Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
vaskooo написа:Аз до колкото разбрах с онова листче, ако си го попълнил няма нужда да ходиш после ами всичко става онлайн
А иначе аз писах 24бал на него, трябваше 6 ли да пиша? (все пак става въпрос за класиване по общежития а там е по шестобалната)
Да - 6.
Bishop написа:
svetlio.varna написа:Не са ремонтирани, но не са и в крайно окаяно състояние като в 41 и 42, пък и си имат тераски повечето, което си е лукс
Само те ли имат тераси или и други блокове имат?
И в други блокове има, но по-скоро като изключение. В 52 и 57 имат повечето.
thegirl написа:Освен тези, които са си запазили стаята лятото ще бъдат настанени и тези, които са ги били напуснали за лятото, но са изявили желание да са си в същата стая.
Това преди да го видя с очите си - не го вярвам То така трябваше да е още миналата година по правилник
The_iMMortal_f написа:Гледах репортажа по бтв за общежитията- не много обнадеждаващ- чак плаши, че можем да останем половината на улицата...
Това не е така, току що гледах репортажа в интернет. 800 места не достигат за УНСС, за СУ все още не може да се каже нищо, докато не излезне класацията!
vaskooo написа:Аз до колкото разбрах с онова листче, ако си го попълнил няма нужда да ходиш после ами всичко става онлайн
А иначе аз писах 24бал на него, трябваше 6 ли да пиша? (все пак става въпрос за класиване по общежития а там е по шестобалната)
Това даже не мисля, че ти е трябвало да си го напишеш. На мене ми го написа жената, която ми прие документите при записването.
Имам един въпрос аз съм приет История, и днес ходих да се записвам, и маркирах, че искам общежитие.И жената при която си подавах документите ми раздели бала на 5.Защо на 5 ?
Нали се взима броя на оценките и се разделя на бала, а аз както и да ги смятам имам 3 оценки.
При мен се взе оценката от матурата по История, защото беше по - висока от тази на изпита с коефициент 2.5, оценката от матурата по БЕЛ, и оценката от дипломата по История.
И не можах да разбера, откъде излиза това разделяне на 5.
Благодаря предварително на отговорилите : - )
The only time a lawyer can cry is when it's all over
Максималният ти бал е 30 за специалността, който се образува от 3 оценки, като едната се взима максимално три пъти.Или 3х6+6+6 или 5х6=30, от където оценката ти за общежитие е 30/5 : )
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
Godot написа:Имам един въпрос аз съм приет История, и днес ходих да се записвам, и маркирах, че искам общежитие.И жената при която си подавах документите ми раздели бала на 5.Защо на 5 ?
Нали се взима броя на оценките и се разделя на бала, а аз както и да ги смятам имам 3 оценки.
При мен се взе оценката от матурата по История, защото беше по - висока от тази на изпита с коефициент 2.5, оценката от матурата по БЕЛ, и оценката от дипломата по История.
И не можах да разбера, откъде излиза това разделяне на 5.
Благодаря предварително на отговорилите : - )
Защото се брои спрямо коефициента - въпреки че оценките са еднакви ги смяташ толкова пъти, колкото участват във формирането на бала... в моя случай:(кандидатствах с изпит с коеф. 3) - сметнаха ми 2 оценки от матурите + 3 от изпита т.е. общо 5
Дано да ти се е прояснило!
А също само да попитам разбрах, че и тук има класирания.Първото излиза на 24 Септември, а другите ?
И ако не съм приет при първото класиране направо не знам какво ще правя ако второто излиза средата на Октомври примерно...
The only time a lawyer can cry is when it's all over