Приема сеantoniakochos написа:поправям сеПлазмодий написа:Ако ще си говорим на "бе", никъде не искам да идвашantoniakochos написа:къде да идвам бе![]()
ВЪПРОСНИК??????????
Модератор: Плазмодий
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: ВЪПРОСНИК??????????
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
ихууу,мерси,мерсиПлазмодий написа:Приема сеantoniakochos написа:поправям сеПлазмодий написа:Ако ще си говорим на "бе", никъде не искам да идвашantoniakochos написа:къде да идвам бе![]()
![]()
Чувствай се поканена
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
https://www.facebook.com/antoniakochos
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
ВЪПРОСНИК:
1. Как се казваш? Йоана
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 06.03.'93
4. (Дай линк със снимка.) Нá.
5. Какво и къде (ще) учиш? СУ-ФЖМК-Журналистика
6. Защо точно това? Казват ми, че умея да пиша, пък и имам морал и известно чувство за гражданска отговорност. Журналистиката е хубава област да развия тези си качества и ако имам късмет, даже да бъда полезна някак.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Исках да бъда художничка, ама в последствие осъзнах, че за да си художник, трябва да умееш да рисуваш.
8. А какъв стана? СтудеНка!
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Такава, за каквото съм влязла да уча.
10. Работиш ли? Какво? Баш сега съм безработна безделница.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да обиколя Европа.
12. Как смяташ да я изпълниш? Ще пестя пари от закуски
13. Обичаш ли? Eстествено.
14. Обичан ли си? То остава и да не съм...
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Имам си.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Тоя въпрос е реторичен, нали? Идеалната връзка си е идеална, какъв е смисълът да се обяснява какво точно и е идеалното?
17. С какво се гордееш? Имам хубави нокътни плочки.
18. От какво се срамуваш? Бе има тука една пъпка, голям дразнител...
19. На кого би искал да приличаш? Хич не ме грее дали приличам на някого. И да приличам/заприличам, случайно е.
20. А на кого - не? Не искам да приличам на хора, чиито качества в по-голямата си част не ми харесват.
21. Опиши себе си с една дума. Немогаповечемитрябват.
22. Опиши приятелите си с една дума. Приятели. Май и това беше реторичен въпрос, м?
23. Какво те възхищава? Достойнството.
24. Какво те отблъсква? Простотията и липсата на достойнство.
25. В какво настроение си най-често? Весело май...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Ами трудно ми е да генерализирам, но все пак най-общо казано, мисля, че ме възприемат като добър човек.
27. А как искаш да те възприемат? Адекватно
28. Какво е за теб сексът? Кеф.
29. А светът? Липсват му някои неща, други в повече му идват, ама като цяло май и той се старае към баланс
30. Как виждаш света след 10 години? Ако имам късмет, чак след 10 години ще мога да отговоря на този въпрос.
31. Къде би искал да живееш? В България.
32. Какво би искал да притежаваш? Искам куче!
33. Опиши идеалния партньор. Не искам, ще заприлича на обява в сайт за запознанства от сорта на "Търся мил и любвеобилен партньор с добра лична хигиена и без алергии."
34. Колко деца искаш да имаш? Колкото, толкова. Като му дойде времето, ще му мисля. Няма да ги връщам
35. От какво искаш да умреш? От естествена смърт, в съня си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Доста неща искам да видя. Бих пообиколила насам-натам из света...
37. А да направиш? Да наредя кубче на Рубик. Ама вече започвам да се съмнявам, че ще стане.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Трябва да си подредя класация, за да отговоря, а някои неща са несъпоставими. Но едно от най-хубавите неща беше да видя Rammstein на Sonispehere през 2010-та.
39. Най-лошото? Старая се да не си спомням неприятните неща.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Правили са много мили неща за мен. Едно от първите такива, които си спомням, е детската китара, която мама и тате ми подариха за Коледа когато бях на 6 и фактът, че после ме търпяха докато "свирех"
41. А най-подлото? Не помня.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не мисля.
46. Кое свое качество не понасяш? ПМС
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Възможно е.
48. Какво ще кажеш за България? България ми е дом. Съквартирантите обаче понякога са доста неприятни.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм си, засега.
50. Какво би променил в света? Бих го направила по-справедлив.
51. Любим цитат? "You don't have to be a rapist, to look like one" Jon Lajoie
52. Любим исторически период? Защо? Периодът, обхващаш двете световни войни и малко след тях. Не е епоха, в която бих живяла, но е особено интересна от гледна точка на хората и техния начин на мислене и това как се променя светът за това време
53. Любима личност? Защо? Близките ми са ми любимите личности.
54. Любим сезон? Късната пролет...някъде около май ^^
55. Любим цвят? Синьото
56. Любимо животно? Обичам кучета
57. Каква музика предпочиташ? Метъл, особено немския индъстриъл
58. Любим автор? Трудно ми е да определя. Харесвам както Джоан Роулинг, Нийл Геймън и Тери Пратчет, така и Стиг Ларшон и Ерих Мария Ремарк.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Ни моа!
60. Любим филм? Ни знам.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Да речем..Брад Пит и Натали Портман. Бива си ги, и то не само на външен вид
За режисьор вече съвсем не знам, не съм навътре.
63. Любимо ядинье? Свински пържоли.
64. Пийнье? Вода.
65. Имаш ли хоби? Какво? Обичайните неща - книги, музика, филми...
66. Спортче, нещо? Не спортувам.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам сестра.
68. Домашен любимец? Име? Имах две вълнисти папагалчета. Почиват в мир. Папи и Панчо се казваха.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Суетна съм. Пък сигурно и други имам, ама не е хубаво да развалям елемента на изненадата.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? О, да, все се намира нещо, за което да съжалявам. Последното нещо е, че минах на червено. Отнесох сума ти ругатни, неприятно преживяване беше.
71. Разкайваш ли се за греховете си? За постъпките, които с течение на времето съм преценила като не особено правилни, се разкайвам. Обаче има неща, които по принцип се систематизират като грехове, а същевременно аз не виждам нищо грешно.
72. В какво вярваш? Във вярата
73. Какво искаш? Щастие
74. Твоето мото? Не ми трябва мото.
75. Какъв е смисълът на живота? Ъъ..42?
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Хич.
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец?
Bonus track 2: Най-противен форумец?
Последните два въпроса не ме кефят
1. Как се казваш? Йоана
2. Откъде си? София
3. Кога си роден? (+ година) 06.03.'93
4. (Дай линк със снимка.) Нá.
5. Какво и къде (ще) учиш? СУ-ФЖМК-Журналистика
6. Защо точно това? Казват ми, че умея да пиша, пък и имам морал и известно чувство за гражданска отговорност. Журналистиката е хубава област да развия тези си качества и ако имам късмет, даже да бъда полезна някак.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Исках да бъда художничка, ама в последствие осъзнах, че за да си художник, трябва да умееш да рисуваш.
8. А какъв стана? СтудеНка!
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Такава, за каквото съм влязла да уча.
10. Работиш ли? Какво? Баш сега съм безработна безделница.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да обиколя Европа.
12. Как смяташ да я изпълниш? Ще пестя пари от закуски
13. Обичаш ли? Eстествено.
14. Обичан ли си? То остава и да не съм...
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Имам си.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Тоя въпрос е реторичен, нали? Идеалната връзка си е идеална, какъв е смисълът да се обяснява какво точно и е идеалното?
17. С какво се гордееш? Имам хубави нокътни плочки.
18. От какво се срамуваш? Бе има тука една пъпка, голям дразнител...
19. На кого би искал да приличаш? Хич не ме грее дали приличам на някого. И да приличам/заприличам, случайно е.
20. А на кого - не? Не искам да приличам на хора, чиито качества в по-голямата си част не ми харесват.
21. Опиши себе си с една дума. Немогаповечемитрябват.
22. Опиши приятелите си с една дума. Приятели. Май и това беше реторичен въпрос, м?
23. Какво те възхищава? Достойнството.
24. Какво те отблъсква? Простотията и липсата на достойнство.
25. В какво настроение си най-често? Весело май...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Ами трудно ми е да генерализирам, но все пак най-общо казано, мисля, че ме възприемат като добър човек.
27. А как искаш да те възприемат? Адекватно
28. Какво е за теб сексът? Кеф.
29. А светът? Липсват му някои неща, други в повече му идват, ама като цяло май и той се старае към баланс
30. Как виждаш света след 10 години? Ако имам късмет, чак след 10 години ще мога да отговоря на този въпрос.
31. Къде би искал да живееш? В България.
32. Какво би искал да притежаваш? Искам куче!
33. Опиши идеалния партньор. Не искам, ще заприлича на обява в сайт за запознанства от сорта на "Търся мил и любвеобилен партньор с добра лична хигиена и без алергии."
34. Колко деца искаш да имаш? Колкото, толкова. Като му дойде времето, ще му мисля. Няма да ги връщам
35. От какво искаш да умреш? От естествена смърт, в съня си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Доста неща искам да видя. Бих пообиколила насам-натам из света...
37. А да направиш? Да наредя кубче на Рубик. Ама вече започвам да се съмнявам, че ще стане.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Трябва да си подредя класация, за да отговоря, а някои неща са несъпоставими. Но едно от най-хубавите неща беше да видя Rammstein на Sonispehere през 2010-та.
39. Най-лошото? Старая се да не си спомням неприятните неща.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Правили са много мили неща за мен. Едно от първите такива, които си спомням, е детската китара, която мама и тате ми подариха за Коледа когато бях на 6 и фактът, че после ме търпяха докато "свирех"
41. А най-подлото? Не помня.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не мисля.
46. Кое свое качество не понасяш? ПМС
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Възможно е.
48. Какво ще кажеш за България? България ми е дом. Съквартирантите обаче понякога са доста неприятни.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм си, засега.
50. Какво би променил в света? Бих го направила по-справедлив.
51. Любим цитат? "You don't have to be a rapist, to look like one" Jon Lajoie
52. Любим исторически период? Защо? Периодът, обхващаш двете световни войни и малко след тях. Не е епоха, в която бих живяла, но е особено интересна от гледна точка на хората и техния начин на мислене и това как се променя светът за това време
53. Любима личност? Защо? Близките ми са ми любимите личности.
54. Любим сезон? Късната пролет...някъде около май ^^
55. Любим цвят? Синьото
56. Любимо животно? Обичам кучета
57. Каква музика предпочиташ? Метъл, особено немския индъстриъл
58. Любим автор? Трудно ми е да определя. Харесвам както Джоан Роулинг, Нийл Геймън и Тери Пратчет, така и Стиг Ларшон и Ерих Мария Ремарк.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Ни моа!
60. Любим филм? Ни знам.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Да речем..Брад Пит и Натали Портман. Бива си ги, и то не само на външен вид
63. Любимо ядинье? Свински пържоли.
64. Пийнье? Вода.
65. Имаш ли хоби? Какво? Обичайните неща - книги, музика, филми...
66. Спортче, нещо? Не спортувам.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам сестра.
68. Домашен любимец? Име? Имах две вълнисти папагалчета. Почиват в мир. Папи и Панчо се казваха.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Суетна съм. Пък сигурно и други имам, ама не е хубаво да развалям елемента на изненадата.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? О, да, все се намира нещо, за което да съжалявам. Последното нещо е, че минах на червено. Отнесох сума ти ругатни, неприятно преживяване беше.
71. Разкайваш ли се за греховете си? За постъпките, които с течение на времето съм преценила като не особено правилни, се разкайвам. Обаче има неща, които по принцип се систематизират като грехове, а същевременно аз не виждам нищо грешно.
72. В какво вярваш? Във вярата
73. Какво искаш? Щастие
74. Твоето мото? Не ми трябва мото.
75. Какъв е смисълът на живота? Ъъ..42?
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Хич.
Добавено:
Bonus track 1: Любим форумец?
Bonus track 2: Най-противен форумец?
Последните два въпроса не ме кефят
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
Плазмодий, няма ли да поканиш момичето на форумна? 
The more you want, the easier you are to exploit
- SimonaL
- В началото бе словото
- Специалност: Специална педагогика
1. Как се казваш? - Симона
2. Откъде си? - Перник
3. Кога си роден? (+ година) - 1-ви Април 1993г.
4. (Дай линк със снимка.) - http://prikachi.com/images/280/5144280s.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - СУ"Св.Климент Охридски" -Специална педагогика.
6. Защо точно това? - Защото знам какво искам и искам да помагам на хора с всякакъв вид проблеми.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Оо.. космонавт
8. А какъв стана? - Все още студентка
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Психолог,психотерапевт,диагностик на деца с интелектуална недостатъчност,специален педагог в социални домове и каквото и да било свързано с помощ за деца,подрастващи,младежи и възрастни.
10. Работиш ли? Какво? - Не работя.
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Да отида в Космоса..
12. Как смяташ да я изпълниш? - Нямам представа ще се боря да успея да сбъдна мечтата си,пък да видиме.
13. Обичаш ли? - Да,безсмислено е да се живее без любов.Дали към любим човек,семейство,братя,сестри,приятели..
14. Обичан ли си? - Да и го усещам и разбирам по всякакъв начин,заобиколена съм от прекрасни хора..които не спират да ми показват,че ме обичат.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - В момента нямам имах връзка 2 години и 9 месеца,но се случиха някой доста коварни неща и реших да дам малко почивка на себе си. : )
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Идеалната връзка.. в момента ми идва една мисъл на ум,но няма да я напиша,защото е доста нецензурирана.Идеалната връзка е приятелство,доверие,разбиране,компромиси,уважение,толерантност,оценяване и любов !
17. С какво се гордееш? - Със себе си.
18. От какво се срамуваш? - Не се срамувам от нищо.
19. На кого би искал да приличаш? - Единствено на себе си.
20. А на кого - не? -
21. Опиши себе си с една дума. - Успявам !
22. Опиши приятелите си с една дума. - Незаменими !
23. Какво те възхищава? - Силните,борбени и непоколебими хора!
24. Какво те отблъсква? - ЛЪЖАТА !
25. В какво настроение си най-често? - Прекрасно.. а и да съм в лошо настроение не го показвам,никой не е виновен за настроенията ми все пак.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Такава каквато съм.
27. А как искаш да те възприемат? - Такава каквато съм.
28. Какво е за теб сексът? - Нещо много лично.
29. А светът? - Светът е най-съвършенното и неописуемо място,което ние хората рушим с всеки изминал час..
30. Как виждаш света след 10 години? - Иска ми се да кажа добре и се надявам,но много неща и събития ме карат да мисля обратното.
31. Къде би искал да живееш? - Испания
32. Какво би искал да притежаваш? - Само себе си.
33. Опиши идеалния партньор. - Няма идеален партньор,или е за теб или не е.Всичко зависи от двамата.
34. Колко деца искаш да имаш? - Две.
35. От какво искаш да умреш? - От каквото ми е предопределила съдбата.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Не знам,не съм мислила по този въпрос
37. А да направиш? - Нямам представа..
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Раждането на племенницата ми и приемането ми в СУ"Св.Климент Охридски"
39. Най-лошото? - Не бих искала да го споделям.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Не е едно нещо.
41. А най-подлото? - Да ме лъже !
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не мразя никого.
46. Кое свое качество не понасяш? - Огромния инат и наивността.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не.
48. Какво ще кажеш за България? - Обичам страната си,не държавата.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Доволна съм от животът си,да живееш е най-прекрасното нещо.
50. Какво би променил в света? - Бих унищожила лъжата,ако можех..
51. Любим цитат? - Всекu оmделен човек е едuн цял свяm,раждащ се u умuращ заедно с него,nод всекu надгробен камък е uсmорuяmа на едuн цял свяm!
52. Любим исторически период? Защо? -
53. Любима личност? Защо? - Паулу Коелю
54. Любим сезон? - Зима
55. Любим цвят? - Лилав и Син
56. Любимо животно? - Пантера,панда..
57. Каква музика предпочиташ? - Нямам предпочитания,стига да ми харесва песента.
58. Любим автор? -
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Подсъзнанието може всичко,Алхмикът.
60. Любим филм? - Вероника решава да умре.
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
63. Любимо ядинье? - Ориз по Испански.
64. Пийнье? - Вода
65. Имаш ли хоби? Какво? - Рисуване
66. Спортче, нещо? -
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Сестра
68. Домашен любимец? Име? Имах папагал,казваше се Чико
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Ако пушенето е порок,значи да.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не съжалявам за нищо в животът си.
71. Разкайваш ли се за греховете си?
72. В какво вярваш? - В себе си и в Съдбата.
73. Какво искаш? - Свобода.
74. Твоето мото?
75. Какъв е смисълът на живота? - Да постигнеш това което ти сам искаш,а не това което се харесва на масата.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Не,ама накрая вече ме домързя да пиша.
2. Откъде си? - Перник
3. Кога си роден? (+ година) - 1-ви Април 1993г.
4. (Дай линк със снимка.) - http://prikachi.com/images/280/5144280s.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - СУ"Св.Климент Охридски" -Специална педагогика.
6. Защо точно това? - Защото знам какво искам и искам да помагам на хора с всякакъв вид проблеми.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Оо.. космонавт
8. А какъв стана? - Все още студентка
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Психолог,психотерапевт,диагностик на деца с интелектуална недостатъчност,специален педагог в социални домове и каквото и да било свързано с помощ за деца,подрастващи,младежи и възрастни.
10. Работиш ли? Какво? - Не работя.
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Да отида в Космоса..
12. Как смяташ да я изпълниш? - Нямам представа ще се боря да успея да сбъдна мечтата си,пък да видиме.
13. Обичаш ли? - Да,безсмислено е да се живее без любов.Дали към любим човек,семейство,братя,сестри,приятели..
14. Обичан ли си? - Да и го усещам и разбирам по всякакъв начин,заобиколена съм от прекрасни хора..които не спират да ми показват,че ме обичат.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - В момента нямам имах връзка 2 години и 9 месеца,но се случиха някой доста коварни неща и реших да дам малко почивка на себе си. : )
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Идеалната връзка.. в момента ми идва една мисъл на ум,но няма да я напиша,защото е доста нецензурирана.Идеалната връзка е приятелство,доверие,разбиране,компромиси,уважение,толерантност,оценяване и любов !
17. С какво се гордееш? - Със себе си.
18. От какво се срамуваш? - Не се срамувам от нищо.
19. На кого би искал да приличаш? - Единствено на себе си.
20. А на кого - не? -
21. Опиши себе си с една дума. - Успявам !
22. Опиши приятелите си с една дума. - Незаменими !
23. Какво те възхищава? - Силните,борбени и непоколебими хора!
24. Какво те отблъсква? - ЛЪЖАТА !
25. В какво настроение си най-често? - Прекрасно.. а и да съм в лошо настроение не го показвам,никой не е виновен за настроенията ми все пак.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - Такава каквато съм.
27. А как искаш да те възприемат? - Такава каквато съм.
28. Какво е за теб сексът? - Нещо много лично.
29. А светът? - Светът е най-съвършенното и неописуемо място,което ние хората рушим с всеки изминал час..
30. Как виждаш света след 10 години? - Иска ми се да кажа добре и се надявам,но много неща и събития ме карат да мисля обратното.
31. Къде би искал да живееш? - Испания
32. Какво би искал да притежаваш? - Само себе си.
33. Опиши идеалния партньор. - Няма идеален партньор,или е за теб или не е.Всичко зависи от двамата.
34. Колко деца искаш да имаш? - Две.
35. От какво искаш да умреш? - От каквото ми е предопределила съдбата.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - Не знам,не съм мислила по този въпрос
37. А да направиш? - Нямам представа..
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - Раждането на племенницата ми и приемането ми в СУ"Св.Климент Охридски"
39. Най-лошото? - Не бих искала да го споделям.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Не е едно нещо.
41. А най-подлото? - Да ме лъже !
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Не мразя никого.
46. Кое свое качество не понасяш? - Огромния инат и наивността.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - Не.
48. Какво ще кажеш за България? - Обичам страната си,не държавата.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - Доволна съм от животът си,да живееш е най-прекрасното нещо.
50. Какво би променил в света? - Бих унищожила лъжата,ако можех..
51. Любим цитат? - Всекu оmделен човек е едuн цял свяm,раждащ се u умuращ заедно с него,nод всекu надгробен камък е uсmорuяmа на едuн цял свяm!
52. Любим исторически период? Защо? -
53. Любима личност? Защо? - Паулу Коелю
54. Любим сезон? - Зима
55. Любим цвят? - Лилав и Син
56. Любимо животно? - Пантера,панда..
57. Каква музика предпочиташ? - Нямам предпочитания,стига да ми харесва песента.
58. Любим автор? -
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Подсъзнанието може всичко,Алхмикът.
60. Любим филм? - Вероника решава да умре.
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
63. Любимо ядинье? - Ориз по Испански.
64. Пийнье? - Вода
65. Имаш ли хоби? Какво? - Рисуване
66. Спортче, нещо? -
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Сестра
68. Домашен любимец? Име? Имах папагал,казваше се Чико
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Ако пушенето е порок,значи да.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Не съжалявам за нищо в животът си.
71. Разкайваш ли се за греховете си?
72. В какво вярваш? - В себе си и в Съдбата.
73. Какво искаш? - Свобода.
74. Твоето мото?
75. Какъв е смисълът на живота? - Да постигнеш това което ти сам искаш,а не това което се харесва на масата.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? - Не,ама накрая вече ме домързя да пиша.
Жuвоmъm не е да чакаш да оmмuне буряmа,а да се научuш да mанцуваш nод дъжда !
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Честито, вчера си се регнала, днес вече попълваш въпросник във форум с непознати 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
е и
голяма аст от форумците попълват въпросника в първите си 20ина поста
а и какво ако познаваш хората във форума при положение че това е тема която всеки може да чете
а и какво ако познаваш хората във форума при положение че това е тема която всеки може да чете
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Аз като съм регистрирана преди 4 години, а пиша чак сега, мога ли да попълня въпросника?
1. Как се казваш? Калина
2. Откъде си? От морето
3. Кога си роден? 21.10
4. (Дай линк със снимка.) ----
5. Какво и къде (ще) учиш? ВО
6. Защо точно това? Serendipity
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Певица
8. А какъв стана? Човек, разбиращ от всичко и от нищо същевременно.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Здрава, обичана и доволна
10. Работиш ли? Какво?
Нямам си трудова характеристика, върша сто хиляди неща в една фирма 
11. Коя своя мечта не си реализирал? Тази със семейството
12. Как смяташ да я изпълниш? За всичко има време, ще си дойде
13. Обичаш ли? Да!
14. Обичан ли си? Да!
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Дам.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Равноправната.
17. С какво се гордееш? С всичко, което аз и семейството ми сме постигнали, особено през последните пет години.
18. От какво се срамуваш? Това, от което се срамуваме, обикновено не го заявяваме гласно, нали
19. На кого би искал да приличаш? На никого.
20. А на кого - не? -
21. Опиши себе си с една дума. Справедлива
22. Опиши приятелите си с една дума. Многопластови
23. Какво те възхищава? Амбицията, Себераздаването
24. Какво те отблъсква? Лакейниченето и арогантността. Да не забравяме и простотията.
25. В какво настроение си най-често? Мисловно
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Едва ли по един и същи начин. За някои черна, за други - бяла
27. А как искаш да те възприемат? Все така
28. Какво е за теб сексът? Смисъл
29. А светът? Вълнуващ и непредсказуем, но също така жесток
30. Как виждаш света след 10 години? Ако не сме се самоунищожили, то поне ще сме си взели поука и ще започнем да "деградираме", но в добрия смисъл.
31. Къде би искал да живееш? В Нова Зеландия
32. Какво би искал да притежаваш? Парче земя, здраво сърце и любвеобилно семейство
33. Опиши идеалния партньор. да дам направо снимка?
34. Колко деца искаш да имаш? 2-3, колкото - толкова
35. От какво искаш да умреш? ОТ старост
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Любимите хора, скупчени около мен.
37. А да направиш? Да успея да се сбогувам с тях,за да не останат неизказани думи...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Засега това може би е раждането на брат ми, когато бях на десет. Няма по-голямо щастие от пръкването на бял свят на едно малкоооо, дълго чакано човече
39. Най-лошото? Ще го запазя за себе си.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Не желая да ги степенувам. Много хора са правили мили неща за мен. На върха обаче е мама.
41. А най-подлото? хич не класифицирам разните случки в разни каталози и класации - най-подло, по-подло и т.н. Де да знам.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Тц.
46. Кое свое качество не понасяш? Разсеяна съм.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Когато стане законно, ще ти кажа.
48. Какво ще кажеш за България? "Хубаво е, ама не ми е тамън"
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Разбира се, че не. Ако сме доволни, как ще имаме стимул да растем нагоре?
50. Какво би променил в света? Климата
51. Любим цитат? Е, да не е един... Айде този: "Тайната на нашите нещастия се състои в това, че имаме твърде много време да размишляваме дали сме щастливи или не."
52. Любим исторически период? Защо? Искам да живея във "Великият Гетсби" :
53. Любима личност? Защо? Нямам си.
54. Любим сезон? Късна пролет, ранна есен
55. Любим цвят? Лилавичко
56. Любимо животно? Чинчила
57. Каква музика предпочиташ? Всеядна съм.
58. Любим автор? Оххх...Дикенс, Агата Кристи, Артър Конан Дойл, Артър Хейли...общо взето, най обичам да чета криминални романи.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Книга...може би "Дейвид Копърфийлд", разказ "Окованият слон"(:D), стихотворение - прощалното на Вапцаров
60. Любим филм? "Момиче за милион долара"
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Робърт Дауни Джуниър, Крисчън Бейл, Антъни Хопкинс, Хю Джакмън; Кийра Найтли, Джулия Робъртс, Мерил Стрийп, Натали Портман; Дарън Аранофски
63. Любимо ядинье? Бъркани яйца със сирене и един домат, нарязан по селски отстрани
64. Пийнье? Газираничко, уискенце, Кептън Морганче, бяло винце
65. Имаш ли хоби? Какво? Нямам си. Аз съм един изключително празен човек:D
66. Спортче, нещо? Към момента се правя, че тренирам нещо, колкото да не пълнея прекалено. Иначе зумба до скоро, волейбол и хандбал навремето.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Брат.
68. Домашен любимец? Име? Една съквартирантка на име Ева...
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Пуша. Пия не чак толкова. Отнасям се много често в някакви си мои неща и не си свършвам работата, която имам/както и в момента/
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Че пораснах твърде бързо.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Какви грехове?
72. В какво вярваш? Уфф, в себе си, в семейството си, в Бог и в Паулу Коелю
73. Какво искаш? Лампата на Аладин
74. Твоето мото? Everything will be okay in the end, if it's not okay - it's not the end.
75. Какъв е смисълът на живота? Живота има такъв смисъл, какъвто ти му придадеш...и той не винаги е еднакъв
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? МНого
1. Как се казваш? Калина
2. Откъде си? От морето
3. Кога си роден? 21.10
4. (Дай линк със снимка.) ----
5. Какво и къде (ще) учиш? ВО
6. Защо точно това? Serendipity
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Певица
8. А какъв стана? Човек, разбиращ от всичко и от нищо същевременно.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Здрава, обичана и доволна
10. Работиш ли? Какво?
11. Коя своя мечта не си реализирал? Тази със семейството
12. Как смяташ да я изпълниш? За всичко има време, ще си дойде
13. Обичаш ли? Да!
14. Обичан ли си? Да!
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Дам.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Равноправната.
17. С какво се гордееш? С всичко, което аз и семейството ми сме постигнали, особено през последните пет години.
18. От какво се срамуваш? Това, от което се срамуваме, обикновено не го заявяваме гласно, нали
19. На кого би искал да приличаш? На никого.
20. А на кого - не? -
21. Опиши себе си с една дума. Справедлива
22. Опиши приятелите си с една дума. Многопластови
23. Какво те възхищава? Амбицията, Себераздаването
24. Какво те отблъсква? Лакейниченето и арогантността. Да не забравяме и простотията.
25. В какво настроение си най-често? Мисловно
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Едва ли по един и същи начин. За някои черна, за други - бяла
27. А как искаш да те възприемат? Все така
28. Какво е за теб сексът? Смисъл
29. А светът? Вълнуващ и непредсказуем, но също така жесток
30. Как виждаш света след 10 години? Ако не сме се самоунищожили, то поне ще сме си взели поука и ще започнем да "деградираме", но в добрия смисъл.
31. Къде би искал да живееш? В Нова Зеландия
32. Какво би искал да притежаваш? Парче земя, здраво сърце и любвеобилно семейство
33. Опиши идеалния партньор. да дам направо снимка?
34. Колко деца искаш да имаш? 2-3, колкото - толкова
35. От какво искаш да умреш? ОТ старост
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Любимите хора, скупчени около мен.
37. А да направиш? Да успея да се сбогувам с тях,за да не останат неизказани думи...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Засега това може би е раждането на брат ми, когато бях на десет. Няма по-голямо щастие от пръкването на бял свят на едно малкоооо, дълго чакано човече
39. Най-лошото? Ще го запазя за себе си.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Не желая да ги степенувам. Много хора са правили мили неща за мен. На върха обаче е мама.
41. А най-подлото? хич не класифицирам разните случки в разни каталози и класации - най-подло, по-подло и т.н. Де да знам.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Тц.
46. Кое свое качество не понасяш? Разсеяна съм.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Когато стане законно, ще ти кажа.
48. Какво ще кажеш за България? "Хубаво е, ама не ми е тамън"
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Разбира се, че не. Ако сме доволни, как ще имаме стимул да растем нагоре?
50. Какво би променил в света? Климата
51. Любим цитат? Е, да не е един... Айде този: "Тайната на нашите нещастия се състои в това, че имаме твърде много време да размишляваме дали сме щастливи или не."
52. Любим исторически период? Защо? Искам да живея във "Великият Гетсби" :
53. Любима личност? Защо? Нямам си.
54. Любим сезон? Късна пролет, ранна есен
55. Любим цвят? Лилавичко
56. Любимо животно? Чинчила
57. Каква музика предпочиташ? Всеядна съм.
58. Любим автор? Оххх...Дикенс, Агата Кристи, Артър Конан Дойл, Артър Хейли...общо взето, най обичам да чета криминални романи.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Книга...може би "Дейвид Копърфийлд", разказ "Окованият слон"(:D), стихотворение - прощалното на Вапцаров
60. Любим филм? "Момиче за милион долара"
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Робърт Дауни Джуниър, Крисчън Бейл, Антъни Хопкинс, Хю Джакмън; Кийра Найтли, Джулия Робъртс, Мерил Стрийп, Натали Портман; Дарън Аранофски
63. Любимо ядинье? Бъркани яйца със сирене и един домат, нарязан по селски отстрани
64. Пийнье? Газираничко, уискенце, Кептън Морганче, бяло винце
65. Имаш ли хоби? Какво? Нямам си. Аз съм един изключително празен човек:D
66. Спортче, нещо? Към момента се правя, че тренирам нещо, колкото да не пълнея прекалено. Иначе зумба до скоро, волейбол и хандбал навремето.
67. Имаш ли братя и/или сестри? Брат.
68. Домашен любимец? Име? Една съквартирантка на име Ева...
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Пуша. Пия не чак толкова. Отнасям се много често в някакви си мои неща и не си свършвам работата, която имам/както и в момента/
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Че пораснах твърде бързо.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Какви грехове?
72. В какво вярваш? Уфф, в себе си, в семейството си, в Бог и в Паулу Коелю
73. Какво искаш? Лампата на Аладин
74. Твоето мото? Everything will be okay in the end, if it's not okay - it's not the end.
75. Какъв е смисълът на живота? Живота има такъв смисъл, какъвто ти му придадеш...и той не винаги е еднакъв
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? МНого
Последно промяна от dismisstorka на 16 Юли 2013, 13:46, променено общо 1 път.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Бе подпълвайте, подпълвайте на воля

Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
То нали това е идеята на въпросникаBagatur написа:То щото някой чете нещо повече от 4. и 15.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Аз чета всичко, събирам впечатления за бъдещето на нацията!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?