Аз съм доста разочаровам. Очаквам оценка между 4 и 5, а се надявах на 5.30 някъде. На диктовката ще имам задължителните 7-8 технически грешки на думи, които принципно ги зная. Например necessarily съм го объркал. Analyze не помня с 's' или 'z' съм го писал, то и двете са правилни, но съм го писал с 'i', а не с 'y', така че ми е грешно 100%

И други такива.
Теста беше доста кофти. На девети въпрос на рийдинга с колкото души говорих, толкова различни отговора получих

Аз лично писах suspicion.
За outdoor и outside - писах outside, но не съм сигурен. Outdoors значи 'сред природата', но outdoor (без 's') е просто навън.
За страха писах, че е grab. Grip нещо не ми звучеше хубаво. Срещал съм и двете словосъчетания, но гугъл показва, че grip е правилно. Намирам си все повече грешки
За position и authority - колокацията е in authority. In position мисля, че се превежда буквално и значи 'на място'. Аз съм писал него разбира се, т.е. това е поредната ми грешка
За 'D' отговорите при error-ите - аз имам 4 D-та. Сториха ми се много, но се успокоявам, че и други хора са имали по толкова
Общо взето най-доволен съм от есето. Писах по втората тема и откъм структора го разработих добре. На места се повтарям, ама вие сещате ли се за синоним на ресторант?