А какво е положението там?svetlio.varna написа:Пишете, че искате да ви настанят в 52 или 57 блок и почти сигурно ще се паднете в двойна стая
Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не са ремонтирани, но не са и в крайно окаяно състояние като в 41 и 42, пък и си имат тераски повечето, което си е лукс 
Всъщност освен горепосочения 51ви блок кои други са ремонтирани? 
Някога, някога, толкова някога...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Благодаря за бързия отговор :–)
А каква е приблизително вероятността първоокурсник да бъде настанен в някой от тези блокове? Успехът ли е водещ критерий? Има ли обявени съответен брой места за прием в тях
А каква е приблизително вероятността първоокурсник да бъде настанен в някой от тези блокове? Успехът ли е водещ критерий? Има ли обявени съответен брой места за прием в тях
Някога, някога, толкова някога...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Първо се разпределят хората с връзки, после тези, дето са си плащали летния наем, за да си запазят стаята, след това първокурсниците, за да се прави малко ПР на университета, и след това всички останали. Така че - да, шансът не е малък. Още повече, че миналата година от КН се изгавриха много стабилно с горните курсове, като след като разпределха половината първокурсници в 51 блок, в промеждутъка до излизането на класацията на горните курсове разрешиха на всички да се разместват и останалите първокурсници се преместиха в 51 и 18-ти, така че според мен наистина за тази година няма за какво да се притесняваш - виж, за другата вече...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Светльо не бъркай миналата и тази година.
Освен тези, които са си запазили стаята лятото ще бъдат настанени и тези, които са ги били напуснали за лятото, но са изявили желание да са си в същата стая. И също така отново да повторя... класацията тази година излиза на една дата.
Освен тези, които са си запазили стаята лятото ще бъдат настанени и тези, които са ги били напуснали за лятото, но са изявили желание да са си в същата стая. И също така отново да повторя... класацията тази година излиза на една дата.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
geri_me
- В началото бе словото
а ще мога ли да кандидатствам за общежитие, при положение, че когато се записвах не подадох там една заявка,че искам да живея в общежитие, или то е било просто формалност? 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
би трябвало да може...аз на онава листче мисля,че си записах само 3-те имена и специалността и не разбрах точно за какво служи...може би за някаква статистика за университета
...по-добре питай КН:
ДС - 
-
geri_me
- В началото бе словото
Благодаря, ще ги питам 
- CrystalsnowflakE
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Онова листче е с цел да ти се впише бала за класацията за общежитие, който е удостоверен от факултета, когато го нямаш как да те водят на класация? (: Не знам, по принцип не е трудно да се направи справка и без него де, но дано да си направят труда... (:driplio написа:би трябвало да може...аз на онава листче мисля,че си записах само 3-те имена и специалността и не разбрах точно за какво служи...може би за някаква статистика за университета...по-добре питай КН:
за сефте виждам @svetlio.varna да се е объркал за нещо 
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Само те ли имат тераси или и други блокове имат?svetlio.varna написа:Не са ремонтирани, но не са и в крайно окаяно състояние като в 41 и 42, пък и си имат тераски повечето, което си е лукс
Аз до колкото разбрах с онова листче, ако си го попълнил няма нужда да ходиш после ами всичко става онлайн 
А иначе аз писах 24бал на него, трябваше 6 ли да пиша? (все пак става въпрос за класиване по общежития а там е по шестобалната)
А иначе аз писах 24бал на него, трябваше 6 ли да пиша? (все пак става въпрос за класиване по общежития а там е по шестобалната)
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Гледах репортажа по бтв за общежитията- не много обнадеждаващ- чак плаши, че можем да останем половината на улицата...
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс