Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Спорт

Мнение от driplio »

Да, за БФ спортът е факултативен, т.е незадължителен - ЦЪК (4-та страница)
ДС - :pukeright:
Аз ли съм
В началото бе словото

Мнение от Аз ли съм »

самоотбраната само за жени ли е ?!
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

admin.sport написа: Поради големия интерес от страна на мъжете, от тази година групите са смесени.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd
Курс: кандидат-студент

Мнение от asdasd »

ОООООО ЙЕС.
Вече мога официално да се запиша и не само да гледам яките мацки по клинчета, ами и да се пощипвам с тях :Д
Супер.
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Пхаах е аз предпочитам поне докато се учим да се учим на хора от същия пол. Малко тъпо ще е веднага да ни сложат по-висок, по-голям и по-силен враг, с който е ясно, че няма как да се "бием" и битката е обречена на провал.

Иначе се колебая между волейбол и самоотбрана, но... нещо мързела как ще го преборя не е напълно ясно. Ще ми трябва много желание, а аз напоследък нямам никво желание за спорт.

А това корфбол какво е ? :scratch:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

The_Viper написа:
А това корфбол какво е ? :scratch:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%BE%D0%BB
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Мерси, обаче питах за коментари някой играл ли го е в СУ, или е нова дисциплина от тази година?
Някакви отзиви търся по-скоро. :)
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

От миналата година е.
Изображение
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

mental_asylum написа:Аз съм информационни системи и никъде не видях спорт в учебния план. Това означава ли, че не е задължителен? Защото ако трябва да съм честна, хич не ми се занимава с него. Живея в Обеля 2 и базите са ми изключително далеч, особено стадион Академик. А не желая да се бутам в катеренето (което не ме влече) и тениса (който не ми е интересен), защото са ми по близко от фитнеса (който бих записала). Нещо ако можете да ми кажете за йогата, защото не я видях в списъка.
ами според това е задължителна дисциплина за първия семестър на първи курс http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/i ... lina-sport
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

@vilitsaneva - странно ... според това ТУК и учебния план на ИС, спортът не е задължителен :scratch:

ЕДИТ: @vilitsaneva - информацията в линка ти е стара - от 2006 г., за ИС спортът май не е задължителен :roll:
ДС - :pukeright:
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

@driplio мерси за инфото ;]]
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Моля, спазвайте добрия тон - The_Viper и asdasd! Мненията нарушават правилата на форума и съм ги изтрила.

Ако желаете да продължите разговора си - ползвайте ЛС!

Чувствайте се предупредени.
Изображение
Аватар
Salander
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Salander »

Много се чудя какво да го правя тоя спорт. Имам сколиоза като не знам в колко напреднал стадий ми е изкривяването, ама си го има и май не е в начален етап, така че сигурно би ми била полезна корекционната гимнастика. От друга страна обаче това "корекционна гимнастика" някак...много инвалидно ми звучи.
Четох, че при гръбначни изкривявания плуването и каланетиката помагали, но плуването мисля да го отхвърля като вариант, защото не знам каква е базата, а и не съм особено добра плувкиня. Ако басейнът е хем много дълбок, хем мръсен, има голяма вероятност да се удавя и първото нещо, което направи впечатление на патолога, да е гъбички или някаква подобна гадост, причинена от мръсната вода. Мда, плуването май ще го отхвърля.
Та...значи остават каланетиката или корекционната гимнастика. Може ли някой запознат да сподели впечатления или да даде малко повече инфо около двата спорта, за да се ориентирам какво да избера? Как е базата, треньорите добри ли са и изобщо кое си струва... :?
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Salander написа:Много се чудя какво да го правя тоя спорт. Имам сколиоза като не знам в колко напреднал стадий ми е изкривяването, ама си го има и май не е в начален етап, така че сигурно би ми била полезна корекционната гимнастика. От друга страна обаче това "корекционна гимнастика" някак...много инвалидно ми звучи.
Най-добре е да се посъветвате със специалистите-кинезитерапевти от Департамента по спорт. Гл.ас. Михайлова и ас. Костов ще Ви консултират преди да се запишете.
От 17 до 21 септември може да ги намерите в Центъра по кинезитерапия в Ректората.
Предполагам, че ще променим срока за записване, поради факта, че учебните програми на факултетите излизат по късно. Така че ще имате време за избор.
Аватар
mirchi
В началото бе словото
Специалност: биотехнологии

Мнение от mirchi »

Ааа, колеги, да попитам, тъй като и на мен спортът ми е факултативен, ако ходя на тренировки няма да пишат оценка, нали така. Дано само треньорите по плуване са разбрани и успея да се включа..
Понасяй с достойнството, онова което не можеш да промениш!
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”