PR - технологията на успеха - авторът ви преподава в първи курс - Здраво Райков. И ще трябва по-късно тази година задължително да се сдобиете с нейно копие по някакъв начин, за да си вземете изпита. май ви стига за първоначалния ентусиазъм/dismisstorka написа:Вчера си търсих някоя приятна книжчица в Orange и видях, че има доста книги на тема PR. Чудех се дали да си купя някоя, но в крайна сметка се отказах, тъй като не мога да оценя коя ще е по-полезна. А и не знам дали е удачно предварително да си обременявам мозъка с информация.
Горнокурсници, бихте ли препоръчали някоя книжка /знам, че малко несериозно си задавам питанката, но моля ви, не ме съдете прекалено строго:D/?
[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
взимаме книжката = взимаме изпита? или трябва да я отворим и разгледаме?
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
предполагам по-скоро "не вземаме книжката = не вземаме изпита" :Д
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
казах "копие", не е задължително да си купувате оригиналGeri.A написа:предполагам по-скоро "не вземаме книжката = не вземаме изпита" :Д
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
-
marilyn
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Здрвейте, колеги! Исках да ви попитам пак нещо относно езиците. Никакъв ли шанс няма да се преместиш с друг език? И другия ми въпрос е отначало ли се започва, смисъл от азбуката? Има ли групи за начинаещи и за напреднали? Защото записах испански, който съм учила 5 години в гимназията и ако започнем съвсем отначало ще ми е доста скучно.
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.
мисля, че има група за напреднали, но е както се разберете с преподавателя...
защо записвате език, който сте учили, като имате 4 години възможност да научите нов език?
аз съжалявам, че не се възползвах, но...
защо записвате език, който сте учили, като имате 4 години възможност да научите нов език?
аз съжалявам, че не се възползвах, но...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
marilyn
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Записах испански, защото и с английския съм добре, а предположих че след като часовете са малко, няма смисъл да записвам примерно немски- език, който съм учила малко и нямам достатъчно знания.
Мерси за отговора!
Мерси за отговора!
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.
Е, немски според слуховете не е добре да записваш, но примерно един италиански - дори и само разговорно ниво да достигнеш, винаги ще ти е полезно... не знам де, за моя випуск не беше задължително и аз не записах нищо, защото ми беше много трудно да съчетавам и това с ходенето на работа... но ако можех да върна времето назад 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Eми мен всъщност съфорумници ме посъветваха да не се хвърлям в дълбокото и да не започвам нов език. И реших,че ще следвам добрите български поговорки и ще питам ''патило''. Затова си записах това,което си знам,поне няма да ме притесняват изпитите. Но още си сънувам френския 
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
А след като отвориха СУСИ-то и си изтеглих някаква програма,може ли някой да ми я разкодира. Например изпитите са три вида - 'Т' , 'И' и 'З' . И ECTS подозирам,че е нещо,свързано с кредитите,но все пак ако и него някой ме светне кво е...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Този въпрос и аз мислех да го задам,но сметнах,че ще изляза невеж в ситуацията.Би било хубаво наистина някой да разясни тази терминологияSols написа:А след като отвориха СУСИ-то и си изтеглих някаква програма,може ли някой да ми я разкодира. Например изпитите са три вида - 'Т' , 'И' и 'З' . И ECTS подозирам,че е нещо,свързано с кредитите,но все пак ако и него някой ме светне кво е...
Продавам учебници за СУ - Журналистика:
1. "Държавност преди държавата" - Здравка Константинова - История на българската журналистика - преснимано копие - 4,50 лв.
2. "История на българската журналистика" - Георги Боршуков - История на българската журналистика - преснимано копие - 8,00 лв.
И двете са необходими в първи курс.
1. "Държавност преди държавата" - Здравка Константинова - История на българската журналистика - преснимано копие - 4,50 лв.
2. "История на българската журналистика" - Георги Боршуков - История на българската журналистика - преснимано копие - 8,00 лв.
И двете са необходими в първи курс.
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе като се заговори за учебници вече няма ли да ни дадат някакъв списък с учебниците и авторите ?
- velichkov
- В началото бе словото
То ние (ВО) май няма да имаме учебници, ще учим предимно от лекции 
A man's dreams are an index to his greatness !
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
предимно да и ще преснимаме някакви работи : )velichkov написа:То ние (ВО) май няма да имаме учебници, ще учим предимно от лекции
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!