скъсване
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: скъсване
Ми не знам, хора. Аз така си представям нещата, но може и да греша. Никога не съм имала сериозна връзка, не мога много да говоря от личен опит, а само от чужд. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е, ще проимаш и връзка, и опит, и ще видиш и сама... Любовта не омръзва. По същия начин, по който не ти омръзват приятелите, семейството, домашните любимци. Химията, от друга страна, не е никак така трайна и след като изчезне, ако няма какво друго да я подплати, взаимоотношенията се разпадат. В крайна сметка, we've all been there 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Всичко омръзва
Особено като се поогледаш и видиш нещо по-добро, всякакво желание за запазване на статуквото се изпарява с главоломна скорост
Особено като се поогледаш и видиш нещо по-добро, всякакво желание за запазване на статуквото се изпарява с главоломна скорост
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ако с оглеждане виждаш нещо по-добро, значи предишното не е твоето.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Значи, хора, като ви чета на някои от вас коментарите и направо ми иде да съжаля приятелите/приятелките ви. Омръзване, скука, умора от навиците, детинщини. Все едно говорите за хамстера или рибките си. Щом си се обвързал с един човек до степен, че да позволиш да станеш важна част от живота му, не можеш в един момент да излезеш с оправданието, че ти е скучно.
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Подкрепям с две ръце !ники написа:Значи, хора, като ви чета на някои от вас коментарите и направо ми иде да съжаля приятелите/приятелките ви. Омръзване, скука, умора от навиците, детинщини. Все едно говорите за хамстера или рибките си. Щом си се обвързал с един човек до степен, че да позволиш да станеш важна част от живота му, не можеш в един момент да излезеш с оправданието, че ти е скучно.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Винаги има нещо по-добро - никой и нищо не е съвършеноFloWersOfEviL написа:Ако с оглеждане виждаш нещо по-добро, значи предишното не е твоето.
Освен мен, аз съм перфектен
Айде бе? Честно ли е да продължаваш да мотаеш и залъгваш някого, когато знаеш, че нещата няма да се получат?ники написа:Значи, хора, като ви чета на някои от вас коментарите и направо ми иде да съжаля приятелите/приятелките ви. Омръзване, скука, умора от навиците, детинщини. Все едно говорите за хамстера или рибките си. Щом си се обвързал с един човек до степен, че да позволиш да станеш важна част от живота му, не можеш в един момент да излезеш с оправданието, че ти е скучно.
The more you want, the easier you are to exploit
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ники.. с такава реклама вече просто не знам как ще ти устояThe Stig написа:Винаги има нещо по-добро - никой и нищо не е съвършеноFloWersOfEviL написа:Ако с оглеждане виждаш нещо по-добро, значи предишното не е твоето.
Освен мен, аз съм перфектен![]()
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Не можеш, ма ей го на, случва се отново и отново. Ти какво очакваш да стане, когато се хванат Иванчо и Марийка, дето не знаят още какво и къде ги сърби, ама решат, че другият е "любовта на живота им", (заслепени в тоя момент от химията, както някой вече каза) заживяват на втората седмица заедно с убеждението, че такава любов като тяхната нЕма и в един момент разберат, че нито характерите, нито интересите им, нищо не си пасва. И като изчезне тая химия и не могат нито да се траят, нито да се гледат. А ако са очаквали и друго, нещо по-"романтично", "вълшебно" и "захаросано" още по-зле става. Скучно, едно такова.ники написа:Значи, хора, като ви чета на някои от вас коментарите и направо ми иде да съжаля приятелите/приятелките ви. Омръзване, скука, умора от навиците, детинщини. Все едно говорите за хамстера или рибките си. Щом си се обвързал с един човек до степен, че да позволиш да станеш важна част от живота му, не можеш в един момент да излезеш с оправданието, че ти е скучно.
Много добре си го каза, когато е замесена детинщината, стават и такива грозни изцепки. И смешното е, (или може би жалкото е) че това си е доста често явление. Много от хората не правят разлика между увлечение и обич, любов. И в такива случаи не ти трябва задължително нова изгора, лол, макар че такава може да е доста ефективен спусък, за да решиш да прекратиш нещо, което от началото е обречено, ама си бил твърде сляп и заблуден, за да го разбереш.
Та, да...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
А да ви питам противоположното - ако сте с точния човек и веке сте го разбрали кой/я е и сте си заедно... и той/тя изневери, ама така с опция да го направи пак, ще се разделите ли? Все пак някой/я спомена по-нагоре, че е "просто го усещаш, че е ТОЙ", е той ако кръшка, това променя ли нещата и ако ДА - не значи ли, че усещането не е било правилно от ваша страна.
А какво става ако вие кръшнете?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Целият ти пост е изцяло противоречив.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Аз пък вярвам, ако не във вечни, то поне в стабилно продъжителни любов, химия, привличане, etc. и си ги чакам.
И затова си стоя самичка.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Кажи на Мария да ти даде под наем някоя котка! Мъжка!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Абе казвали са ми, че се търсятЕр Малка написа:Аз пък вярвам, ако не във вечни, то поне в стабилно продъжителни любов, химия, привличане, etc. и си ги чакам.
Какво означава зряла представа за любовта и любовта зряла ли е изобщо и защо любовта трябва да е еднаква при всички и да бъде рамкирана в стереотипни представи ?! Аз мога да обичам и да бия или да ме бият и да обичам, например нали...А и как ще възникне връзка ако няма поне малка доза неосъзнато ирационално привличане (сиреч химия). Аз мога безумно да уважавам и да се възхищавам на някоя девойка, но няма ли химия, няма и епидермално съприкосновение...MidwinterSun написа:Това, което ти описваш, означава, че любов никога не е имало като за начало. А за връзка, изградена единствено на химия и незрели представи за любовта, е напълно нормално да приключи с диагноза "скука".
Въобще си мисля, че любовта се изживява индивидуално и според личния опит и представи и не трябва да се задушава с чужди размисли и съвети
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
Не знам дали няма да сбъркам сяKristo написа:А да ви питам противоположното - ако сте с точния човек и веке сте го разбрали кой/я е и сте си заедно... и той/тя изневери, ама така с опция да го направи пак, ще се разделите ли? Все пак някой/я спомена по-нагоре, че е "просто го усещаш, че е ТОЙ", е той ако кръшка, това променя ли нещата и ако ДА - не значи ли, че усещането не е било правилно от ваша страна.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.