Защо се правиш на интересен? Какво да си мълчим ли трябва?slighter написа:не съм казал, че е нормалноно има много такива случаи (не само македонския)
Какво е решението според теб? Война, репресии, пропаганда, прекъсване на дипломатическите отношения? М?
Всеки спор за някакви исторически личности и събития се приема и от двете страни като оскверняване на националнота идентичност. Естевено, че на никой от нас не му е приятно да ни крадат от историята...
Какво правим тогава?
Да се цупим обидено като малки деца?
Да ги псуваме като някакви диви националисти?
ааа... да пускаме теми по форумите!
Никога не съм дори намеквал, че трябва да се води война. Това което трябва да направи българската държава е остро да осъди подобно посегателство върху българската култура и история. А дипломатическите отношения ако зависеше от мен отдавна щяха да са прекратени. Не може да има държава с такава доктрина, която ни краде историята, обижда ни, обвинява ни в несъществуващи исторически престъпления, репресира всеки който опита да изяви българско самосъзнание и т.н, а ние да се правим че нищо не е се е случило и да говорим за добри междусъседски отношения и европейски ценности.
А това което трябва да направи българското общество е също да изрази своето несъгласие, използвайки методите с които разполага. Интернет форумите са точно мястото където се обсъждат подобни теми и не виждам нищо ненормално в това че съм повдигнал въпроса тук. Не мога да разбера, защо някои хора се отнасят с такава злоба към мен.

Into the endless we ride...