"За" или "против"...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: "За" или "против"...
какво общо има рециклирането с преразждането? аз ако се преродя в кошче за боклук няма да е много приятно
한류
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
дам...рециклирането е виновно... 
no spam - не вярвам в живота след смъртта, защото...няма смисъл, а и да има какъв е смисълът
п.п. имам една странна теория за света и всичко останало, но заслужава собствена тема...coming soon
no spam - не вярвам в живота след смъртта, защото...няма смисъл, а и да има какъв е смисълът
п.п. имам една странна теория за света и всичко останало, но заслужава собствена тема...coming soon
ДС - 
Прераждане, ад - рай..нещо отвъд?!
Химери, в които всички ние стремглаво се вкопчваме, с цел битието ни да придобие по-дълбок смисъл за вечност... Но смъртта е необходимост (страх), за да бъде животът така обичан и пазен... Никой не е казал, че Тя е край, защо да не е поредното начало?
Химери, в които всички ние стремглаво се вкопчваме, с цел битието ни да придобие по-дълбок смисъл за вечност... Но смъртта е необходимост (страх), за да бъде животът така обичан и пазен... Никой не е казал, че Тя е край, защо да не е поредното начало?
Някога, някога, толкова някога...
- DarthGeorothy
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
- Курс: първи
има почва, че как... на 2 метра под земята има много добра почва 
Доволна съм че ще ми драснат клечката тогаз,и ще мога да се преродя в улична котка
Доволна съм че ще ми драснат клечката тогаз,и ще мога да се преродя в улична котка
Не вярвам. Всички идеи за прераждане/друг живот/каквото там още има като теории, са измислени от хората. И са породени от страх, т.е. за мен не са логични. Единственият им смисъл е надеждата, която дават, че не всичко приключва. И щом като на повечето хора им е по-лесно да живеят, вярвайки в отвъдното - добре, но за мен е по-лесно да се примиря, че има някакъв край, отколкото да се надявам, че има нещо, ама не се знае какво ^^
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс