svetlio.varna написа:Torvik написа:Искам да попитам, за специалност Археология спортът задължителен ли е ?http://bg.lmgtfy.com/?q=%D1%81%D0%BF%D0 ... %D1%82&l=1
Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
Torvik
- В началото бе словото
- Специалност: Археология
Благодаря ти, не бях забелязал графата "Спорт", когато разгледах учебния план предиsvetlio.varna написа:Torvik написа:Искам да попитам, за специалност Археология спортът задължителен ли е ?http://bg.lmgtfy.com/?q=%D1%81%D0%BF%D0 ... %D1%82&l=1
Здравейте. Имам няколко въпроса, на които ще се радвам да получа отговори, благодаря предварително!!
Подадох документи за преместване от др. универстет в СУ и жената ми каза, че на 21 излизат резултатите. Това се пада неделя? Работят ли или да отида на 22?
Тогава ли ще разбера кой курс ще ме разпределят ( 1 / 2 ), какви приравнителни изпити ще имам евентуално, дати?
Кога се записва вторият език.. спорт а у
Ще ми дадат ли юзър нейм, парола за системата, програма, всичко както си му е реда?
Ако съм приет направо се плащат семестрите, такси същия ден? ,за да си спестя още едно ходене, тъй като не съм от града?
Мерси.!!
Подадох документи за преместване от др. универстет в СУ и жената ми каза, че на 21 излизат резултатите. Това се пада неделя? Работят ли или да отида на 22?
Тогава ли ще разбера кой курс ще ме разпределят ( 1 / 2 ), какви приравнителни изпити ще имам евентуално, дати?
Кога се записва вторият език.. спорт а у
Ще ми дадат ли юзър нейм, парола за системата, програма, всичко както си му е реда?
Ако съм приет направо се плащат семестрите, такси същия ден? ,за да си спестя още едно ходене, тъй като не съм от града?
Мерси.!!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
На 22-ри иди, носи си пари и всичко нужно. Тогава се случва всичко, за което питаш.
-
dessysslava
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Относно втория чужд език - записването става в началото на годината, а не преди това, нали? 
Мерси много предварително.
Мерси много предварително.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
-
anesthesia
- В началото бе словото
Как стои въпросът с изпитите при задочниците (специалност Право)? Кой месец се провеждат и трудно ли се взимат? Устни или писмени са? Ще съм благодарна, ако някои запознат разясни 
И още нещо - кой месец са очните за втория семестър?
И още нещо - кой месец са очните за втория семестър?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Задочниците имат разхвърляни изпити през целия семестър - октомври, ноември, декември. Имат обаче опция да се явяват на редовната сесия. За втория семестър очните са по време на зимната сесия.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
добре сутринта си влезнах в СУСИ и после не съм натискала изход от профила си сега обаче не мога да влезна наново и чак сега видях че пише че първата парола ми е ЕГН и след това се сменя та въпроса ми е как да си разбера паролата в момента
-
MatthewScott
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Ако не си сменяла паролата си сама, значи все още си е ЕГН-то. Проблема с влизането, май в момента с всички ни е така, никой не може да влезе.
-
firequeen
- От дъжд на вятър
- Специалност: Английска филология
- Обратна връзка:
Не съм си я сменяла и пробвах , но ми изписва : Въвели сте грешна комбинация потребителско име/парола. Моля опитайте отново.
явно има претоварване на сайта по-късно ще пробвам пак. Благодаря за информацията .
явно има претоварване на сайта по-късно ще пробвам пак. Благодаря за информацията .
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Явно още обработват информацията...и аз сутринта си влизах без проблем, а сега ми изписва, че паролата е грешна...до понеделник предполагам, че ще го оправят 
ДС - 
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Оправено е,мен ме пуска вече навсякъде...Явно се е претоварило.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Morella Blake
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
Напълно ясно ми е,че въпросът ми е задаван вече,но не мога да открия къде.Интересувам се кога и как трябва да посочим избираемите предмети за Право редовно?
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
Можете ли да ми кажете дали ако евентуално има допълнителен прием ще мога да кандидатствам с оценката от тазгодишния изпит Математика II?