Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Спорт
самоотбраната само за жени ли е ?!
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
admin.sport написа: Поради големия интерес от страна на мъжете, от тази година групите са смесени.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
ОООООО ЙЕС.
Вече мога официално да се запиша и не само да гледам яките мацки по клинчета, ами и да се пощипвам с тях :Д
Супер.
Вече мога официално да се запиша и не само да гледам яките мацки по клинчета, ами и да се пощипвам с тях :Д
Супер.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Пхаах е аз предпочитам поне докато се учим да се учим на хора от същия пол. Малко тъпо ще е веднага да ни сложат по-висок, по-голям и по-силен враг, с който е ясно, че няма как да се "бием" и битката е обречена на провал.
Иначе се колебая между волейбол и самоотбрана, но... нещо мързела как ще го преборя не е напълно ясно. Ще ми трябва много желание, а аз напоследък нямам никво желание за спорт.
А това корфбол какво е ?
Иначе се колебая между волейбол и самоотбрана, но... нещо мързела как ще го преборя не е напълно ясно. Ще ми трябва много желание, а аз напоследък нямам никво желание за спорт.
А това корфбол какво е ?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Мерси, обаче питах за коментари някой играл ли го е в СУ, или е нова дисциплина от тази година?
Някакви отзиви търся по-скоро.
Някакви отзиви търся по-скоро.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
От миналата година е.

- vilitsaneva
- В началото бе словото
ами според това е задължителна дисциплина за първия семестър на първи курс http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/i ... lina-sportmental_asylum написа:Аз съм информационни системи и никъде не видях спорт в учебния план. Това означава ли, че не е задължителен? Защото ако трябва да съм честна, хич не ми се занимава с него. Живея в Обеля 2 и базите са ми изключително далеч, особено стадион Академик. А не желая да се бутам в катеренето (което не ме влече) и тениса (който не ми е интересен), защото са ми по близко от фитнеса (който бих записала). Нещо ако можете да ми кажете за йогата, защото не я видях в списъка.
- vilitsaneva
- В началото бе словото
@driplio мерси за инфото ;]]
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моля, спазвайте добрия тон - The_Viper и asdasd! Мненията нарушават правилата на форума и съм ги изтрила.
Ако желаете да продължите разговора си - ползвайте ЛС!
Чувствайте се предупредени.
Ако желаете да продължите разговора си - ползвайте ЛС!
Чувствайте се предупредени.

- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Много се чудя какво да го правя тоя спорт. Имам сколиоза като не знам в колко напреднал стадий ми е изкривяването, ама си го има и май не е в начален етап, така че сигурно би ми била полезна корекционната гимнастика. От друга страна обаче това "корекционна гимнастика" някак...много инвалидно ми звучи.
Четох, че при гръбначни изкривявания плуването и каланетиката помагали, но плуването мисля да го отхвърля като вариант, защото не знам каква е базата, а и не съм особено добра плувкиня. Ако басейнът е хем много дълбок, хем мръсен, има голяма вероятност да се удавя и първото нещо, което направи впечатление на патолога, да е гъбички или някаква подобна гадост, причинена от мръсната вода. Мда, плуването май ще го отхвърля.
Та...значи остават каланетиката или корекционната гимнастика. Може ли някой запознат да сподели впечатления или да даде малко повече инфо около двата спорта, за да се ориентирам какво да избера? Как е базата, треньорите добри ли са и изобщо кое си струва...
Четох, че при гръбначни изкривявания плуването и каланетиката помагали, но плуването мисля да го отхвърля като вариант, защото не знам каква е базата, а и не съм особено добра плувкиня. Ако басейнът е хем много дълбок, хем мръсен, има голяма вероятност да се удавя и първото нещо, което направи впечатление на патолога, да е гъбички или някаква подобна гадост, причинена от мръсната вода. Мда, плуването май ще го отхвърля.
Та...значи остават каланетиката или корекционната гимнастика. Може ли някой запознат да сподели впечатления или да даде малко повече инфо около двата спорта, за да се ориентирам какво да избера? Как е базата, треньорите добри ли са и изобщо кое си струва...
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Най-добре е да се посъветвате със специалистите-кинезитерапевти от Департамента по спорт. Гл.ас. Михайлова и ас. Костов ще Ви консултират преди да се запишете.Salander написа:Много се чудя какво да го правя тоя спорт. Имам сколиоза като не знам в колко напреднал стадий ми е изкривяването, ама си го има и май не е в начален етап, така че сигурно би ми била полезна корекционната гимнастика. От друга страна обаче това "корекционна гимнастика" някак...много инвалидно ми звучи.
От 17 до 21 септември може да ги намерите в Центъра по кинезитерапия в Ректората.
Предполагам, че ще променим срока за записване, поради факта, че учебните програми на факултетите излизат по късно. Така че ще имате време за избор.
- mirchi
- В началото бе словото
- Специалност: биотехнологии
- Курс: първи
Ааа, колеги, да попитам, тъй като и на мен спортът ми е факултативен, ако ходя на тренировки няма да пишат оценка, нали така. Дано само треньорите по плуване са разбрани и успея да се включа..
Понасяй с достойнството, онова което не можеш да промениш!