Изпита по английски
Модератор: Boromir
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Аз имам притеснения за есето..но проблема е малко по-различен. Забравих да напиша заглавието и си започнах да пиша и не съм оставила никакво място отгоре на листа. Питах отговорничката в стаята какво да правя и познайте...каза "Не знам, това може да ти го сметнат за знак! Не знам" и нищо повечеDS написа:подкрепям с две ръце горното...
на мен лично есето също не ми хареса, обаче тук си е субективно
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Ха!DS написа:сетих се даже коя си. ич не мязаш на нази![]()
![]()
![]()
права беше жената, тя какво да направи, наиситна?
Що се отнася до това какво да направи..ами, не знам. Аз съм си виновна,че не съм внимала,но винаги съм се притеснявала,че 40 минути няма да ми стигнат и ШАШ-започнах веднага да пиша! В смисъл че не съм го направила нарочно и ще е тъпо да отпадна за такава грешка-пък било то и моя
-
kravhimikat
- В началото бе словото
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
да публикуват теста или диктовката в сайта-мечтииии
това все пак е сайта на СУ то от минали години не публикуват вие искате от тази. мен нещо не ме изкефи изпита в смисъл не беше от най-трудните ама в УНСС диктуваха 100 пъти по-бавно и имахме мн време за проверка на диктовката а тук като постоянно ти казват остават 10 мин 5 мин 1 мин и тн е мн изнервящо
Последно промяна от viar4eto на 17 Юли 2006, 14:19, променено общо 1 път.
Ахъм. Колко са СМС-ите от Вивател на Мтел, обаче ако приятелят на приятелят ти е на сметка към Глобул и в същото време другият ти приятел, който няма нищо общо с глобулския абонат си пуснал "Фамилия" и говори на далавера с хикс и игрек. А малкия ти братовчед иска Loop. Кой колко към кого ще плаща? Да. Не може да се намери такаво инфоDS написа:всъщност, на страницата на Су не можеш да разбереш нищо![]()
-
kravhimikat
- В началото бе словото