Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Мнение от MidwinterSun »

Ааааа, ето откъде ми бил познат - от филма за ФБ, колко пъти го извъртяха по НВО, сигурно съм го засичала над 10. Дам... :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Хермине
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Хермине »

Изображение

Хареса ми, добра игра... и Гослинг е сладур :bounce:
Някога, някога, толкова някога...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Изображение

ОткАчен филм. Повече не мога да кажа, честно казано.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Това надявам се да е в добрия смисъл, защото си много близо до това тотално да заклеймя вкуса ти за филми в съзнанието си :lol:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Нито добър, нито лош. Не очаквах филмът да е за това, за което е. Още го мисля. Сподели, моля, с какво на теб ти е харесал : )

Ае, ти, Ники, един път сме спорили за лабиринта на Пан и вече.. бунт, ахахахааа. Или ти мълчаливо си ме хейтиш, хахаха, хм?
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Дид, чак сега ли си гледала за първи път Риквием-а? :shock:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Oк. Ще направя кратък списък с филмите-които-не-съм-гледала-уау-о.О-О.о-О.О-!!!-;вктцхблкфхск, за да си знаете и да не се дивите след всеки пък.

"Форест Гъмп"
"Безсъници в Сиатъл"
"Казабланка"
"Интервю с вампир"
"Гепи"
"Суини Тод"
"Леон"
"Армагедон"

има и други, сигурна съм. Но всички изброени седят и чакат, споко. Е, гледала съм друго, ве, хора, еееее, пу! Голяма драма с моите филми.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Отсега ти препоръчвам горещо да НЕ гледаш "Армагедон" и "Безсъници в Сиатъл". Втория често го цитират като един от най-добрите романтични филми, но беше смертно скучен и дори Том Ханкс не можа да замаже положението. Просто един от филмите, в които не само че знаеш какво ще се случи накрая още в самото начало, ами и "случването" на въпросното нещо е мудно, скучно и не ангажира вниманието ти. Смятай, щом аз гледам супер много романтични филми, а Том Ханкс е един от двамата ми наааааай-любими актьори и мнението ми за филма пак е такова. Ако не си гледала "Имате поща" (пак е с него и Мег Райън) и е супер слънчев и лъчезарен. Също и "Терминалът" - наскоро си говорихме за него тук.
Иначе и "Интервю с вампир" ми се видя мноооооооооооооооого прехвален. Та не се връзвай на такива филми, дето всички, ама всички ти казват, че просто задължително, обезателно, непременно трябва да гледаш. Има хубави неща сред тях, но има и плява. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търг, аз не се връзвам. Просто са наистина популярни филми, които не съм гледала. Ето-на, глей ко стааа с "Реквиема". Ми не съм чак супер впечатлена и Ники ме хейти :lol: Доста съм убедена, че и с другите филми ще имам такив експириънс, именно защото всички ги хвалят. Ма както и да е, вече чакат да ми дойде натроение за тях и ще ги изгледам ^^

Иначе, Том Ханкс въобще не ми го хвали - отдавна няма нужда : ) Всичко изброено съм му гледала, разбира се и макар да не мога да разбера каквоооо толкова те впечатлява в "Терминалът", филмът ме кефи. Смисъл як е, но не толкова колкото ти е як на теб, явно : )
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Ама "форест Гъмп" и "Леон" наистина е грехота да не си ги гледала :))

А "Реквиемът" за мен е от онези филми, които си изгледал на един дъх, няма да забравиш никога, но едва ли би ги гледал втори път. Ако не знаете, режисьор е Дарън Аранофски, режисирал също така "Black Swan", "Тhe Wrestler", "The Fountain". Неговите филми винаги целят да покажат тъмната страна на човека в най-суровия й вид.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами не, не е грехота. Друго съм гледала, друго съм правила. Не разбирам каква ви е драмата на всички, нали ЩЕ ги гледам, вааааййййййййййййййй.. Да ти кажа, по-голяма грехота е да пишеш Форест с малка буква :lol:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Изображение

И к'во?Подготвих си аз салфетките, подготвих се емоционално за много сълзи, сополи и прочие..Всичките ми приятелки го прехвалиха първия филм и тъй като подробно ми го разказаха ми заприлича на сценарий писан от 13-годишна девственица , запалена по моторите на баща си в гаража, очаквах повече от втората част...Умрях от скука :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: Толкова кьораво се разви действието, че няма да повторя да гледам филми с тоя Марио Касас- и без да му обиждам фенките тука(ако има) - ньей хубав хич.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

FloWersOfEviL написа:Да ти кажа, по-голяма грехота е да пишеш Форест с малка буква :lol:
Права си :lol: :lol: :lol:

Разбира се, че си е твоя работа какво и кога ще го гледаш. Аз Форест го гледах съвсем наскоро например. И още не съм гледала разни Харипотъровци и Властелини. И едва ли ще ги гледам някога, мина ми времето :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

The_iMMortal_f написа:Изображение

И к'во?Подготвих си аз салфетките, подготвих се емоционално за много сълзи, сополи и прочие..Всичките ми приятелки го прехвалиха първия филм и тъй като подробно ми го разказаха ми заприлича на сценарий писан от 13-годишна девственица , запалена по моторите на баща си в гаража, очаквах повече от втората част...Умрях от скука :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: Толкова кьораво се разви действието, че няма да повторя да гледам филми с тоя Марио Касас- и без да му обиждам фенките тука(ако има) - ньей хубав хич.
Оффф.. имам една приятелка, която обожава първия филм и ме накара да го гледам - доста лигава и сладка история, да. Сега ми предстои и втория. Начи викаш.. никви кърпички, само пуканки, a? :lol: :lol: :lol:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Дори не си струва да хабиш и пуканките. :mrgreen:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”