Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
-
light_flight
- В началото бе словото
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Е, и какво като не искаме да е мизерно? Много голяма претенция ли е да искам да не живея като клошар в изоставено място? Това, че са общежития не означава, че трябва да ти пада мазилката по главата и да има по 500 хлебарки във всяка стая. Все пак малко "човешки условия" няма да навредят на никого.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Човешките условия си ги създаваш ти- ако си го поддържаш уютно ще ти бъде, ако чистиш- няма да има хлебарки.Зависи от теб.Общежитието ти едва ли е китка за мирисане , освен ако нямаш късмет и все пак... Когато човек има такива претенции- отива на квартира..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
-
light_flight
- В началото бе словото
Разбитите стаи и легла нямат нищо общо с чистота, която поддържам.
- The_iMMortal_f
- Паисий
чак пък разбити легла... въображението днес е на макс..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Не е така. Хлебарките много често прииждат от коридорите , мазите и другите стаи на разни по-недобросъвестни студенти. Така че, ако не се пръска в целия блок /с помощта на съответната фирма за тази цел и с доброто желание и организация на домакинката, разбира се/, то хлебарки ще си имаш независимо колко чисто пазиш.The_iMMortal_f написа:Човешките условия си ги създаваш ти- ако си го поддържаш уютно ще ти бъде, ако чистиш- няма да има хлебарки.Зависи от теб.Общежитието ти едва ли е китка за мирисане , освен ако нямаш късмет и все пак... Когато човек има такива претенции- отива на квартира..
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Hi, hi...
Как стоят нещата с кандидатстването по социални критерии на студенти от горните курсове.Става въпрос за безработен родител.Какви документи трябва да се прикачат в електронното кандидатстване ?
Как стоят нещата с кандидатстването по социални критерии на студенти от горните курсове.Става въпрос за безработен родител.Какви документи трябва да се прикачат в електронното кандидатстване ?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Дано Светльо Варнa скоро се появи, че явно никой друг не иска да ми помогне.california написа:Hi, hi...
Теди, може и ти.Не се притеснявай
ORIGINAL FORUM PROFILE
- The_iMMortal_f
- Паисий
The_Viper написа:Не е така. Хлебарките много често прииждат от коридорите , мазите и другите стаи на разни по-недобросъвестни студенти. Така че, ако не се пръска в целия блок /с помощта на съответната фирма за тази цел и с доброто желание и организация на домакинката, разбира се/, то хлебарки ще си имаш независимо колко чисто пазиш.The_iMMortal_f написа:Човешките условия си ги създаваш ти- ако си го поддържаш уютно ще ти бъде, ако чистиш- няма да има хлебарки.Зависи от теб.Общежитието ти едва ли е китка за мирисане , освен ако нямаш късмет и все пак... Когато човек има такива претенции- отива на квартира..
Тъй ли?Защото аз цяла година съм видяла на кръст 3-4 хлебарки и то само в банята, при все че си чистя стаята веднъж - два пъти седмично
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
При мен също няма, но защото се пръска всяка година. Преди когато не пръскаха беше някъв ад, бъкаше от хлебарки, бяха навсякъде и нищо не можеше да ги убие/прогони/премахне!
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Не разбирам хората,които се асягат толкова на тема общежитие.Аз примерно сега ще съм първи курс и на 7ти заради уводния курс ще се нанеса за първи път в стаята ми.Аз ли ще съм виновна тогава ако мазилката й пада или вратите и прозорците не се затварят изцяло?Мне,ще са виновни старите наематели.Тогава няма да е до "каквото сам си направиш".И аз не искам да живея на мизерия(защото общежитията не са точно лукс) и затова ще си направя ремонт още преди 1ви октомври,ще си боядисам и ще си направя така,че да не си личи много-много,че съм на общежитие.А относно това,че има квартири-майка ми много държеше да съм на квартира,но аз отказвах,защото с моята специалност няма да мога да работя и да се изхранвам поне първата година и не исках да съм в тежест на нашите.100% има и дрги като мен,които не искат да създават излишен дискомфорт на родителите си.Не се палете толкова някой като каже,че е мизерно.Влизала съм в общежития-абе..мизерничко си е 
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
https://www.facebook.com/antoniakochos
Абе доста зависи от разположението на стаята.The_iMMortal_f написа:The_Viper написа:Не е така. Хлебарките много често прииждат от коридорите , мазите и другите стаи на разни по-недобросъвестни студенти. Така че, ако не се пръска в целия блок /с помощта на съответната фирма за тази цел и с доброто желание и организация на домакинката, разбира се/, то хлебарки ще си имаш независимо колко чисто пазиш.The_iMMortal_f написа:Човешките условия си ги създаваш ти- ако си го поддържаш уютно ще ти бъде, ако чистиш- няма да има хлебарки.Зависи от теб.Общежитието ти едва ли е китка за мирисане , освен ако нямаш късмет и все пак... Когато човек има такива претенции- отива на квартира..
Тъй ли?Защото аз цяла година съм видяла на кръст 3-4 хлебарки и то само в банята, при все че си чистя стаята веднъж - два пъти седмично
Иначе и при мен никога не е имало (много/видимо) хлебарки с изключение на края на първи курс, но имам приятелки, при които не е било така.
За мизерията всичко е до късмет. Има общежития и общежития. Ама да ви кажа доста по-важно е на какви съквартиранти ще случиш.

-
bambamm
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: втори
Във ФБ прочетох, че в новия формуляр няма да има опция за посочване в коя стая/блок искаме да бъдем. Вярно ли е? Нали тази година щеше да има такава опция, а сега май са се отказали.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- The_iMMortal_f
- Паисий
Комисия по настаняване в общежитията на СУ- Ако сте класирана на общежитие,няма как да останете без стая.В новия формуляр няма да имате опция да посочвате в коя стая да бъдете или в кой блок.Или оставате в същата стая или ще бъдете настанена другаде.
20 август в 14:09 · Харесва ми
Правилно дума детето, вярно е, май..
20 август в 14:09 · Харесва ми
Правилно дума детето, вярно е, май..