скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: скъсване
Много странен пример ми даваш, аз съм против брака...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Една дума - обсъждане. Ако някой е любовта на живота ти в една хипотетична ситуация, то той би трябвало да ти позволи да си начешеш крастата, ако е сигурен че и ти си любовта на живота му... А ако ти разреши да изневериш, шансовете наистина да го направиш като цяло намаляват.Libra написа:
Не знам дали няма да сбъркам ся.. ама дори и да се ожениш за ТОЧНИЯ човек и да си сигурен, че това е любовта на живота ти и искаш да остареете заедно и т.н. сигурен ли си, че никога, нито един път няма да ти се прииска нещо друго, нещо чуждо, нещо ново, нещо различно? Ей така за единия път и въпреки любовта ви?
Въобще забраните и правилата в една връзка са доста overrated
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Dafuq?!Плазмодий написа:Една дума - обсъждане. Ако някой е любовта на живота ти в една хипотетична ситуация, то той би трябвало да ти позволи да си начешеш крастата, ако е сигурен че и ти си любовта на живота му... А ако ти разреши да изневериш, шансовете наистина да го направиш като цяло намаляват.Libra написа:
Не знам дали няма да сбъркам ся.. ама дори и да се ожениш за ТОЧНИЯ човек и да си сигурен, че това е любовта на живота ти и искаш да остареете заедно и т.н. сигурен ли си, че никога, нито един път няма да ти се прииска нещо друго, нещо чуждо, нещо ново, нещо различно? Ей така за единия път и въпреки любовта ви?
Въобще забраните и правилата в една връзка са доста overrated
Ти сериозно ли?
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всъщност има логика, аз затва съм дал на Мария да спи с котета, не го чувствам като емоционална, а още по-малко плътска изневяра... Защото рано или късно осъзнава, че с тях диалозите не и се получават добре, а и няма как при развод с котка, да крънка издръжка...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абе, по какви извратени закони на логиката някои хора успявате от твърдението "една връзка, построена само върху химия, е обречена на провал" да извадите извода "връзките трябва да се градят без химия", после да ми го сложите в устата и да започнете да спорите с него? Непонятно ми е.Плазмодий написа: Какво означава зряла представа за любовта (...) А и как ще възникне връзка ако няма поне малка доза неосъзнато ирационално привличане (сиреч химия). (...)
Въобще си мисля, че любовта се изживява индивидуално и според личния опит и представи и не трябва да се задушава с чужди размисли и съвети
А ако не знаеш какво ще рече "зряла любов" (което силно ме съмнява, ама нали за целите на спора трябва да задаваме въпроси до откат), със сигурност няма да тръгна аз да го обяснявам.
Единственото, с което съм относително съгласна, е последното ти изречение.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Оплаквам се - разделих се с приятеля ми и ми е аааадски криво.
Може би, ако се бяхме разделили, защото искаме нямаше да е толкова зле, но когато се прави по задължение много боли...
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ще мине- поне така казват... И аз обичам митологията..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Химията може да бъде основание за започване на веъзка за някой осмокласник. Хора на нашата възраст вече са длъжни да преценяват по-различни работи и да си правят сметката добре.
Лошото е, че не искам да минава. Искам да си продължи, сега като сме и двамата в студентски се надявам нещата да се оправят. Стискайте палци. Това е момчето, за което искам да се омъжа!!! ;дThe_iMMortal_f написа:Ще мине- поне така казват... И аз обичам митологията..
- The_iMMortal_f
- Паисий
За какво изобщо се разделяте като пак ще се събирате."Иди си- ела си - 45 епизод?" Защо си причинявате болка, за която после така или иначе е възможно да си натяквате като се съберете?
Онова за омъжването не съм го чула- и аз бях малка като теб и аз си го мислих.Сега знам, че има Господ , който ме спаси от тази зла участ.
Онова за омъжването не съм го чула- и аз бях малка като теб и аз си го мислих.Сега знам, че има Господ , който ме спаси от тази зла участ.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Сложна е ситуацията - от различни градове сме, верно, 43км на пръв поглед нищо не са, но факта, че не можем да се виждаме всеки ден или почти всеки .. малко много напряга. За това казвам, че сега вече ще е по-лесно и може би ще се оправят нещата.The_iMMortal_f написа:За какво изобщо се разделяте като пак ще се събирате."Иди си- ела си - 45 епизод?" Защо си причинявате болка, за която после така или иначе е възможно да си натяквате като се съберете?
- The_iMMortal_f
- Паисий
Не ми е работа да ти се меся, но ми изглеждаш симпатична и ще ти кажа.Когато обичаш някого, колкото и клиширано да звучи, разстоянията, годините, парите, статуса са просто цифри.43 километра за нищо.(Опитай да не се виждате 9 месеца и да сте на 2300 км. разстояние и да си останете верни на всичкото отгоре.)Разстоянието само може да изпита чувствата, но там където ги има,в истинския им смисъл и цялост, то не би било пречка.Успех ти желая.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Ще ме прощавате, но.......Илияна написа: Сложна е ситуацията - от различни градове сме, верно, 43км на пръв поглед нищо не са,
..... да ви имам проблемите бе де*а. Мъжът на живота ти, искаш да се жениш за него и т.н, а не може да преживееш тва да сте в 2 града, които не само са в една и съща държавам, но са и близо? И аре да се разделяме, драми да правим........ джийзъс.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- The_iMMortal_f
- Паисий
Ето- не съм само аз.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В И З И Т К АИлияна написа:Лошото е, че не искам да минава. Искам да си продължи, сега като сме и двамата в студентски се надявам нещата да се оправят. Стискайте палци. Това е момчето, за което искам да се омъжа!!! ;дThe_iMMortal_f написа:Ще мине- поне така казват... И аз обичам митологията..
Кристо А. Андонов - бракоразводен,
предлага достъпни цени, атрактивни услуги, приема само плащания в брой.
За себе си ще кажа, че съм доста добър, досега не съм имал развод, който да не е завършвал със съдебно решение за развод.
Офертата важи до момента, в който вляза в политиката.
Предлагам следните промоции:
При 3 развода, клиентът получава безплатно оформяне на документи, ако си осинови котка.
При 3 осиновявания, 4тото струва с 50% по-малко, но всяко следващо ще е с двойна цена.
Изготвям завещания, документи за развод, лъжа искрено и с премерена доза симпатия и патос. Съдийките ме обичат, гарантирам пагубен развод за вашия любим/а!
За постоянни клиенти - бонус още 1 визитка!
Само сега, бързо, точно, срочно - отървавам от нежелани бракове и/или осиновени деца. Потърсете ме!