[КСК 2012] Тюркология

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
radossslava
В началото бе словото
Специалност: Тюрколоия
Курс: първи

[КСК 2012] Тюркология

Мнение от radossslava »

Здравейте!Тюркологията е една от желаните специалности за мен :) Има ли други мераклии?Споделете какво ви наведе на тази идея,с какъв език ще кандидатствате и предлагам да се видим на по кафе около редовната кандидат-студентска изпитна сесия.Успех на всички!
atanasdimov
В началото бе словото
Специалност: Кандидат-журналист
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Тюркология

Мнение от atanasdimov »

Направо не мога да повярвам, че има тема за Тюркология! Радвам се, че има кандидати. Аз съм студент в 1 курс на тази специалност ииии много ми харесва!!! Пиши как ти е Фейсбук профила да те добавим в нашата група, ако имаш въпроси да задаваш :))))
Аватар
Smile_
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от Smile_ »

Въй,наистина не е за вярване,че има от сега заявили кандидати за специалността.Аз също се радвам,за проявения интерес.Смело напред и те чакаме наесен живот и здраве. Специалността и на мен много си ми харесва,гарантирам,че няма да съжаляваш за избора си.
Само добродетелността е богатство!
Аватар
shlqpchy
В началото бе словото

Мнение от shlqpchy »

Да посъживим малко темичката за мечтаната и сбъдната Тюркология!Има ли сега колеги,или няма? :bounce: :cheers:
radossslava
В началото бе словото
Специалност: Тюрколоия
Курс: първи

Мнение от radossslava »

Има, има :)
Аватар
shlqpchy
В началото бе словото

Мнение от shlqpchy »

Колеги - http://www.facebook.com/groups/308001975965726/ - това е нашата групичка :flower:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”