Сега ми е ясно, че няма какво да кажеш. Дано утре си се набоцкал с някой кубик повече морфини и кодеини, че да водим спора пълноценно.
За или против квотите по пол?
Re: За или против половото разделение и бройките места !!!
Следването според мен би трябвало да представлява еднаква трудност както за момичетата така и за момчетата.Адски нередно е момиче с оценка същата като на момче да няма същия шанс за следване като него.Защо? Само защото е момиче,това прави нейната оценка по-недостойна,с по-малка значимост,това не е никак редно,напротив-говори колко е неправилна образователната ни структора! 
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
- Joyride
- Пишеща машина
много ясно ,че трябва да има - при положение ,че не кандидатстват равен брой момичета-момчета - трябва да има разделение - а и както се вижда то не е по равно , така че да има минимално ощетени. съотношението момичета-момчета се наблюдава и при отпуснатите места. който иска да живее в женско царство да отиде в девически колеж
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- ^Lady_Of_Winter^
- В началото бе словото
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Еее, естествено ,че всички трябва да го кажем.inaccessibility написа:е, споко де, всички да го кажем все тая - важното е, че сме похвалили момичето за трезвото й гласуванеjantex написа:Не е чесно,тъкмо писах "ЕвалА!" и гледам ,че inaccessibility ме изпреварил...![]()
![]()
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Kristinche
- В началото бе словото
Не прочетох всички мнения, то май не трябваше тук да се коментира, но карай
Аз съм "ЗА" . Момиче съм, но това няма значение. Традиционно момичетата имат по-висок бал за някой специалности, ако няма полово разделение то тогава ще има предимно момичета
Не вярвам лиспата на квоти за момчета и момичета да стимулира момчетата
, но така с квотите си има и момчета, и момичета приети. Сега това, че момичетата повече учат означава ли да няма момчета студенти

Аз съм "ЗА" . Момиче съм, но това няма значение. Традиционно момичетата имат по-висок бал за някой специалности, ако няма полово разделение то тогава ще има предимно момичета
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски