Лещи vs. Очила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Лещи vs. Очила
И аз съм за очилата, но за тези, които имат гарантирана 100%UV защита.
Посетете моят онлайн магазин за часовници - http://www.repligium.com/
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Очила.
Присъединявам се към клуба на страхуващите се от лещи
Пък и се харесвам с очила.
Присъединявам се към клуба на страхуващите се от лещи
Пък и се харесвам с очила.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
- Курс: първи
Лещи.
12 години съм носил очила и от година и половина нося лещи. Мога само да кажа, че се чувствам добре, виждам по-добре и вече го няма тоя страх да не се счупят очилата, а и чувствам облекчение в джоба( последните ми очила струват 150лв
)
12 години съм носил очила и от година и половина нося лещи. Мога само да кажа, че се чувствам добре, виждам по-добре и вече го няма тоя страх да не се счупят очилата, а и чувствам облекчение в джоба( последните ми очила струват 150лв
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
и лещи, и очила:) преди 15 год. ми откриха късогледството, а преди...9 някъде започнах да нося и лещи. Имах гадно възпаление - кератит/за което само аз съм си виновна/ преди 3 години, 1 година не носих лещи и от тогава насам съм по-умерена.
Иначе носенето на лещи не ми е проблем, даже никак. До такава степен съм свикнала, че дори не съм се замисляла и за лазерна операция.
Очната ми лекарка при последния преглед ми каза нещо, което не знаех: че окото в даден момент губи толеранс към лещата и започва да я отхвърля. При всеки човек е индивидуално и не се знае кога ще се случи.
Иначе носенето на лещи не ми е проблем, даже никак. До такава степен съм свикнала, че дори не съм се замисляла и за лазерна операция.
Очната ми лекарка при последния преглед ми каза нещо, което не знаех: че окото в даден момент губи толеранс към лещата и започва да я отхвърля. При всеки човек е индивидуално и не се знае кога ще се случи.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
цветни и то..
ще ми се някой ден да намеря друга жена, която си харесва естествения цвят на очите...
ще ми се някой ден да намеря друга жена, която си харесва естествения цвят на очите...
la douleur exquise
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз си харесвам цвета на косата : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
fak написа:цветни и то..
+1
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Аз си харесвам цвета на очите, не харесвам това, че са кьорави.fak написа:цветни и то..
Иначе по темата - нося лещи навън, очила вкъщи. С лещи ми е много по-удобно, сякаш нямам проблем. Става кофти само, когато ги нося дълго време и очите ми започват да "съхнат". Пък с очила се чувствам грозна, въпреки че ми казват, че ми отиват.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Ер Малка
- Вазов
Много мразя цветни лещи. Трудно ми е да гледам хора с такива лещи в очите, направо тръпки ме побиват. Особено ако ярко синята леща се е изместила леко встрани от черния ирис... бррррр. Бр. Брр. Не.
Според мене всички очи са красиви, стига да са здрави.
Аз моите си ги обожавам. Кафяви и, по възможност, усмихнати.
Според мене всички очи са красиви, стига да са здрави.
Аз моите си ги обожавам. Кафяви и, по възможност, усмихнати.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
а бели лещи?
тогава става интересното
и малко изкуствена кръв и става... "thriller... thriller night"Crippled Alice написа:а бели лещи?тогава става интересното
според мен цветните лещи са по разпространени в източно азиатските страни... (с повечко спирала и подходяща прическа) очите им изглеждат доста по-големи от нормалното и го докарват на манга герои
и като съм на тая тема
한류
-
Ер Малка
- Вазов
Да, на тези им се вика circle lenses.
Може би такива съм склонна да сложа някой път, ако има повод (Хелоуин, а-у), но изобщо не виждам как съвсем умишлено, нарочно и целенасочено ще вкарам нещо В очите си
А после как ще го изкарам??
Мисля, че ще мина и без лещи
Може би такива съм склонна да сложа някой път, ако има повод (Хелоуин, а-у), но изобщо не виждам как съвсем умишлено, нарочно и целенасочено ще вкарам нещо В очите си
Мисля, че ще мина и без лещи
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Баба ви едно време все по форуми е писала
И аз си харесвам цвета на очите. А лещите при късогледите са начин да се почувстват като нормалните хора - виждащи
И аз си харесвам цвета на очите. А лещите при късогледите са начин да се почувстват като нормалните хора - виждащи
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.