Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Приета съм БФ и когато ми смятаха успеха за общежитие жената ми го сметна като раздели бала на 5. На мен обаче ми се взема оценка от матура х2,5 + оценка по история + още един път оценка от матура. Не трябваше ли да ми до раздели на 4,5 вместо на 5
Защото разликата си е доста голяма - ако е на 4,5 то успеха ми е 5,67 , а така само 5,10...
Българска филология I курс
-
Spookyy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Разбрах, че при подаването на заявления за общежития може да отбележим в кой блок искаме и с кого. Обаче не ми стана ясно - ако имаме различия в баловете как се определя дали да сме заедно и в кой блок?
Т.е може ли по-високият бал от двата да помогне да сме в по-хубав блок или е по-вероятно да стане обратното (или по-лошото - да ни сложат в различни)?
(разликата в баловете е около 20 стотни и двете оценки са над 5,50)
Благодаря предварително! :]
(разликата в баловете е около 20 стотни и двете оценки са над 5,50)
Благодаря предварително! :]
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Боя се, че никой не може да ти отговори на този въпрос. От СУ никога не успяват да удовлетворят повече от половината от желанията за съквартирант и стая, които досега не са били заедно или в същата стая - затова и в деня на класацията пред КН се извива една дълга опашка от желаещи публичен линч
Кандидатстването с матура крие рисковеsilverdream написа:Приета съм БФ и когато ми смятаха успеха за общежитие жената ми го сметна като раздели бала на 5. На мен обаче ми се взема оценка от матура х2,5 + оценка по история + още един път оценка от матура. Не трябваше ли да ми до раздели на 4,5 вместо на 5Защото разликата си е доста голяма - ако е на 4,5 то успеха ми е 5,67 , а така само 5,10...
После почват да разпределят по общежитията на другите университети - но това вече е след началото на учебната година.Godot написа:А също само да попитам разбрах, че и тук има класирания.Първото излиза на 24 Септември, а другите ?
И ако не съм приет при първото класиране направо не знам какво ще правя ако второто излиза средата на Октомври примерно...
-
petar Totev
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Наистина ли е така? Защото на мен ми се иска точно двойна стая?svetlio.varna написа:Пишете, че искате да ви настанят в 52 или 57 блок и почти сигурно ще се паднете в двойна стаяnikolay_pt написа:И аз искам т'ва да попитам. С 2ма приятели сме в Софийския , но разбрах, че общежитията са само по 3ма и дали е възможно да вземем един приятел от УАСГ ? Или евентуално има ли стаи за 2ма ?
-
ZEEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ЕЕЕ и аз май писах бал 24 който е максимавен.Ся кво няма да съм на общежитие никога?
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Никога. Ама поне ще си правим компания по пейките, щото и аз писах глупости. :/ZEEP написа:ЕЕЕ и аз май писах бал 24 който е максимавен.Ся кво няма да съм на общежитие никога?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
Лошо...то и аз бях записал бала, с който съм приет...от близо час се опитвам да се свържа с КН, но никой не вдига, а от централата в СУ ми казаха да ида да питам направо във ФМИ, но 4ч отиване и още толкова връщане хич не ми се нравят; някой има ли сигурна информация дали наистина е от такова голямо значение как ще си записал бала на онова листче, при условие,че май ще трябва отново да се въвежда при подаването на ел. заявление
?
ДС - 
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Ми аз на онова листче писах бала, с който съм приета!
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- driplio
еми...май всички така сме го записали
, но svetlio.varna каза, че се пишело разделено на съответния брой оценки, които го сформират...та затова питах дали някой може да потвърди по-горната информацията 
ДС - 
- Godot
- В началото бе словото
Има ли някакъв начин(емайл, телефон), да се свържа и да си променя коефициента на който ми се е разделил бала за общежитие ?
Имам предвид трябвало е да ми се раздели на 4,5, защото ми се взима оценката от матурата, а беше разделен на 5.Има ли въобще възможност това нещо да се промени ?
Благодаря предварително на отзовалите се
.
Имам предвид трябвало е да ми се раздели на 4,5, защото ми се взима оценката от матурата, а беше разделен на 5.Има ли въобще възможност това нещо да се промени ?
Благодаря предварително на отзовалите се
The only time a lawyer can cry is when it's all over
-
silverdream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
На листчето жената ми написа бала с който съм приета, а отделно ми каза какъв ми е успеха за общежитие, който не записа никъде, а каза да си го запомня.
Godot в същата ситуация съм :/
Godot в същата ситуация съм :/
Българска филология I курс
- driplio
Ето данните за контакти на КН:Има ли някакъв начин(емайл, телефон), да се свържа...
Комисия за настаняване
e-mail: kn@uni-campus.net
тел. + 3592 862 29 16
п.п. аз звъня от 8:40 и още никой не ми е вдигнал
ДС - 
- Godot
- В началото бе словото
Писах им един емайл, да видим какво ще се получи 
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Аз мисля, че не е кой знае какъв проблем, че повечето сме си записали бала, с който сме приети. Голяма работа.
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- Godot
- В началото бе словото
Отговориха ми току що, че на всички се деляло на 5