Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Мнение от driplio »

1. Записванията започват от 01.09.2012 до 10.09.2012 г. като се подават електронни заявления. Повече за сроковете, нужните документите и всичко останало - ЦЪК .
2. Желанията за съквар. се попълват в електронното заявление. Вероятността да бъдат удовлетворени е 50/50.
3. За всеки блок е различно, но горе-долу с ток, вода и т.н. на месец излиза около 35-40 лв. НАЕМИ.
ДС - :pukeright:
petar Totev
В началото бе словото
Специалност: Културология
Курс: втори

Мнение от petar Totev »

driplio написа:1. Записванията започват от 01.09.2012 до 10.09.2012 г. като се подават електронни заявления. Повече за сроковете, нужните документите и всичко останало - ЦЪК .
2. Желанията за съквар. се попълват в електронното заявление. Вероятността да бъдат удовлетворени е 50/50.
3. За всеки блок е различно, но горе-долу с ток, вода и т.н. на месец излиза около 35-40 лв. НАЕМИ.
Ами ако аз и този, който съм заявил се паднем в различни стаи може ли в края на учебната година да запазим нова стая за лятото в, която да сме двамата?
Аватар
Chernozemski
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Chernozemski »

driplio написа:1. Записванията започват от 01.09.2012 до 10.09.2012 г. като се подават електронни заявления. Повече за сроковете, нужните документите и всичко останало - ЦЪК .
Много благодаря за информацията
Поклон, народе мили,
работник и герой,
с крила, с железни сили,
поклон, народе мой!

Цалувам твойта слава,
свещений подвиг твой,
десницата ти здрава,
поклон, народе мой!

Цалувам ти венците,
юнако в мир и в бой,
ковач на бъднините,
поклон, народе мой!
Аватар
Rositsa.K
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rositsa.K »

The_Viper написа:Обходния лист, може би?
И на мен ми дадоха обаче не ми е казала нищо... аз обаче си го запазих защото сметнах за нужно и помислих, че е важно да си го имам поне докато не ме настанят отново в същата стая.
Какво представлява този обходен лист? И наистина ли без него ще имам проблем с повторното кандидатстване за общежитие тази година?
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Ами малко правоъгълно листче е моето, пише името и такива глупости, но нали ти казвам... нищо не ми каза домакинката просто си го взех и си тръгнах, но може и да е забравила да ми спомене че е важно и че трябва да го пазя.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Обходният лист е важен, винаги при настаняването за следващата година го искат, когато сте напуснали.

П.П. Това не е за тази тема, тя е за кандидат студентите, а обходният лист е за студенти, които вече са били на общежитие. Т.е. въпросът е за раздела за общежитията и там си има тема за въпроси.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Илияна
В началото бе словото

Мнение от Илияна »

Имам въпрос към хората, които ще кандидатстват за общежитие по право. Моля някой, който е по-запознат по въпроса (може и от по-големите, даже е препоръчително, ако знаят) как трябва да стане представянето на смъртен акт - да го сканирам, да го копирам, да го занеса на място .. Помогнете ми, моля!
п.с. И също така дали трябва да представя документ с доходите на семейството или нещо от сорта?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Само сканираш смъртния акт и мисля, че няма да има проблем.
Документи за дохода са за допълнителното класиране, а не за това.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Илияна
В началото бе словото

Мнение от Илияна »

thegirl написа:Само сканираш смъртния акт и мисля, че няма да има проблем.
Документи за дохода са за допълнителното класиране, а не за това.
Благодаря! :)
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Ох, аз не съм сигурна дали беше само смъртния акт. Все пак на него не пише, че си син/дъщеря на починалия. Моят съвет е да провериш дали не трябва и документ от типа на удостоверение за наследници. А документи за доход не трябват, каквито и да са ти успеха и социалния статут, ти си получаваш общежитието.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

aishiii написа:
svetlio.varna написа:Най-високият наем е около 25 лв. + депозит 75 лв. + 20 лв. втори депозит + 10 лв. пропуск = 130 лв.
Можем ли на място да платим като идем да се настаняваме ?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

@dismisstorka - На ТАЗИ страница е записано :
Освен Вашето удостоверение за раждане (не е необходимо да го изпращате отново, ако вече сте го правили при предишни кандидатствания за общежитие), необходимо е да приложите следните документи:
- Ако имате починал родител, необходимо е да приложите копие от акт за смърт.
-....
@Denislav - of course you can :wink:
ДС - :pukeright:
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

Удостоверението за раждане не помня да съм го давала :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Spookyy
В началото бе словото

Мнение от Spookyy »

Относно кандидатстването по социален критерии (един родител) - и на мен не ми беше много ясно какво точно трябва да правя, затова пратих запитване. Ето отговора - мисля, че ще ви свърши работа :P
http://prikachi.com/images/2/5157002d.jpg
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

Spookyy написа:Относно кандидатстването по социален критерии (един родител) - и на мен не ми беше много ясно какво точно трябва да правя, затова пратих запитване. Ето отговора - мисля, че ще ви свърши работа :P
http://prikachi.com/images/2/5157002d.jpg

По-добре си приложи документите. Най-вероятно ще те приемат и без тях. Но оповестяването на факта, че си полусирак ти бетонира правото на общежитие до края на следването ти.

А комисията под социални критерии ми се струва, че има предвид социално слабите кандидатстващи и тези, произлизащи от многодетни семейства.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”