Пишеш, че сега ще сте заедно в Студентски - значи поне през време на учебната година ще си се виждате редовно. Това с разстоянието наистина не е оправдание. С моя приятел също сме от различни градове (че и над 300 км разстояние при насИлияна написа:
Сложна е ситуацията - от различни градове сме, верно, 43км на пръв поглед нищо не са, но факта, че не можем да се виждаме всеки ден или почти всеки .. малко много напряга. За това казвам, че сега вече ще е по-лесно и може би ще се оправят нещата.
скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: скъсване
she'd started smoking poetry
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Възможно е да не съм те разбрал или по-скоро да съм те разбрал както ми се иска, прощавай.MidwinterSun написа:Абе, по какви извратени закони на логиката някои хора успявате от твърдението "една връзка, построена само върху химия, е обречена на провал" да извадите извода "връзките трябва да се градят без химия", после да ми го сложите в устата и да започнете да спорите с него? Непонятно ми е.Плазмодий написа: Какво означава зряла представа за любовта (...) А и как ще възникне връзка ако няма поне малка доза неосъзнато ирационално привличане (сиреч химия). (...)![]()
А ако не знаеш какво ще рече "зряла любов" (което силно ме съмнява, ама нали за целите на спора трябва да задаваме въпроси до откат), със сигурност няма да тръгна аз да го обяснявам.
Не мога да дефинирам еднозначно зряла любов, щото защитавах идеята, че не трябва да има стереотипно тълкуване на любовта като феномен. Това, че и двамата знаем какво е зряла любов, никак не трябва да значи, че и двамата имаме в предвид едно и също нещо
В хипотетичната ситуация на истинската любов дето всички я търсим - напълно сериозноThe Stig написа: Dafuq?!
Ти сериозно ли?
Май първо тряба заедно да дефинираме понятието химияники написа:Химията може да бъде основание за започване на веъзка за някой осмокласник. Хора на нашата възраст вече са длъжни да преценяват по-различни работи и да си правят сметката добре.
Нищо не разбрах от Илиянината драма....
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Може и да нямаме предвид абсолютно едно и също нещо, но съм убедена, че представите ни във фундамента си се припокриват. Именно липсата на този фундамент дефинира и понятието "незряла любов". Това не е някаква сложна теоретична постановка. Нормално е за младия човек да не е наясно с много неща, това включително, все пак, нали, човек се учи докато е жив. И особено предвид факта, че тук сме предимно млади хора, е нормално това да е предмет на дискусия.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пхах, жена, 43 км. и с колело може да ги минавате всеки ден бе, не ставай смешна... Аз за над 1000 км. не се притеснявам, ти... Ама нищо, ще пораснеш. Всяко нещо с времето си.Илияна написа: Сложна е ситуацията - от различни градове сме, верно, 43км на пръв поглед нищо не са, но факта, че не можем да се виждаме всеки ден или почти всеки .. малко много напряга. За това казвам, че сега вече ще е по-лесно и може би ще се оправят нещата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
а па, щом кака Ели казва- значи наистина е прекалено 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, за да се виждате заедно всеки ден, без да живеете заедно, трябва откровено да сте безделници.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Е някои хора може да нямат финансовата възможност да живеят заедно. (поне на този етап)
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- ники
- Легендарен флуудър
Естествено, просто ми е странна идеята за ежеднени срещи без съвместен живот.
- The_iMMortal_f
- Паисий
ники написа:Абе, за да се виждате заедно всеки ден, без да живеете заедно, трябва откровено да сте безделници.
Тъй ли?Аз това правило не го знам.Колко пъти седмично е нормално да се вижда двойката един с друг, ако не живеят заедно?
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
2-3 пъти седмично. Макс.
А сега сериозно. Има смисъл в това, което Ники казва. Животът на един човек не е само гаджето му. За да се виждате всеки ден, това значи да си заебеш тотално социалния живот. Или наистина да имаш толкова много свободно време, че да няма какво да правиш с него.
А сега сериозно. Има смисъл в това, което Ники казва. Животът на един човек не е само гаджето му. За да се виждате всеки ден, това значи да си заебеш тотално социалния живот. Или наистина да имаш толкова много свободно време, че да няма какво да правиш с него.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- The_iMMortal_f
- Паисий
И как се установява онази близост, онова сливане, усещане между вас на някакво друго освен физическо ниво и бла-бла когато се виждате по 2 пъти в седмицата за едно бързо кафе и за един бърз..
Аз на това връзка не мога да му кажа...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Абе може, ама зависи от хората и ситуацията.
For a moment your eyes open and you know
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Кой е казал, че кафето и следващото след него трябва да са бързи?
Ок, първо на първо, всяка връзка си има своя динамика. Има хора, които нямат нужда да общуват толкова често с половинката.
Но простата, обективна, житейска истина е, че животът никого не чака. Ставаш и трябва да се оправяш, за да излизаш за уни/работа/стаж и прочее. Прекарваш няколко часа в това си занимание, в общия случай 8-9. Трябва да си изчистиш вкъщи, да напазаруваш, да си сготвиш нещо, защото иначе ще умреш. Имаш легион приятели, познати и колеги, които не можеш да си позволиш да оте*еш, защото ще си загубите връзката и ще останеш без тях. Тук-таме се вясва нечий рожден ден. Среща със семейството. Как точно се предполага, че трябва един човек да успее да вмести време за ежедневни срещи с гаджето? На мястото на съня?
Ок, първо на първо, всяка връзка си има своя динамика. Има хора, които нямат нужда да общуват толкова често с половинката.
Но простата, обективна, житейска истина е, че животът никого не чака. Ставаш и трябва да се оправяш, за да излизаш за уни/работа/стаж и прочее. Прекарваш няколко часа в това си занимание, в общия случай 8-9. Трябва да си изчистиш вкъщи, да напазаруваш, да си сготвиш нещо, защото иначе ще умреш. Имаш легион приятели, познати и колеги, които не можеш да си позволиш да оте*еш, защото ще си загубите връзката и ще останеш без тях. Тук-таме се вясва нечий рожден ден. Среща със семейството. Как точно се предполага, че трябва един човек да успее да вмести време за ежедневни срещи с гаджето? На мястото на съня?