Skins (generation 2)

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Турски!Cok Sürgün.Какви сериали гледате?

Абсолютно. Имам още 2-3 изключително любими (криминални) сериала, но никога не съм се зарибявала толкова страстно и стръвно по друг (само "Закон и ред - умисъл за престъпление" му съперничи донякъде). Лошото е, че съм гледала всички впизоди поне по 3 пъти и ги знам наизуст, та с огромно нетърпение чакам новия сезон.elldean написа:"Престъпни намерения" - мисля, че няма по-добър сериал...
Благодаря за поздрава! При мен го има същия проблем - знам наизуст всяка една серия и едва дочаквам края на септември за нов епизод... Обаче ме е малко яд, защото Паджет Брюстър (Е.П.) излиза от сериала... Прочетох твой коментар относно първи сезон. Действително имаш право, че са все още леко "несигурни", но забелязваш ли как още 1 епизод е на ниво и не е въвеждащ, както на повечето сериали, а веднага започват със супер интересен случай. Уникален сериал...Търговецът на кристал написа: Абсолютно. Имам още 2-3 изключително любими (криминални) сериала, но никога не съм се зарибявала толкова страстно и стръвно по друг (само "Закон и ред - умисъл за престъпление" му съперничи донякъде). Лошото е, че съм гледала всички впизоди поне по 3 пъти и ги знам наизуст, та с огромно нетърпение чакам новия сезон.
Но да, този сериал е съвършен във всяко едно отношение.
Поздрав с нещо адски яко - знам, че ще го разбереш и ще се изкефиш.

Fate написа:
90210,лековата боза за убиване на времето,нищо интересно и необичайно (: