Има ли щастлива любов?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Jarrita
В началото бе словото
Специалност: Руска филология
Курс: първи

Re: Има ли щастлива любов?

Мнение от Jarrita »

Това също, хубавите спомени помагат да бъде преодоляна загубата. Абе, май е прекалено сложно за мене, на мен ми помага, а не е много коректно да се поставям на мястото на друг, без да съм изпитала същото, а това, че си мисля, че болката от загубата на любим човек е по-силна от щастието да бъдеш с него, е само моят чисто егоистичен страх от загубата.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Това за хубавите спомени - не ми се вярва, че прави по-лека раздялата.Няма как, аз ако си спомня за хубавите моменти (както често го прави простата ми глава) , моментално ще се разцивря и ще си искам човечето обратно, защото щом сме имали толкова хубави спомени, можем да имаме и други неизживени неща и се почват едни мисли, мъдри мисли за любовта вселената и и всичко останало.Аз съм на обратния принцип - и се радвам, че най-добрата ми приятелка яко стои зад него- когато се сетя за нещо хубаво случило се по между ни, аз се умилявам , а той миличкия, никакво умиление не заслужава, звъня на най-добрата ми приятелка и я карам да ми изреди, всички гадории които ми е наръсил за последните дни от нашата връзка, затварям телефона и се чувствам в хармония със себе си и гадната мисъл да се събера с конкретния, примерно, отлита незнайно къде.
Отговорът ми е твърдо Нйе! за щастливата любов- докато не видя , не вярвам.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
Jarrita
В началото бе словото
Специалност: Руска филология
Курс: първи

Мнение от Jarrita »

За раздялата - да, аз говоря за смърт, там нещата са принципно различни, ако предположим, че хората до последно са били щастливи заедно.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Да, да за смърт , да.. аз за раздялата говоря, за смърт-подкрепям, там е по-тежко, особено ако е близък..
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”