам. директор на ПСБО и печат на ПСБО-Направление "Общежитие"."
Та как домакинката ще ни издаде това с всичките подписи и печати? Предполагам, когато го имаме отиваме при нея, но от къде го вземаме? От офиса на КН? Или? Както казах може аз да бъркам нещо, но не ми е ясно..
Българска филология I курс
Аммааа, хъ, пак ли се е бъгнала системата ?!!!

Някога, някога, толкова някога...