въпрос относно запазване на студентски права

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
seduction
Драскач

въпрос относно запазване на студентски права

Мнение от seduction »

Така имам едно важно за мен питане. Миналата година записах Културология в СУ с идеята да се преместя право. Впоследствие стана така, че се явих на конкурсните изпити по история и литература, изкарах нужните ми оценки и влязох, та не се наложи да пробвам със според мен по-несигурния вариант-местене.
До тук всичко хубаво. От друга страна обаче не ми се иска да зарязвам съвсем Културологията. През изминалата година положих доста усилия и би било гадно, ако всичко отиде на вятъра... Та разбрах, че мога да продължа с Културологията, но след като изминат две години в специалността Право. За да се запиша в ЮФ трябваше да си взема дипломата от ФФ, тоест от Козарска, а когато я попитах как може да си запазя студ.права от отговора й останах с впечатлението, че това е възможно, единствено ако дипломата ми остане във ФФ, което няма как да се случи с оглед на това, че искам към настоящия и бъдещ момент да изучавам право.
Искам да знам какво мога да направя по въпроса. Книжката ми е при козарска, искам по някакъв начин да ми се признае тази една година. Някой ако е наясно как стоят нещата и ако по някаква случайност е минавал по този път, ще бъда изключително благодарна да сподели мнение. Благодаря =)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: въпрос относно запазване на студентски права

Мнение от svetlio.varna »

Пускаш си молба за прекъсване на следването в специалността. Не е нужно дипломата ти да стои там.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”