[2012-2013] Социални дейности
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [2012-2013] Социални дейности
ами 19.11 мисля,че беше 
-
Hrisi_Ivanova
- В началото бе словото
Здравейте, аз същоо се присъединявам към вас... нещо повече да кажете за групата във ФБ... там ще ми е по-удобно да се свързвам с вас
))
Здравей Hrisi_Ivanova ето ти линк за групата във Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/447382385284641/.
Когато бях млад и впечатлителен, моят баща ми даде един съвет, който оттогава се върти в главата ми.
"Почувстваш ли желание да критикуваш някого - ми рече той - просто си спомни, че не всички хора на този свят са имали преимуществата, които си имал ти."
"Почувстваш ли желание да критикуваш някого - ми рече той - просто си спомни, че не всички хора на този свят са имали преимуществата, които си имал ти."
А редовно или задочно сте тези, които сте приети? Аз също съм приет, но още се чудя дали да чакам второ класиране. 
Аз съм с редовно обучение.
Когато бях млад и впечатлителен, моят баща ми даде един съвет, който оттогава се върти в главата ми.
А някой със задочно? 
-
Mister_mystery
- В началото бе словото
- Специалност: Социални дейности
- Курс: първи
Здравейте, колеги. И аз се присъединявам към вас, приет съм на второ желание, но не съм се записал, понеже чакам второ и трето класиране, но мисля, че няма да ме огрее с публичната администрация, балът трябва да падне с близо 2 единици и половина, за да стигне моя
. Имам въпрос, някой знае ли дали е качен някъде списъка с приетите студенти в нашата специалност, да видя кой по ред съм приет. Вчера се рових няколко часа в сайта на СУ, но нищо не намерих. Извинявам се за тъпия въпрос и благодаря предварително!
Ако искаш, винаги ще намериш начин, ако не, ще намериш причина.
-
karichkata
- В началото бе словото
-
marielastanoeva
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/mariella.stanoeva
Моят бал е 18,52 и се надявам и аз да се присъединя след 2-ро класиране
-
adinka_bebs
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ааа
https://www.facebook.com/groups/447382385284641/ Колегиии,присъединявайте сеее 
-
rudolphina
- В началото бе словото
- Специалност: Социални дейности
- Курс: първи
Здравейте, колеги! И аз съм приета Социални дейности, задочна форма на обучение! Понеже във фейсбук групата предимно активни са колегите редовно, направих имейл за нас - sdzd2012@gmail.com . Смятам, че така ще е удобно да сме във връзка и всички да получават важните неща. Пишете и скайп името си ако искате да се добавим в общия чат! 
И аз вече се присъединявам , колеги

-
hadtorefill
- В началото бе словото
Здравейте, СД задочно тук, някой има ли представа кога почват "очниците" освен уклончивото "по-някое време септември"?
- annincee
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
На първи,може и на четвърти. Не ти ли казаха за откриването,когато се записваше?
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
hadtorefill
- В началото бе словото
ЦЪ, казаха ми да следя в сайта, щяло да има програма за септември, но от там нищо, ровя се всеки ден, а проблема е, че трябва да планирам пътуване, отпуски и тн. Никакво откриване, никакъв ориентир.....annincee написа:На първи,може и на четвърти. Не ти ли казаха за откриването,когато се записваше?