peramolaaa написа:Хей !
От тази година започвам да уча туризъм в Софийски и се чудя относно някой неща..........
Може да се присъединиш към групата ни във фейсбук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
peramolaaa написа:Хей !
От тази година започвам да уча туризъм в Софийски и се чудя относно някой неща..........
На 1 октомври към 9-10 има откриване в Аулата на Ректората, на което трудно се ходи, защото е голяма тъпканица. След това има откриване на учебната година в съответния факултет, за ЮФ обикновено това става на следващия ден - в 272 - има нещо като церемония, разни хора говорят разни неща - тук вече си струва да присъства човек - 272 се пръска по шевовете, но винаги има място за още хораDenislav написа:Еми би трябвало на първи октомври като почне учебната година (за учащите редовно). Мен ми е чудно как протича целият процес на въпросната дата,обявява се даден час и всички отиваме пред Ректората или ?geri_me написа:А кога трябва да отидем да си вземем книжките, на мен жената ми каза май края на септември? Или за всяка специалност е различно?
Според тази новина първокурсниците ще получим данни за достъп до СУСИ след 20 септември.Достъпът до всички ресурси на ФМИ и СУ (в това число електронна поща и информационна система СУСИ-4) се осъществява с един акаунт.
Студентите от 1-и курс в ОКС "Бакалавър" и ОКС "Магистър" през 2012/2013 учебна година ще получат потребителско име и парола след записване на всички първокурсници не по-рано от 20-и септември.
Моля, следете за допълнителна информация на сайта на ФМИ след 15.09.2012 г.
Моля, не пишете по този въпрос на администраторите на СУСИ-4 за ФМИ и на администраторите на сайта на ФМИ.
ще трябва да използваме СУСИ акаунта си, като това трябва да стане до 10 септември.Отидете на адрес https://cas.uni-sofia.bg/zimbra.php, където трябва да впишете потребителското си име и паролата от СУСИ (първоначалната парола е ЕГН-то Ви). Така ще подадете заявка за пощата и тя ще бъде активна до няколко минути