При мен е абсолютно същото.Може да не са вкарани още всички данни, въпреки че какво правиха досега..optimus написа:При опит да влезна в СУСИ ми изписва "невалиден потребител на системата".Опитам ли се да вляза в системата на общежитията ми изписва "Грешно потребителско име, парола или факултетен номер",а успявам да влезна в Zimbra-ta.Има ли вариант системата да се е прецакала и да се налага да почакам или направо да звъня някъде с твърдението,че с моя акаунт нещо не е наред ?
Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
~ Iliana
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Сейм хиърр... поне не съм само аз!~ Iliana написа:При мен е абсолютно същото.Може да не са вкарани още всички данни, въпреки че какво правиха досега..optimus написа:При опит да влезна в СУСИ ми изписва "невалиден потребител на системата".Опитам ли се да вляза в системата на общежитията ми изписва "Грешно потребителско име, парола или факултетен номер",а успявам да влезна в Zimbra-ta.Има ли вариант системата да се е прецакала и да се налага да почакам или направо да звъня някъде с твърдението,че с моя акаунт нещо не е наред ?или просто системата да се е бъгнала нещо..
Споделете, ако има развитие при вас
Някога, някога, толкова някога...
Даaishiii написа:в Зимбра влизаме със същите потр. име и парола, както в СУСИ, нали ?
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Ама тука става някакво огромно объркване.
Хора, има факултети, които още не са си качили данните.Проблема не е от вас.
Въпреки това, стъпките са:
1 ) Отидете на адрес https://cas.uni-sofia.bg/ . Въведете факултетния си номер и ЕГН-то и ще генерирате потребителското си име.
Отидете на адрес https://cas.uni-sofia.bg/zimbra.php, където трябва да впишете потребителското си име и паролата от СУСИ (първоначалната парола е ЕГН-то Ви). Така ще подадете заявка за пощата и тя ще бъде активна до няколко минути.
На адрес https://email.uni-sofia.bg/ въведете потребителското си име и парола. Проверявайте я всеки ден, не само през настанителната кампания, защото чрез тази поща ще можете да водите официална кореспонденция с всички административни органи на СУ и на нея ще Ви върнем съобщение, че заявлението Ви е потвърдено. Ако има проблем със заявлението Ви, това ще е пощата, чрез която ще Ви уведомим.
https://susi.uni-sofia.bg/ISSU/forms/Login.aspx (тук име и ЕГН) (за да видите учебния си план и прочие)
..................................
След това отивате на адрес: http://193.107.71.10/sbo/
За общежитие с въвеждане на името от СУСИ:примерно stoyancho, паролата(навсякъде е ЕГН-то) и фак.номер.
В случай на грешка, значи още ви няма в системата.ПОЗВЪНЕТЕ В ПОНЕДЕЛНИК.
Без паника и успех
Хора, има факултети, които още не са си качили данните.Проблема не е от вас.
Въпреки това, стъпките са:
1 ) Отидете на адрес https://cas.uni-sofia.bg/ . Въведете факултетния си номер и ЕГН-то и ще генерирате потребителското си име.
Отидете на адрес https://cas.uni-sofia.bg/zimbra.php, където трябва да впишете потребителското си име и паролата от СУСИ (първоначалната парола е ЕГН-то Ви). Така ще подадете заявка за пощата и тя ще бъде активна до няколко минути.
На адрес https://email.uni-sofia.bg/ въведете потребителското си име и парола. Проверявайте я всеки ден, не само през настанителната кампания, защото чрез тази поща ще можете да водите официална кореспонденция с всички административни органи на СУ и на нея ще Ви върнем съобщение, че заявлението Ви е потвърдено. Ако има проблем със заявлението Ви, това ще е пощата, чрез която ще Ви уведомим.
https://susi.uni-sofia.bg/ISSU/forms/Login.aspx (тук име и ЕГН) (за да видите учебния си план и прочие)
..................................
След това отивате на адрес: http://193.107.71.10/sbo/
За общежитие с въвеждане на името от СУСИ:примерно stoyancho, паролата(навсякъде е ЕГН-то) и фак.номер.
В случай на грешка, значи още ви няма в системата.ПОЗВЪНЕТЕ В ПОНЕДЕЛНИК.
Без паника и успех
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Днеска сутринта влязох и всичко беше наред в тия тъпи системи..сега ми дава, че потребителското име е грешно и неще ли неще да ме логне

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
- Chernozemski
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Мен също вече не ще да ме логне...
Поклон, народе мили,
работник и герой,
с крила, с железни сили,
поклон, народе мой!
Цалувам твойта слава,
свещений подвиг твой,
десницата ти здрава,
поклон, народе мой!
Цалувам ти венците,
юнако в мир и в бой,
ковач на бъднините,
поклон, народе мой!
работник и герой,
с крила, с железни сили,
поклон, народе мой!
Цалувам твойта слава,
свещений подвиг твой,
десницата ти здрава,
поклон, народе мой!
Цалувам ти венците,
юнако в мир и в бой,
ковач на бъднините,
поклон, народе мой!
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
В СУСИ също не ме допуска, а сутринта си влязох няколко пъти, и в системата за общежития и в СУСИ ми изписва "грешно....". Иначе в системата за имейлите няма проблем с влизането, поне при мен. Много забавно.SugarWithSpice написа:Днеска сутринта влязох и всичко беше наред в тия тъпи системи..сега ми дава, че потребителското име е грешно и неще ли неще да ме логне![]()
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
И при мен е така - грешна парола, пот. име или нам си кво си |(((((((((.... в системата на СУСИ изобщо не мога да вляза, само в онзи емаил ме допуска, но каква полза от това изобщо... ще издивея
Екзюпери
Екзюпери
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
Бтв паролата в СУСИ си остава ЕГН-то нали? да не би да съм в грешка, въпреки че нямам спомен да съм сменяла пароли някъде..
Екзюпери
Екзюпери
-
MatthewScott
- В началото бе словото
Уж е същата. А тези имейли не знам доколко работят, изпратих едно писмо от СУ имейла до личния ми имейл в gmail, това беше снощи, все още не е пристигнало нищо, а го има в изходящи. Някой друг пробвал ли е? 
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
И аз се присъединявам със същия проблем. Абсолютно едно към едно с вас. Предполагам,че просто системата им се бъгна,защото аз вчера се регнах в Зумба и СУСИ и нямах проблеми,а днес става така...И не,не е от браузъра ми.Хермине написа:Сейм хиърр... поне не съм само аз!~ Iliana написа:При мен е абсолютно същото.Може да не са вкарани още всички данни, въпреки че какво правиха досега..optimus написа:При опит да влезна в СУСИ ми изписва "невалиден потребител на системата".Опитам ли се да вляза в системата на общежитията ми изписва "Грешно потребителско име, парола или факултетен номер",а успявам да влезна в Zimbra-ta.Има ли вариант системата да се е прецакала и да се налага да почакам или направо да звъня някъде с твърдението,че с моя акаунт нещо не е наред ?или просто системата да се е бъгнала нещо..
![]()
Споделете, ако има развитие при вас
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- iolinka
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
Хораа без паника
Все пак е първи ден, нормално е да има грешки. Пък и става на въпрос за няколко хиляди души. Нормално е ако всички пробват да се логнат още първия ден да има срив в системата. До няколко дни предполагам всичко ще е ОК. 
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Аз пробвах обратното - от Зимбата си пратих мейл на личния и ми го достави без проблеми...MatthewScott написа:Уж е същата. А тези имейли не знам доколко работят, изпратих едно писмо от СУ имейла до личния ми имейл в gmail, това беше снощи, все още не е пристигнало нищо, а го има в изходящи. Някой друг пробвал ли е?
Я кажете така и така няма да е днес тва регистриране - акта за раждане трябва ли ни сканиран и освен него какво друго трябва? Поне като ме пусне да съм готова с бумагите...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
MatthewScott
- В началото бе словото
Сканиран акт за раждане, гледай да не е с много голяма памет изображението, първия път не ме пусна точно заради това (предполагам), снимка като за лични документи, сканирана, телефонен номер ще ти трябва, номер на личната карта и адрес ще трябва да въведеш също. Иначе част от данните са си готови въведени, предполагам пренесени от СУСИ.
И аз не мога да вляза нито в СУСИ, нито в системата на студентските общежития
В СУСИ ми казва, че е грешна комбинацията от потребителско име и парола, а при общежитията, че все нещо от попълненото е грешно.
Както и да е. Ще изчакам до понеделник, то е ясно
В СУСИ ми казва, че е грешна комбинацията от потребителско име и парола, а при общежитията, че все нещо от попълненото е грешно.
Както и да е. Ще изчакам до понеделник, то е ясно