Ммдаа, знаем, знаем!Търговецът на кристал написа:Anger Management
Впрочем, за феновете (колкото и малко да са те тук) - да кажа: другият вторник почва новият сезон на "White Collar".
"- Where are you going?
- To cross a line."
Мдам, има защо Питър да ми е любимец.
Какви сериали гледате?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Какви сериали гледате?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Сесия е... следя два сериала за адвокати - Франклин и Баш и Бостън Лигъл...
А и помежду другото следя и кво става с The Borgias и Episodes... британски сериали...
А и помежду другото следя и кво става с The Borgias и Episodes... британски сериали...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Един от любимите ми сериали и всъщност единственият, който следя в момента, започна отново за 8-ми сезон.
Weeds
Я препоръчайте някой сериал.
Weeds
Я препоръчайте някой сериал.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми, мен ако ме питаш, ти казвам веднага:
White Collar (великолепен сериал, много майсторска работа. В началото имах чувството, че са крали мъничко от "Хаус" като отношения между главните герои, но в последния сезон се оказа, че "Хаус" пооткрадна доста грубо от тях).
Criminal Minds (проглуших ви ушите с него, ама ако си падаш по криминални, не го пропускай. Първи и втори сезон са доста по-различни от следващите пет, но пак са интересни. Просто сега като ги гледам, ми се струват по-необиграни актьорите и малко декламират, но от втори сезон нататък са звънче)
Pushing Daisies (ама е шантав. Два сезона беше, като вторият ми беше труден за издържане, но пък първият е много приятен)
Carnivale (болна работа, но те съветвам да му дадеш шанс. Или ще ти хареса доста, или хич
)
White Collar (великолепен сериал, много майсторска работа. В началото имах чувството, че са крали мъничко от "Хаус" като отношения между главните герои, но в последния сезон се оказа, че "Хаус" пооткрадна доста грубо от тях).
Criminal Minds (проглуших ви ушите с него, ама ако си падаш по криминални, не го пропускай. Първи и втори сезон са доста по-различни от следващите пет, но пак са интересни. Просто сега като ги гледам, ми се струват по-необиграни актьорите и малко декламират, но от втори сезон нататък са звънче)
Pushing Daisies (ама е шантав. Два сезона беше, като вторият ми беше труден за издържане, но пък първият е много приятен)
Carnivale (болна работа, но те съветвам да му дадеш шанс. Или ще ти хареса доста, или хич
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
White Collar
Ама не можаха ли да пратят Нийл на някое ооооще по-готино място... Божествено, просто божествено. И са барнали егати яката музика.
Ама не можаха ли да пратят Нийл на някое ооооще по-готино място... Божествено, просто божествено. И са барнали егати яката музика.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
O, Ели, гледай Magic Mike (ама без Оги) - Купър Андерсън играе в поддържаща роля...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Коооой?
Иначе да, определено ще го гледам (след написаното от Силвия в другата тема) и определено ще е без Оги. Макар че го навивах да ходим заедно да го видим, ама той нещо не прие офертата насериозно.
Edit: А, сега видях - вероятно си имала предвид Мат Боумър (аз Glee не го гледам, та нямах грам идея кой е тоз младеж - с Нийл Кафри определено щях да те разбера от раз
)? От всички "пластмасови" мъже, той ми е безапелационният любимец. Изтекоха ми очите, докато гледах днешната серия - мноооого добре изглеждаше (отново) Жалко, че е гей. 
Иначе да, определено ще го гледам (след написаното от Силвия в другата тема) и определено ще е без Оги. Макар че го навивах да ходим заедно да го видим, ама той нещо не прие офертата насериозно.
Edit: А, сега видях - вероятно си имала предвид Мат Боумър (аз Glee не го гледам, та нямах грам идея кой е тоз младеж - с Нийл Кафри определено щях да те разбера от раз
В края на ноември
В края на ноември
Oле, много съм проста... как пък можах да го напиша Купър Андерсън...
E, жалко... колко да е жалко. Както ще се убедиш от Меджик Майк, не му пречи... А ако не беше гей, едва ли щеше да пее така:
E, жалко... колко да е жалко. Както ще се убедиш от Меджик Майк, не му пречи... А ако не беше гей, едва ли щеше да пее така:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
По принцип не гледам сериали, но тези, които са ми харесвали са The L Word, "Доктор Хаус", "Приятели"... за други не се сещам...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В колкото и роли да го гледам тоя актьор, за мен Ролята на живота му е Нийл Кафри. Някакси... както ако видиш актьора, дето играе Ридж Форестър, едва ли ще се сетиш за истинското му име (аз бая се поизмъчих, ама се сетИф!). Та и с Боумър така - като го мерна в някое клипче или филм и реакцията ми е: "Я, Нийл Кафри!" Ама е хубав, та дрънка, бееее...Мила написа:Oле, много съм проста... как пък можах да го напиша Купър Андерсън...
...
Както и за Тони Шалуб - ето, отне ми време да се сетя за името, понеже за мен винаги ще бъде: "Я, Монк!"
В края на ноември
В края на ноември
И аз не съм особено по сериалите, следя Gossip Girl заради външния вид на героите ^^ Иначе любим сериал може би завинаги ще си е "Анатомията на Грей". И 30 сезона да го направят, пак няма да ми омръзне. Сюжет, герои, актьори ... всичко си има. Друг любим ми е Skins, не го догледах заради изпитите, но ще го довърша тези дни. Много ми харесва колко е реалистичен и то по един особено груб начин ... и все пак има красота и в него.
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
а някой следи ли мега-хипер-дупери-изродския британски сериал Torchwood, който с последния си сезон сцепи всички американски продукции през кръста>? 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- sleazzze
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Everybody loves Raymond, Allo Allo, Malcolm, Two and a half men (без 9 сезон), Alf... Почти няма епизод на някои от тези, който да не съм гледал. И имам чувството, че съм единственият човек на Земята, който не гледа Big Bang Theory или How I met your mother... Навсякъде само на това попадам...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не сиsleazzze написа:Everybody loves Raymond, Allo Allo, Malcolm, Two and a half men (без 9 сезон), Alf... Почти няма епизод на някои от тези, който да не съм гледал. И имам чувството, че съм единственият човек на Земята, който не гледа Big Bang Theory или How I met your mother... Навсякъде само на това попадам...