Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Мнение от california »

Говорим за:Tres metros sobre el cielo ?
Оооо, целия ми ф.б. е гръмнал с тоя филм.Пуберки плачат, църкат, пискат....някаква дори си беше сложила.
Работи в:Tres metros....
Въпреки леко негативното ми отношение към испанското кино, един от най-добрите филми, който някога съм гледал е from Spain:
Ladies and gentlemens.....
..........................
Изображение
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Мда, не е лош. Страстен. А Бадрем е.. аве, ще се спра до страстен, хехехе
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

бадрем е бардем, Дид
:lol: :lol:
la douleur exquise
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Знам вееееее, еееееее :lol: :lol: :lol:

Нимоа, много писах вече в тая тема днес, поичи няма.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз па тоя дори не съм го и чувала. :lol:
Преди време така цвилеха точно за "Вики, Кристина, Барселона" (че дори и тук) и щяха да ме бият, като казвах колко не МЕ кефи тоя филм. Отново - аз съм шантава понякога и харесвам разни шантави неща, филмът е шантав, но не е на вълните на моята "шантавост". И сигурно аз съм единствената, която получава позиви за повръщане, когато види Хайвер Бадем, както си му викам аз. Органическа ненавист изпитвам към физиономията му, просто ми е уникално антипатичен (к'во ти антипатичен, противен ми е). "Полунощ в Париж" ми беше къде-къде по-приятен за гледане, по-интересен и по-близък. Него пък други хора не са го харесали... и така.

Пък, Дид, за "Терминалът"... ох, просто... намирам, че това е най-топлият и човешки филм на Том Ханкс; историята е по-различна от всичко, което съм гледала досега, някои мънички моменти в него караха и сърцето ми да се усмихне дори - колкото и клиширани да бяха (примерно там, дето полицаят си свали връхната дреха и загърна Виктор с нея, когато той излизаше навън; или чистачът, който тръгна срещу излитащия самолет, за да го спре). А и българският на Том е много забавен за слушане. :mrgreen: И това последното го казвам с най-голямо уважение към него и към решението му - защото можеше да предложи който и да е по-рядък език, или да остави сценаристите да се оправят сами, но е избрал именно българския за герой, който носеше само и изключително положителни черти и беше достоен, честен, изобретателен и работлив човек. А като добавим и едно такова усещане за камерност на филма, макар действието да се развива на супер пренаселения терминал; интересът ми към обикновените хора, попаднали в необикновени ситуации и Катрин Зита Джоунс, която ми е един от най-ярките примери за красива жена в съвременното кино (пък и изобщо).... май стига толкова .:)

Най-обобщено - заради топлотата и човечността на филма, плюс всичко гореизброено. :P
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Дид, от тези филми, които изброи, съм гледала точно два :lol:

Колкото до Реквием-а, просто се учудих, не ме убивай! :oops:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е то, ясно, че се учудваш и Исо предния път се учуди. ЕЕЕееееееЕееееми, стига ве! Радвайте се, че съм гледала "Титаник", инак инфаркт щяхте да получите напрао, ахаххахахахахахахааххахаха

Край, край :xs
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Вие пък с тоя Реквием...това беше много странен филм.Не бих го гледал втори път, а даже и първият беше с превъртания.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Офф, малкият ми брат ми опищя на мен главата да гледам "Трите метра"( плюс всички негови приятелки и приятели във фейсбук, които са ме добавили във френдлистата, а някак не е куул да не ги приемам децата - ще си развенчая ореола на най-готината кака) и преди месец най-сетне се навих да го гледам заедно с келеша. А той, милият, даже сълза пусна накрая, големият мъжкар :D
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Snow-White
От дъжд на вятър
Специалност: География и биология
Курс: втори

Мнение от Snow-White »

california написа:Вие пък с тоя Реквием...това беше много странен филм.Не бих го гледал втори път, а даже и първият беше с превъртания.
Подкрепям те напълно, стори ми се прекалено нахвален, пък всъщност не кой знае какво (само Джаред Лето ми хареса от целия филм :lol: ). Може би защото темата за наркотиците е твърде далечна за мен - никога не съм имала досег с тях (като изключим тревата :mrgreen: ), близките и приятелите ми също.

И за да не е спам: последно гледах Карибски пирати 2. За n-ти път. Тази поредица никога няма да ми омръзне. :pirate:
ИзображениеИзображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Изображение

Напоследък все не мога да попадна на някой филм за който да си кажа "е тоя беше супер як". А пък така ми се гледа нещо много готино.

Начи тва филмче, било римейк разбрах - не съм гледала оригинала, ама сигурно е по-добър. Ма толкоз нагласени и измислени работи. Верно фантастика, ама то пък поне да не е като съшито с бели конци. Язък за готините муцунки (пък и телца) на Колин Фарел и Кейт Бекинсейл. То е ясно, че за актьори много не ги бива, ама поне една секс сцена да им бяха сложили, а то и това нямаше. Въобще единственото, което беше както трябва беше облика на футуристичния им град, ама само заради това не си струва да си давате парите за кино.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

ако е римейк на онова с шварценегер...
значи горките американци... такава безидейност да ги гони.. чак ги съжелявам :/
по какво ще правят филми като им свършат комиксите и книгите направо не знам :|
100% точат зъби и за римейк на star wars... само чакат дж. лукас да се гътне и ще се избият за авторските права... :pukeright:
한류
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Мда, точно на онова с Шварценегер. Мисля и него да изгледам като имам време, да видя дали поне той става.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Търговецът на кристал написа:А и българският на Том е много забавен за слушане. :mrgreen: И това последното го казвам с най-голямо уважение към него и към решението му - защото можеше да предложи който и да е по-рядък език, или да остави сценаристите да се оправят сами, но е избрал именно българския за герой, който носеше само и изключително положителни черти и беше достоен, честен, изобретателен и работлив човек.

Избрал е българският, защото съпругата му е наполовина българка. :P Иначе Том няма грешка. :D
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Изображение
Като цяло нищо особено, но заради добрите актьори си заслужаваше. А и показва една реална и доста жестока картинка на това какво би станало ако наистина ни нападне неизвестен и смъртоносен грип.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”