А за София мисля,че ще дадат или район или природна
географията-24ти юли
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
ахахха мненията са ми точно 123(да де бяха без това и не исках да развалям хубавото число ама айде..)та...за металургията да кратка е и не е сложна кой знай колко аз бях доволен.Ама мн хора излязоха като я чуха...2рият вариант беше Енергетика и всички ууууу как може ве защо не се падна тя ахаха..ама сега е добре за мен щото ще има уш по=малко хубави оценки,а при Енергетика щяха да са повече ...а от др страна ВТ е ВГЗ!!!Мн як град за сруденти и изобщо.Мн яки клубове имат и самата инфраструктура на града е мн добре устроена..защо ли
....
П.С.(специално обръщение към момчетата)Мацките са им 80% модели,а другите 20 просто не са от ВТ...много красиви моми има в този,можеби заради многото баири,които помагат да поддържаш форма ..нз ама режат!
П.С.(специално обръщение към момчетата)Мацките са им 80% модели,а другите 20 просто не са от ВТ...много красиви моми има в този,можеби заради многото баири,които помагат да поддържаш форма ..нз ама режат!
why don't you go outside and .... yourself?!
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
"Географско положение,граници и големина" и "География на селищата" са темите,от които избират да пишат кандидат-студентите за Икономически университет-Варна . Аз бих предпочел може би Селищата,но и по втората мога да пиша
. Благодатен жребий във Варна 
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
хмммм селища.... не ее ло6а тема ама трябва да я преговоря...нма гтеографскоото положение все още ми се опъва политико-географското и ми е ску4но да я у4а..Rysef написа:"Географско положение,граници и големина" и "География на селищата" са темите,от които избират да пишат кандидат-студентите за Икономически университет-Варна . Аз бих предпочел може би Селищата,но и по втората мога да пиша. Благодатен жребий във Варна
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Мене ми е неразбираемо промените на територията ни,очертанията,границите през годините на войни..може би защото съм слаб по историяJoanna_87 написа:хмммм селища.... не ее ло6а тема ама трябва да я преговоря...нма гтеографскоото положение все още ми се опъва политико-географското и ми е ску4но да я у4а..Rysef написа:"Географско положение,граници и големина" и "География на селищата" са темите,от които избират да пишат кандидат-студентите за Икономически университет-Варна . Аз бих предпочел може би Селищата,но и по втората мога да пиша. Благодатен жребий във Варна
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!