За или против изневярата сте??

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

nrggirl написа:не знам, на мен ми е трудно да кажа. имам чувството че отвсякъде ме лазиват с внушението, че мъжете не могат да бъдат верни, че рано или късно нещо им прищраква, и понеже са дечковци, няма да седнат да говорят, а ще ходят да е*ат с извинение наляво и надясно. така че просто се опитвам да свикна с тази мисъл. иначе ми е супер противно, представата че този човек е правил с друга нещата, които аз възприемам като толкова интимни и уязвявящи, и романтични, просто няма как да не го почувствам като предателство... но и не разбирам честно казано, как може да обичаш един човек и без да ти пука да го лъжеш, без да ти мигне окото, без да се почувстваш гузен, и после пак да си с него, просто не разбирам, имам чувствто, че трябва да е абсолютно безсъвесестен човек, не знам...

ми ели ай донт ноу, ама от това което съм виждал жените повече "прищракват", така де, може пък да познавам единствените мъже които н еси падат по изневерите и единствените жени които си падат, ама хич не вярват да е такава ситуацията :lol:

иначе за това че не можеш да обичаш и да лъжеш на поразия си права :thumbleft:
Изображение

Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

иначе ми е супер противно, представата че този човек е правил с друга нещата, които аз възприемам като толкова интимни и уязвявящи, и романтични, просто няма как да не го почувствам като предателство... но и не разбирам честно казано, как може да обичаш един
много точно , казано, ели.аз мисля че точно тези неща превръщат изневярата в предателство и затова tampoco te pido que vuelvas si lloras con ojos secos i hablando de ella :wink: ( не те моля да се върнеш, ако ще плачеш без сълзи и ще говориш за нея)
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:ми ели ай донт ноу, ама от това което съм виждал жените повече "прищракват", така де, може пък да познавам единствените мъже които н еси падат по изневерите и единствените жени които си падат, ама хич не вярват да е такава ситуацията :lol:
иначе за това че не можеш да обичаш и да лъжеш на поразия си права :thumbleft:

ми честно казано аз даже за себе си не мога да гарантирам 100%, в смисъл, че не съм имала толкова трайна връзка, че да има за кога да се изкушавам да изневерявам. но си мисля, че ако се обърна към друг мъж, няма да е само за единия секс, по-вероятно просто да са се породили нови чувства, което вече си означава че връзката ми е така или иначе приключена... уфф, де да знам, обърках се вече :roll:...

п.п. що все пак не ме запознаеш с някой от тея "неизневеряващи" мъже, то ще е интересно животно :twisted:...
Последно промяна от nrggirl на 22 Май 2006, 22:29, променено общо 1 път.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

^PrincessA^ написа:Е, аз пък съм категорично против, независимо колко дълготрайна е връзката и колко "еднократна" е изневярата! Не може да твърдиш, че обичаш някого и да спиш с друг в същото време! Ако нещо в една връзка куца, но има любов-винаги има начини да се оправи; ако няма желание за това- ми прав му/й път! След като са ми изневерили, би ме задържало с този човек единствено дете.
:)
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

Не съм чела мненията на всички останали. (Освен първите две три странички)... но си мисля, че изневярата си е нещо нормално. В смисъл - погледнато под един друг ъгъл, ние хората не си падаме по единичните неща. Нямаме само една играчка, само една приятелкя/приятел (в платониченсмисъл), не харесваме само една марка и модел кола, не слушаме само един стил музика. Така е и със срещуположният пол - не си падаме само по един единствен човек за цял живот, дори и за определено време. Затова изневярата е нещо естествено, нещо в природата ни.
Разгледано от друг ъгъл обаче - изневярата показва само едно нещо - не е това човекът, с който искаме да бъдем, затова продължаваме да търсим други. Ако си напълно щастлив с колата си, не оглеждаш другите коли, ако си отишъл на почивка на Хаваите, не си мислиш - баси, колко ли по-яко е в Таити... :) Това е положението.
Та, да заключа (ако някой случайно ме е прочел до тук) - изневярата ни показва и доказва най-ясно, че... този, който търсим и някъде там и въпреки че не сме с него, ние го търсим усилено. :roll:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Циндил-Пиндил написа:
^PrincessA^ написа:Е, аз пък съм категорично против, независимо колко дълготрайна е връзката и колко "еднократна" е изневярата! Не може да твърдиш, че обичаш някого и да спиш с друг в същото време! Ако нещо в една връзка куца, но има любов-винаги има начини да се оправи; ако няма желание за това- ми прав му/й път! След като са ми изневерили, би ме задържало с този човек единствено дете.
:)
Смееш ли ми се или ми се радваш? :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Не знам за него, но аз ти се радвам :notworthy:

Предаността е висша добродетел, а детето е смисъл на живота 8)
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Иначе аз това за мъжете дето така или иначе в един момент винаги изневерявали и че всичките били еднакви- не го вярвам! Може би съм наивна, може би просто още не съм преживявала такова разочарование (дано не се случва!), но съм твърдо убедена, че ако един човек обича, то той ще си наложи да устои на привличането към "другия/та". А такова привличане знам, че е невъзможно да не се появи- било чисто физическо или пък заради тръпката от новите/ позабравени трепети, но пак казвам- човек трябва да може да му се противопостави. А да- и не смятам, че мъжете са по-склонни към изневяра, даже понякога си мисля, че е обратното, понеже жените си падаме да анализираме прекалено много връзките си :arrow: намираме повече съществуващи или не проблеми, недостатъци и т.н. :arrow: ......... :?
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Boromir написа:Не знам за него, но аз ти се радвам :notworthy:
За тебе знам, че ми се радваш :wink: / ^PrincessA^ е скромна/
Бтв, вече забравих как изглеждаш! :(
Изображение

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

^PrincessA^ написа: Смееш ли ми се или ми се радваш? :P
Никое от двете :) Уважавам те за това, което пишеш :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Благодаря! :)
Изображение

Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

не мога да си представя как можеш да изневериш на човек , на когото държиш. то за да имаш връзка с някой, значи държиш на него ( най-малко) :roll: аз по-скоро бих умряла отколкото да изневеря.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

"за" изневярата
Изображение
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Ай са една КАКА да ви каже....Че кой обича да му мачкат самочувствието и да го преебават....Изневярата е точно това...За такова нещо прошка НЯМА-А-А...Режат се т-ки и се вкарват в ... :twisted: Сори за грубия израз,аз иначе съм миролюбива :wink:
Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ха...Не знам. На мен , както вече няколко пъти казах, ми е все тая дали ми изневеряват.И не би ми се снижило самочувствието, ако мъжът ми ми изневери.Нито пък ще се депресирам особено. Изневярата е нещо напълно естествено за една дълга връзка и според мен липсата и може да доведе до много по-дълбоки проблеми, от колкото самата едно-двукратна изневяра. Никой не говори за дълго поддържана любовница , разбира се...И не говоря за дълги връзки тип 2-3 години, а за бракове с по над 10 годишен стаж :) ...Ох, сега ще изляза някаква неморална мацка. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”