Изпита по английски

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Мисля,че трябваше да си взема гърненце да има къде да облекча повика на природата :evil: За изпита от всичко съм що годе доволен но клозет-теста ми разказа играта и имам съмнения,че ерорите също ще окажат негативно влияние.Ще поживеем,ще видим :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

подкрепям с две ръце горното...

на мен лично есето също не ми хареса, обаче тук си е субективно :roll:
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

DS написа:подкрепям с две ръце горното...

на мен лично есето също не ми хареса, обаче тук си е субективно :roll:
Аз имам притеснения за есето..но проблема е малко по-различен. Забравих да напиша заглавието и си започнах да пиша и не съм оставила никакво място отгоре на листа. Питах отговорничката в стаята какво да правя и познайте...каза "Не знам, това може да ти го сметнат за знак! Не знам" и нищо повече :shock: Накрая поех инициативата и с много ситни букви написах отгоре заглавието, при това не цялото. СПоред вас ще ми направят ли проблем за това?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

сетих се даже коя си. ич не мязаш на нази :lol: :lol: :lol:

права беше жената, тя какво да направи, наиситна?
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

DS написа:сетих се даже коя си. ич не мязаш на нази :lol: :lol: :lol:

права беше жената, тя какво да направи, наиситна?
Ха! :) Аз не съм от "нази-тата",за които си си мислел. Просто така се казвам.
Що се отнася до това какво да направи..ами, не знам. Аз съм си виновна,че не съм внимала,но винаги съм се притеснявала,че 40 минути няма да ми стигнат и ШАШ-започнах веднага да пиша! В смисъл че не съм го направила нарочно и ще е тъпо да отпадна за такава грешка-пък било то и моя :cry:
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Според мен беше сравнително лесен. На диктовката нямах нито една непозната дума, тестът също беше доста елементарен, а и темите за есе не бяха гадни.
Vincenzo
В началото бе словото

Мнение от Vincenzo »

а нещо от сорта на отговори (демек целия тест със отговорите,защото не съм си запаметил буквичките.. :? ) очаква ли се??Просто питам, не знам каква е практиката.Защото досега на всички изпити, на които съм бил излизаха отговорите или решенията веднага след изпита в нета.
Аватар
lauren
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lauren »

случайно да знае някой дали ще можем да видим диктовката и отговорите на теста в нета?В това отношение сайта на унсс е безпогрешен, всичко се публикува със скоростта на светлината,а на страницата на СУ не можеш да разбереш имало ли е изпит днес или не
Flawless victory
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

всъщност, на страницата на Су не можеш да разбереш нищо :lol: :lol:
Аватар
lauren
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lauren »

о да, напълно се убедих в това! и все пак, откъде черпите информация, "колеги"
Flawless victory
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

да публикуват теста или диктовката в сайта-мечтииии :D това все пак е сайта на СУ то от минали години не публикуват вие искате от тази. мен нещо не ме изкефи изпита в смисъл не беше от най-трудните ама в УНСС диктуваха 100 пъти по-бавно и имахме мн време за проверка на диктовката а тук като постоянно ти казват остават 10 мин 5 мин 1 мин и тн е мн изнервящо
Последно промяна от viar4eto на 17 Юли 2006, 14:19, променено общо 1 път.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

DS написа:всъщност, на страницата на Су не можеш да разбереш нищо :lol: :lol:
Ахъм. Колко са СМС-ите от Вивател на Мтел, обаче ако приятелят на приятелят ти е на сметка към Глобул и в същото време другият ти приятел, който няма нищо общо с глобулския абонат си пуснал "Фамилия" и говори на далавера с хикс и игрек. А малкия ти братовчед иска Loop. Кой колко към кого ще плаща? Да. Не може да се намери такаво инфо :wink:
Аватар
lauren
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lauren »

да, и аз бях на изпита в унсс и там диктуваха като на дебили, а днес не можех да си отделя химикалката от листа, да си поема дъх.Да не говорим че диктовката беше 2 пъти по-дълга
Flawless victory
Andie
В началото бе словото

Мнение от Andie »

Доволни ли сте от днешния изпит като цяло? Лесно ли ви беше, щото на мен ми беше много тъпо през цялото време - имаше някои много лесни неща и такива, на кото много се чудех. Диктовката беше лесна според мен, макар да беше и по-дълга (не че не си открих грешки вече, ама айде :roll: )...
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Според мен диктуваха много бавно - на бавното четене пропуснах едва две думи, и то заради мои глупости (редактирах си горните редове).
Иначе за това, че не публикуват тестовете, не е виновна страницата, а политиката на СУ.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”